ariss Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 to ja poproszę o link do tej nowejj www, bo się nie ogarniam... Quote
weszka Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Heheh ogarnij się kobieto ;) Www ma nowy image ale adres bez zmian [URL="http://www.ekstrawagancja.com"]www.ekstrawagancja.com[/URL] :) Quote
ariss Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='weszka']Heheh ogarnij się kobieto ;) Www ma nowy image ale adres bez zmian [URL="http://www.ekstrawagancja.com"]www.ekstrawagancja.com[/URL] :)[/QUOTE] bardzo mi się podoba!!!!Jeszcze musze tylko podlinkowany baner Ci ukraść i wstawić do siebie na stronkę:) Quote
weszka Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Bo pewnie używasz mozilli firefoxa - pisałam już o tym. Spróbuj otworzyc w IE jeśli masz ;) Mały zbój Vesper wczoraj narozrabiał. Zeżarł pilota od telewizora - nie wypominając drugiego w tym miesiącu. No wiem moja wina bo zapomniałam schować. Do tego potargane było kilka gazet. Generalnie lekka demolka ukazała się moim oczom po wejściu. Trochę się boję bo tego pilota to dosłownie zmasakrowała na kawałki, a nie znalazłam bateryjki... nie wiem czy jest w psie czy gdzieś upchana... Quote
Od-Nowa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Vesper na duracellu - szykuje się na semianarium frisbee ;-) hehehehehehhe Quote
weszka Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Tiaaa bardzo śmieszne. Ale to taka mała płaska bateryjka a nie żaden tam duracell ;) Rano zjadła śniadanie, a po kilkunastu minutach całe zwróciła - dlatego troszkę zaczynam mieć niepokojące myśli o bateryjce i resztkach plastiku... Quote
Od-Nowa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 o matko... oby jej się nic nie stało!! co za ćwoczek... podaj jej moczoną karmę, będzie poślizg... Quote
weszka Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Vesper ćwoczek ale ma prawo z racji szczenięctwa. Gorzej że ja jestem ćwoczek i nie schowałam... a teraz mam nerwa. Quote
AnkaG Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Zaparz siemię lniane i tym kiślem napchaj trochę Vesperkę. Quote
ariss Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 niech nam Vesperka nie wywija takich numerów!!! Quote
weszka Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Cholera napisałam posta i go nie ma... nie mam nerwów pisać drugi raz. Wrócę jak dogo zacznie działać jak należy... no albo jutro bo dzisiaj już mi się nie chce. Quote
Doginka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 [quote name='Od-Nowa']Vesper na duracellu - szykuje się na semianarium frisbee ;-) hehehehehehhe[/QUOTE] Vesper się doładowała. Ja wiem, że to nie jest śmieszne, ale nie mogłam pominąć tego posta[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_214.gif[/IMG] [quote name='weszka']Cholera napisałam posta i go nie ma... nie mam nerwów pisać drugi raz. Wrócę jak dogo zacznie działać jak należy... no albo jutro bo dzisiaj już mi się nie chce.[/QUOTE] Moja cierpliwość do nowego Dogo też już jest u kresu wytrzymałości[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_9_7.gif[/IMG] Quote
ariss Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 ja staram się nie stresować, ale jak nic się szybko nie zmieni to [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_14_202.gif[/IMG] Quote
weszka Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr znów to samo............. napisałam, nie zapamiętałam, kliknęłam opcje zaawansowane żeby wstawić emoty i posta nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
weszka Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Napiszę ostatni raz:/ Otóż moja słodka Vesper kombinuje jak umie i wczoraj włamała się do zmywarki ;) Sądzę że to był wypadek przy pracy bo szabrując po kuchennym blacie i sprawdzając czy Totek czegoś nie zostawił w misce, zaczepiła łapami i zmywarka się otworzyła. Ze zmywarki wyjęła parę naczyń i sztućców które dokładnie wylizała, gumową uszczelkę (bardzo finezyjna robota) która jest przy pojemniku na proszek i niestety pogryzła plastikową klapkę tegoż pojemnika więc już się nie da tam wsadzić tabletki. Tiaaa... zawsze mówiłam że w niej wróciła jakaś część Forsy ale akurat za tą demolacyjną nie tęsknię. Quote
Od-Nowa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [QUOTE]Tiaaa... zawsze mówiłam że w niej wróciła jakaś część Forsy ale akurat za tą demolacyjną nie tęsknię. [/QUOTE] chciała mieć pewność,że ją rozpoznasz.... :-) Quote
weszka Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Taniu jak pięknie to ujęłaś... Aż się wzruszyłam... :) Quote
zerduszko Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dlatemu ni lubię szczeniaków i dzieci ;) zapewne zjedzone elementy nie są do kupienia? ;) Quote
weszka Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Hehhe szczeniaki są urocze... u kogoś ;) Tak jak dzieci ;) Pewnie są do kupienia te plastiki bo przecież taka klapka może się np. urwać. Ale w sumie nie jest to potrzebne bo te tabletki można też wrzucać bezpośrednio do zmywarki ;) Za to zjedzonego dzień wcześniej pilota już kupić muszę ;) Quote
zerduszko Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='weszka'] Za to zjedzonego dzień wcześniej pilota już kupić muszę ;)[/QUOTE] A poskładać nie próbowalaś?? ;) Quote
Justa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 weszko, obejrzałam film o Forsie na Waszej stronce i.. zwyczajnie się popłakałam.. Quote
ariss Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 vesper to ma bujną wyobrażnie, zamiats zniszczyć np.noge od stołu to woli w zmywarce buszować:)a może Ty ją niedokładnie umyłaś po ostatnim spacerku?hihiihhihi Quote
weszka Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='zerduszko']A poskładać nie próbowalaś?? ;)[/QUOTE] Nie było co składać :D Od połowy ziała wyżarta dziura, a to co zostało w niczym pilota nie przypomniało ;) [quote name='Justa']weszko, obejrzałam film o Forsie na Waszej stronce i.. zwyczajnie się popłakałam..[/QUOTE] Ja też go nie mogę oglądać bez łez :( [quote name='ariss']vesper to ma bujną wyobrażnie, zamiats zniszczyć np.noge od stołu to woli w zmywarce buszować:)a może Ty ją niedokładnie umyłaś po ostatnim spacerku?hihiihhihi[/QUOTE] Sili się na oryginalność ;) A że brudasek jest to całkiem możliwe hihi Quote
Recommended Posts