Doginka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 malawaszka napisał(a):Luna kocha patyki i tym się bawimy - po co mam ją zmuszać do brania do pyska plastiku czy gumy skoro się nimi brzydziła od zawsze :lol: Moje tez wola badyle, ale najlepsza zabawa to łapanie panci za nogawki:mad::evil_lol: Ciemno to jeszcze nic, ale ten cholerny deszcz..........:angryy: Quote
zerduszko Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 weszka napisał(a):Niestety nadeszła najgorsza pora roku jeśli chodzi o spacery człowieka pracującego... Niestety :shake: Dobrze, że mam dwie, to sobie razem poszaleją. Za to coraz mniej ludzi z psami na spacerach widuję, oprócz koło bloków oczywiscie :roll: Quote
weszka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 U nas od wczoraj mgła jak mleko. Rano suk nie widziałam bo się dobrze maskują ;) Gorzej że moja siostra od wczoraj nie może dolecieć do Krakowa bo wszystkie loty skasowane :shake: Parę fotek ze wspólnego chrupania... penisów :diabloti: Quote
weszka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 a Totek na to wszystko spogląda z wysokości :) Quote
eria Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://img20.imageshack.us/img20/6935/dsc0157s.jpg Totek z wysokości spogląda,żeby przypadkiem dziewczynkom po wołowym penisie nie przyszedł smak na koci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaczynam mieć chwilowe zawiasy,która jest która :) Quote
weszka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 eria napisał(a):http://img20.imageshack.us/img20/6935/dsc0157s.jpg Totek z wysokości spogląda,żeby przypadkiem dziewczynkom po wołowym penisie nie przyszedł smak na koci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaczynam mieć chwilowe zawiasy,która jest która :) Buahahahahah :D:diabloti: Quote
Doginka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 eria napisał(a):...zaczynam mieć chwilowe zawiasy,która jest która :) Vesper ma większe uchi:diabloti: Czy panienki gryząc peniski nie wygryzają sobie bródek?:razz: Bo moje kundle zawsze sobie skracaja jedną stronę, którą gryzły :angryy: Quote
Od-Nowa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ja się zrobię monotematyczna zupełnie!! ale te Pieprzniczki są piękne :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 [quote name='Doginka']Vesper ma większe uchi:diabloti: Czy panienki gryząc peniski nie wygryzają sobie bródek?:razz: Bo moje kundle zawsze sobie skracaja jedną stronę, którą gryzły :angryy: Głowa jeszcze nie dorosła do ucholi :p Panienki wygryzają sobie bródki obgryzając się nieustannie po mordach no ale cóż począć jak tak się kochają ze sobą bawić :loveu: [quote name='Od-Nowa']ja się zrobię monotematyczna zupełnie!! ale te Pieprzniczki są piękne :loveu::loveu::loveu: Ależ bądź taka cudownie monotematyczna :loveu: Na zakończenie weekendu (:placz::angryy:) mam foty z sympatycznego borderowo-sznaucerowego spacerku, który dzisiaj odbyłyśmy. Borderek biało-czarny to Aleszko :loveu:, merlaczek to Taj :loveu:, szarych nie trzeba przedstawiać :evil_lol: Quote
weszka Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 wspólne sprawy ;) i to co lubią najbardziej - dzikie galopady za sobą Quote
weszka Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 aż tu nagle Dirki wpada na genialny pomysł wytarzania się i wraca z minką niewiniątka następny aniołecek Quote
weszka Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 i jeszcze jeden nie ma jak gonitwa po zaoranym polu Quote
weszka Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 zdjęcia jakościowo marnawe bo moich umiejętności nie starcza na takie warunki pogodowe :( Quote
Od-Nowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 o, wreszcie można zobaczyć psy sąsiada :diabloti: Aleszko jest gigantyczny :razz: te galopady też najbardziej lubię!! a w ogóle po tych Twoich dziewczynkach.... do dla mnie jak sznaucer - to tylko pieprz i sól!! :loveu::loveu::loveu: oczywiście olbrzym ale to w obu maściach oczywistość :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 :klacz: superr!!!! a myślisz, że Vesper też będzie miała taką ciemną brodę czy pozostanie to niebawem jedyny znak rozpoznawczy? Quote
Od-Nowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 aniołeczek :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a może zając?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Od-Nowa napisał(a):o, wreszcie można zobaczyć psy sąsiada :diabloti: Aleszko jest gigantyczny :razz: te galopady też najbardziej lubię!! a w ogóle po tych Twoich dziewczynkach.... do dla mnie jak sznaucer - to tylko pieprz i sól!! :loveu::loveu::loveu: oczywiście olbrzym ale to w obu maściach oczywistość :diabloti: Gigantyczny Aleszko? No może nie ale chyba rzeczywiście jest raczej większym niz mniejszym chłopakiem :razz: Ja tam nie wiem jakie mają być bordery jeśli chodzi o wzorzec, ja je tylko adoruję :loveu: Dziewczynki czują się zaszczycone że są twoim archetypem sznaucera :loveu: Galopady to jest to :multi: tylko błoto leci na boki, nie mówiąc jak cudownie oblepia całe psy. Właśnie odkryłam że Vesper ma cały brzuch w błocie, a przecież ją myłam :shake: czeka nas mycie brzuszyska zanim wpuszczę w pościel :evil_lol: malawaszka napisał(a)::klacz: superr!!!! a myślisz, że Vesper też będzie miała taką ciemną brodę czy pozostanie to niebawem jedyny znak rozpoznawczy? :) Ciężko wyczuć ale na moje oko to będzie jaśniejsza niż Dirki więc będziecie mieli szczegół którymi różnią się :cool1: Quote
weszka Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Od-Nowa napisał(a):aniołeczek :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a może zając?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kurde no a miał być rasowy sznaucer olbrzym z renomowanej hodowli, kupiony za ciężkie eurasy :crazyeye::diabloti::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 nic się nie znasz na kynologii!! kupiłaś sobie podręcznik "Hodowca w weekend" i chciałaś zaszpanować :diabloti::diabloti::diabloti: a tu się wydało!! zajączek polny!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Człowiek uczy się całe życie :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 chętnie przygarnę... zajączka jeszcze nie miałam :diabloti::p Quote
eria Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 na tej zajączkowej fotce Vesper kojarzy mi się z ....króliczkiem Playboya :roflt: Quote
weszka Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Przykro mi Taniu ale króliczek Playboya :roflt: jest nieadopcyjny ;) Chyba muszę iść dzisiaj kupić królisiowy strój galowy bo jutro cymboły idą do szkoły ;) Quote
weszka Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Zapomniałam że mam kilka marnych filmików spacerowych :) YouTube - Spacerowy suczy szał YouTube - Spacerowy suczy szał ała! sznaucery atakują :D YouTube - Spacerowy suczy szał Quote
eria Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ten ostatni filmik jest dobry :evil_lol::evil_lol: co jakiś czas miga przed oczami jakaś część czyjegoś ciała albo ciał dwóch :evil_lol: Quote
Recommended Posts