malawaszka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 paranoja :shock: nic tylko uciekać za miasto:cool3: Quote
weszka Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 To jest niestety wina nieodpowiedzialnych psiarzy. Zaczęli tam przychodzić z agresywnymi psami, były bójki, psy się pogryzły i oczywiście ludzie umyli ręce i nie czuli się odpowiedzialni. No to ktoś doniósł i teraz cierpią ci co mają grzeczne psy. Quote
Doginka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 No właśnie, u nas na bulwarku nie czepiają się psiarzy, którzy chodzą z rottkami lub sztańskopodobnymi (Vectropodobnymi psami:diabloti:) bez smyczy, bez kagańca, tylko tych maluchów, co chodzą i nikogo nie zaczepiają (bo są też czepliwe maluchy)i takim wlepia się mandaciki. Ja co prawda się wybroniłam już kilka razy od mandaciku za psy bez kagańca i bez smyczy:diabloti:, ale kiedyś mnie spisywało 3 gliniarzy za brak kagańca i psy bez smyczy(ćwiczyłam z psimi do wystawy), a obok szła babka z rottkiem bez smyczy i kagańca i jak im zwróciłam uwagę, że tam idzie pies należący do ras agresywnych to mi odpowiedzieli, że teraz ze mną rozmawiają i nawet tej pani uwagi nie zwrócili:angryy:a przecież jeden mógł odejść od nas:razz: Quote
zerduszko Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Doginka napisał(a): przecież jeden mógł odejść od nas:razz: No co Ty, a jakby Twoje małe potforki zaatakowały Panów i ty byś jeszcze uciekła?? Dwóch do pilnowania psów, jeden Ciebie :eviltong: Quote
Doginka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 zerduszko napisał(a):No co Ty, a jakby Twoje małe potforki zaatakowały Panów i ty byś jeszcze uciekła?? Dwóch do pilnowania psów, jeden Ciebie :eviltong: Nie pomyślałam o tym:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 niestety, miasto pod tym kątem robi się nieznośne.. u nas też mundurowi się zakradają za drzewami i mandaty wlepiają . nie w zatłoczonych miejscach ale pustym parku o 7 rano na przykład!!!!! paranoja... Weszko, zrób tym zaprzyjaźnionym borderkom fotki kiedyś :cool3: Quote
weszka Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Niestety jest jakaś ogólna nagonka na psy i niestety częściowo winni są sami durni psiarze, którzy zrobili taki czarny PR porządnym psiarzom :angryy: Taniu - zrobię borderkom foty ale cyrk wyszedł jak się okazało kto one są :evil_lol: psi świat jest tyci tyci Siedzę w pracy gdzie dziś spokój i cisza, a za oknem pierwsze od wielu dni słońce! Jaka strata czasu :mad: zamiast śmigać z sukami :placz: Quote
ariss Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Kurcze ja Wam powiem, że Gasska śmiga bez smyczy w różnych miejscach i nikt się nigdy do nas nie przyczepil:shake: Do tego to czarne i wredna robi coś co mi się bardzo nie podoba:angryy:jak jesteśmy np.w lesie lub na łąkach przez dłuższy czas samiutkie to ona uważa, że to wszystko co nas otacza jest jej i jak jakiś lud pojawi się w okolicy(zauważony najpierw przez nią a nie mnie)to leci jak wściekła,stawia futro, zatrzymuje się przed człekiem i drze jape:oops:Jak nagada co myśli to się odwołuje, no ale mi zawsze jest strasznie głupio:oops:a juz jak widzę że ludzie zamierają ze strachu:oops:cały czas próbuje ją tego oduczyć, ale łatwo nie jest. Ale NIGDY min nikt nie zwrócił uwagi:crazyeye: Quote
