Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Luna kocha patyki i tym się bawimy - po co mam ją zmuszać do brania do pyska plastiku czy gumy skoro się nimi brzydziła od zawsze :lol:

Moje tez wola badyle, ale najlepsza zabawa to łapanie panci za nogawki:mad::evil_lol:

Ciemno to jeszcze nic, ale ten cholerny deszcz..........:angryy:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
Niestety nadeszła najgorsza pora roku jeśli chodzi o spacery człowieka pracującego...

Niestety :shake: Dobrze, że mam dwie, to sobie razem poszaleją. Za to coraz mniej ludzi z psami na spacerach widuję, oprócz koło bloków oczywiscie :roll:

Posted

U nas od wczoraj mgła jak mleko. Rano suk nie widziałam bo się dobrze maskują ;) Gorzej że moja siostra od wczoraj nie może dolecieć do Krakowa bo wszystkie loty skasowane :shake:

Parę fotek ze wspólnego chrupania... penisów :diabloti:

Posted

eria napisał(a):
...zaczynam mieć chwilowe zawiasy,która jest która :)

Vesper ma większe uchi:diabloti:

Czy panienki gryząc peniski nie wygryzają sobie bródek?:razz:
Bo moje kundle zawsze sobie skracaja jedną stronę, którą gryzły :angryy:

Posted

[quote name='Doginka']Vesper ma większe uchi:diabloti:

Czy panienki gryząc peniski nie wygryzają sobie bródek?:razz:
Bo moje kundle zawsze sobie skracaja jedną stronę, którą gryzły :angryy:

Głowa jeszcze nie dorosła do ucholi :p
Panienki wygryzają sobie bródki obgryzając się nieustannie po mordach no ale cóż począć jak tak się kochają ze sobą bawić :loveu:

[quote name='Od-Nowa']ja się zrobię monotematyczna zupełnie!!
ale te Pieprzniczki są piękne :loveu::loveu::loveu:

Ależ bądź taka cudownie monotematyczna :loveu:

Na zakończenie weekendu (:placz::angryy:) mam foty z sympatycznego borderowo-sznaucerowego spacerku, który dzisiaj odbyłyśmy.
Borderek biało-czarny to Aleszko :loveu:, merlaczek to Taj :loveu:, szarych nie trzeba przedstawiać :evil_lol:

Posted

o, wreszcie można zobaczyć psy sąsiada :diabloti:
Aleszko jest gigantyczny :razz:

te galopady też najbardziej lubię!!

a w ogóle po tych Twoich dziewczynkach.... do dla mnie jak sznaucer - to tylko pieprz i sól!! :loveu::loveu::loveu:
oczywiście olbrzym ale to w obu maściach oczywistość :diabloti:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
o, wreszcie można zobaczyć psy sąsiada :diabloti:
Aleszko jest gigantyczny :razz:

te galopady też najbardziej lubię!!

a w ogóle po tych Twoich dziewczynkach.... do dla mnie jak sznaucer - to tylko pieprz i sól!! :loveu::loveu::loveu:
oczywiście olbrzym ale to w obu maściach oczywistość :diabloti:

Gigantyczny Aleszko? No może nie ale chyba rzeczywiście jest raczej większym niz mniejszym chłopakiem :razz: Ja tam nie wiem jakie mają być bordery jeśli chodzi o wzorzec, ja je tylko adoruję :loveu:
Dziewczynki czują się zaszczycone że są twoim archetypem sznaucera :loveu:

Galopady to jest to :multi: tylko błoto leci na boki, nie mówiąc jak cudownie oblepia całe psy. Właśnie odkryłam że Vesper ma cały brzuch w błocie, a przecież ją myłam :shake: czeka nas mycie brzuszyska zanim wpuszczę w pościel :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
:klacz: superr!!!!

a myślisz, że Vesper też będzie miała taką ciemną brodę czy pozostanie to niebawem jedyny znak rozpoznawczy?

:) Ciężko wyczuć ale na moje oko to będzie jaśniejsza niż Dirki więc będziecie mieli szczegół którymi różnią się :cool1:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
aniołeczek :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
a może zając?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kurde no a miał być rasowy sznaucer olbrzym z renomowanej hodowli, kupiony za ciężkie eurasy :crazyeye::diabloti::evil_lol:

Posted

nic się nie znasz na kynologii!!
kupiłaś sobie podręcznik "Hodowca w weekend" i chciałaś zaszpanować :diabloti::diabloti::diabloti:
a tu się wydało!! zajączek polny!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Przykro mi Taniu ale króliczek Playboya :roflt: jest nieadopcyjny ;)

Chyba muszę iść dzisiaj kupić królisiowy strój galowy bo jutro cymboły idą do szkoły ;)

Posted

ten ostatni filmik jest dobry :evil_lol::evil_lol: co jakiś czas miga przed oczami jakaś część czyjegoś ciała albo ciał dwóch :evil_lol: