weszka Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 AnkaG napisał(a):Może mniej spacerków ostatnio i rozprasza nudę. U mnie Keysi to napsociła oj psociła. Pisałam już kiedys jak panienki (3 były wtedy) wyciągneły olej. Cała pełna butelka została dokładnie rozlana po mieszkaniu. Opiły sie jak bąki i zarzy...ały wszystko. Wiesz jak olej cudnie sie zmywa? Sto razy myjesz i dalej tłuste. A one do tego całe umazane. Spacerów tyle samo, a nawet więcej ale po prostu to trudny wiek. Jest duża, rośnie jej głowa, szczęki, ma dużo siły, wszędzie sięgnie no i robi się pstro w głowie. Trzeba to przeżyć ;) Doginka napisał(a):Qrcze, to ja nie mam pojęcia jak sznupy niszczyciele rozrabiają w domku:-) To masz szczęście. U mnie to różnie z nimi bywa. Prawie nic nie zniszczyła Bunia, Dirki prawie też nie ma nic na sumieniu, Sympa już gorzej, a o Forsie to szkoda gadać :) Od-Nowa napisał(a):mam nadzieję,że przeszukiwanie zasobów idzie dobrze >>devil<< Przeszukano, listę przesłano! brygidakuzniak napisał(a):Weszko, dziekuje za linka. Przez te zminy na Dogomanii nie moglam Was odnalezc, a uwielbiam czytac i ogladac co slychac u Twoich pieknych piesuk. Mam skrot do Was na pulpicie. Pozdrooo :) Bardzo nam miło że do nas zaglądasz :) A my pojechałyśmy dziś do weta na suczy manicure i pedicure. Szponki obcięte, tabletki na odrobaczenie wzięta, stówka nie moja... Przy okazji odbyło się ważenie: Dirki 36,5 kg, szczeniaczek Vesperka 27 kg :) Quote
eria Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 kawał szczeniaczka !!! :D a może fotki jakieś weekendowe spacerkowe ? Quote
weszka Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Przeczytałam właśnie o Hektorze [*] i całkiem odechciało mi się pisać :( To wszystko jest nie tak i nie wtedy, zresztą nigdy nie da się być na to gotowym... A zdjęć i tak nie mam, jakoś nie mam melodii do focenia. Quote
Tekla64 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 witam w koncu trafilam wiesz jak jest.... zycie toczy sie dalej a ja se tu na zdjecia a tu tyz ni ma. zajrze pozniej i na pewno sie naciesze. gotowym sie nie da byc, mimo ze sie spodziweasz..... Quote
AnkaG Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Dirki waży sama tyle co całe moje stado. A szczeniaczek oj jakie maleństwo nakolankowe : P Quote
weszka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Tekla - miło że wpadłaś. Tak, życie toczy się dalej, inaczej ale się toczy :( Anka - no widzisz jakie te twoje maciupizny ;) Ja dzisiaj miałam katastrofę po powrocie z pracy. Coś się dziewczyny pochorowały i Vesper ma biegunkę no i nie wytrzymała... nie muszę tłumaczyć co zastałam i że mnie smród zwalił z nóg. To nic bo cóż miała zrobić ale oby to nic poważnego. Dostała smectę i tatninal i zobaczymy jak się sprawy potoczą. Jest osowiała więc dzisiaj przerwa w ćwiczeniach bo ma dietę, a i nie chcę jej męczyć. Dirki też miała lekką biegunkę, a Sympa wymiotowała. Kurde nie wiem czy coś capnęły wczoraj w parku czy jakiś wirus czy co? Muszę poczekać. Quote
ariss Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 kurcze, wszystkie 3 to aż dziwne:roll: Trzymam za szybki powrót do zdrowia...inaczej być nie może ;) Quote
Justa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Niech Ci wracają do zdrowa dziewczyny ! Quote
weszka Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Pewnie to jakieś głupstwo ale zawsze się człowiek martwi no i one też chyba czują się kiepskawo. Z waszymi kciukami na pewno szybko ozdrowieją :) Quote
Justa Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Lepiej dmuchać na zimne.. Ja mam co rusz chorego psa, a i tak za każdym razem się martwię - choć za każdym razem to alergia i wiemy co jej jest, co robić i jak ulżyć. Quote
Doginka Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Wszystkie 3 na raz, to pewnie wstrętne wirusisko:mad: Trzymam kciuki, aby szybko przeszło;) Quote
Od-Nowa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ZAPRASZAM SERDECZNIE NA NOWY BAZAREK PSIOWY NA KIELCE :-) :-) :-) http://www.dogomania.pl/threads/174268-DLA-PSA-I-KOTA-i-Pani-ROGZ-karlie-KONG-RC-karmy-turkusy-zabawki-NA-KIELCE-do-3-12-09 Quote
eria Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dzień dobry :) Mam nadzieję ,że dziewczyny czują się już lepiej ? Tania ten bazarek z sową to mistrzowsko zorganizwoany jest!:cool3: Quote
weszka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Bazarek wymiata! Zapraszam wszystkich bo są tam cuda i cudeńka różne, a poza tym już same opisy zmuszają do zakupów :) Dziewczynki mają się już ok. Nagle przyszło, szybko poszło. Uffffffffff!!! Quote
weszka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 No pusto coś tu! To nic wam nie napiszę ;) Quote
weszka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 No doooobra. Słodka Vesper zdemolowała wczoraj parasol :D stał sobie w przedpokoju aż wczoraj nadszedł jego kres. Rączka przerobiona na trociny, materiał podarty, druty we wszystkie strony - pobojowisko. Quote
Od-Nowa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ależ to jest szalenie intelYgentny pies:p inny to by kapcia zjadł, nogę od stołu a ona wyraźnie ma ciągoty do myśli technicznej:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
weszka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Kochana kapci to ja już jej nawet nie liczę... jak tylko nie schowam to mam po sprawie :/ Quote
eria Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 a to już chyba któryś z rzędu parasol nie ?? Bo zdaje mi się ,że o parasolu już tu kiedyś czytałam:evil_lol: Quote
Justa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 weszka napisał(a):No doooobra. Słodka Vesper zdemolowała wczoraj parasol :D stał sobie w przedpokoju aż wczoraj nadszedł jego kres. Rączka przerobiona na trociny, materiał podarty, druty we wszystkie strony - pobojowisko. A nie próbowałaś zostawiać jej czegoś zajmującego? Jakiejś kuli napchanej smakami? Pewnie próbowałaś, ale kurcze trzebaby wymyślić coś co małą zajmie na tyle, żeby nie miała już sił broić.. ;) Quote
Od-Nowa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 zająć ją ... kontemplacją przestrzeni mieszkania z perspektywy klateczki :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
malawaszka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Od-Nowa napisał(a):zająć ją ... kontemplacją przestrzeni mieszkania z perspektywy klateczki :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: no tak - najprościej zamknąć małego biednego sceniacka :P Quote
Od-Nowa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 można i nianię do sceniacka wynająć :cool3: - albo odesłać na okres dojrzewania do Cioci :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts