Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ skąd on ten słodziaczek-pokraczek przebija i widać go baaardzo dobrze. Może Ty coś z oczętami masz? A moze już pora późna?

Ale chciałam wam powiedzieć, że Vesperka jest obrońcą naszego stada! W nocy ktoś kręcił się pod drzwiami i na klatce schodowej i mały szczeniak stanął do boju - warczał, szczekał i bronił całego śpiacego stada o 4 w nocy (czy tam nad ranem jak kto woli).

Posted

Ja widze, ja widze, ja widze:diabloti: pokraczek-słodziaczek-pies-śmichota-idiota:loveu::loveu::loveu:I jak ja teraz mam oglądać film?:razz: Jak tu takie słodkości na dobranoc wrzuciłaś Ty niepoprawna ROMANTYCZKO:diabloti:

Posted

To dobrze Doginko, że Ty masz oczka sprawne :) i duszę mega romantyczną ;) - pewnie dlatego widzisz że na zdjęciach występuje pokraczek-słodziaczek-pies-śmichota-idiota:loveu:
A teraz wszystkie ludzkie, psie i kocie romantyczne dusze mówią dobranoc!

Posted

Nie wiem kiedy ta kluska tak urosła :loveu: choć ja tak tego nie widzę bo mam ją codziennie to patrząc na zdjęcia i filmy jestem w szoku :crazyeye:

eria no trzeba zmienić, trzeba :cool3:

Posted

Witam się w kolejny mglisty dzień. Po zmianie czasu nieco lżej się wstało ale i tak nie było to przyjemne :shake: Poza tym w nocy śniły mi się bzdury do potęgi. Otóż śniło mi się że ktoś podrzucił mi przez okno 2 koty - jeden klon Totka, a drugi prawie klon tylko w białych skarpetkach. W dodatku na początku nie zorientowałam się że jest ich więcej dopiero jak je zobaczyłam wszystkie obok siebie :evil_lol: I nawet nie chodziło o to że będe miała 3 koty ale że się ktoś wspiął na balkon, uchylił okno i je wrzucił :crazyeye: Bardzo mądre :lol:

eria czy dałabyś radę ten piękny banerek zrobić w jeszcze jednej wersji z innym napisem - Ekstrawagancja FCI albo www.ekstrawagancja.com ??? Miałabym reklamowy do strony :razz: bo okropniaście mi się podoba :loveu:

Posted

Chyba zachowałam wersję roboczą więc nie powinno być problemu :lol:
Bardzo się cieszę,że się podoba. Miałam wenę :evil_lol: , za to jak potem chciałam zrobić też coś nowego dla siebie to już ni w ząb :evil_lol: - wena sobie poszła

Posted

eria napisał(a):
za to jak potem chciałam zrobić też coś nowego dla siebie to już ni w ząb :evil_lol: - wena sobie poszła

a po co:crazyeye:przecież ten co masz jest świetny!!!