weszka Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 ariss no to dość typowe sznaucerze zachowanie ;) Ja właśnie w taki sposób zakochałam się w sznaucerach. Jeden olbrzym wydarł na mnie japę na środku ulicy i zakochałam się na zabój :loveu: Ale że nikt cie nie opierdzielił jeszcze to dziwne :evil_lol: Quote
ariss Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='weszka'] ariss no to dość typowe sznaucerze zachowanie ;) my to wiemy, ale innie pewnie nie bardzo:shake: Ale że nikt cie nie opierdzielił jeszcze to dziwne :evil_lol: któraś z nas musi miec wielki urok osobisty:evil_lol:;) Quote
weszka Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Zapewne działa ów urok w zdublowanej sile :) PS.No nie! Muszę zwiać z pracy, wziąć nikosia i coś pofocić dzisiaj :) Quote
Od-Nowa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 sama mam psy ale jakby mnie dopadł w środku lasu obcy pies z jazgotem to umarłabym ze strachu. a po słodkiej Pańciuszce nei zostałoby nawet mokrej plamy :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Taniu - zrobię borderkom foty ale cyrk wyszedł jak się okazało kto one są :evil_lol: psi świat jest tyci tyci doskonała sprawa :evil_lol: śmieję się ciągle w duchu. wezmą mnie za kompletnego blondynkowego głąba :diabloti: rób zdjęcia rób!! :p Quote
eria Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ariss napisał(a):Kurcze ja Wam powiem, że Gasska śmiga bez smyczy w różnych miejscach i nikt się nigdy do nas nie przyczepil:shake: Do tego to czarne i wredna robi coś co mi się bardzo nie podoba:angryy:jak jesteśmy np.w lesie lub na łąkach przez dłuższy czas samiutkie to ona uważa, że to wszystko co nas otacza jest jej i jak jakiś lud pojawi się w okolicy(zauważony najpierw przez nią a nie mnie)to leci jak wściekła,stawia futro, zatrzymuje się przed człekiem i drze jape:oops:Jak nagada co myśli to się odwołuje, no ale mi zawsze jest strasznie głupio:oops:a juz jak widzę że ludzie zamierają ze strachu:oops:cały czas próbuje ją tego oduczyć, ale łatwo nie jest. Ale NIGDY min nikt nie zwrócił uwagi:crazyeye: DOKŁADNIE w ten sam sposób zachowuje się nasza znajoma olbrzymka Figa , ale identycznie-jakbyś o niej pisała ;) Z tym,że Figa to prawie 50kg psa... Kreoś w życiu tak nie zrobił:loveu: .Raz tylko wieczorem pamiętam,jak był na smyczy, nawarczał na jakiegoś gościa,który o godzinę mnie pytał. Widać ,coś z nim było nie tak ,skoro pies tak opanowany jak Kreon, zareagował. p.s. słońce wyszło ! też dziś lecę focić! :D Quote
ariss Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Od-Nowa napisał(a):sama mam psy ale jakby mnie dopadł w środku lasu obcy pies z jazgotem to umarłabym ze strachu. a po słodkiej Pańciuszce nei zostałoby nawet mokrej plamy :diabloti: świnia:grins::roflt: eria napisał(a):DOKŁADNIE w ten sam sposób zachowuje się nasza znajoma olbrzymka Figa , ale identycznie-jakbyś o niej pisała ;) Z tym,że Figa to prawie 50kg psa... Kreoś w życiu tak nie zrobił:loveu: .Raz tylko wieczorem pamiętam,jak był na smyczy, nawarczał na jakiegoś gościa,który o godzinę mnie pytał. Widać ,coś z nim było nie tak ,skoro pies tak opanowany jak Kreon, zareagował. p.s. słońce wyszło ! też dziś lecę focić! :D widać, obie mają silny instynkt stróżujący;)z jednej strony dobrze z drugiej kłopotliwe.Ja nie narzekam:p Czekam na Wasze foteczki:cool3: Quote
Od-Nowa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 od czasu jak nas napadła w lesie suka w typie owczarka środkowoazjatyckiego, która wypadła na pole prosto z lasu i od razu przystąpiła do gryzienia nie potrafię inaczej na to się zapatrywać. TZ gotowy był zaszlachtować jak i psinkę jak i jej właścicieli, którzy szli sobie spacerowym kroczkiem przez las :diabloti: Quote
ariss Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Od-Nowa napisał(a):od czasu jak nas napadła w lesie suka w typie owczarka środkowoazjatyckiego, która wypadła na pole prosto z lasu i od razu przystąpiła do gryzienia nie potrafię inaczej na to się zapatrywać. TZ gotowy był zaszlachtować jak i psinkę jak i jej właścicieli, którzy szli sobie spacerowym kroczkiem przez las :diabloti: jak się ma jakiś wielki, skundlony, gryzący azjat do mojej kochanej szczekającej kruszynki:loveu::diabloti:do której jakbyś ukocneła i coś miłego powiedziała to pewnie by Cię zalizała:evil_lol: Quote
zerduszko Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='weszka']Niestety jest jakaś ogólna nagonka na psy i niestety częściowo winni są sami durni psiarze, którzy zrobili taki czarny PR porządnym psiarzom :angryy: To zależy na jakie psy :loveu: Moja, ujadaczko-podgryzaczkapiet, jak mijał nas kiedyś jakiś człowiek musiała na "zostań" siedzieć. I nie raz dostałam opierdziel, ze ją męczę, bo to ejst pies i ona się musi wybiegać oraz wyszczekać :lying: Za kaganeic, tez mi się oberwało. Male jest piękne, znaczy wredne :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 jak się ma jakiś co też mi przyszło do głowy :evil_lol: spamnę sobie u Weszki :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13337820 koszulka ze zdjęciem,portret, sesja zdjęciowa - TWOJEGO PSA :smile: na Psy z KIELC!! Quote
weszka Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Wczoraj jak dojechałam do domu to już ani nie było słońca ani ochoty na focenie więc fot niet :eviltong: Za to była znów kąpiel - tym razem tylko Dirki bo znalazła bardzo ładne goowno w którym się była uprzejma przepięknie wytarzać :angryy::mad: A dzisiaj kolejny ponury dzień z mgłą że świata nie widać. Poranne wstawanie staje się z każdym dniem większym koszmarem :placz::angryy: Taniu spamuj sobie, nie krępuj się :) Quote
eria Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 U nas świeciło do teraz piękne słonko....ale już nie świeci i jest jak zawsze:roll:. Znowu tarzanko? :evil_lol: Ja mam szczęście ostatnio, jakoś Foksiasta nie odwiedza 'marketów' , biega bez kagańca i nic ( no może oprócz rozmokniętego wafla ryżowego który pochłonęła w mgnieniu oka wczoraj:evil_lol:) Quote
Od-Nowa Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 o nie,tu naród na zdjęcia czekał!! musisz coś wyszukać w zasobach!!:cool3: dzięki za nie skręcenie karku za link:cool3: Quote
weszka Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 eria napisał(a):U nas świeciło do teraz piękne słonko....ale już nie świeci i jest jak zawsze:roll:. Znowu tarzanko? To chyba słonko przyszło do mnie bo pomaluśku zaczyna nieśmiało zza mgły przeświecać :multi: A tarzania dawno nie było tfu tfu :diabloti: Od-Nowa napisał(a):o nie,tu naród na zdjęcia czekał!! musisz coś wyszukać w zasobach!!:cool3: dzięki za nie skręcenie karku za link:cool3: Obawiam się że zasoby świecą pustkami :shake: Może dziś się zmobilizuję choć Vesper po kąpieli wygląda jak jeżozwierz i chyba nie nadaje się na forum publiczne :eviltong: Zastosowałam prawo łaski wobec matki chrzestnej mojej córuni :evil_lol: Quote
weszka Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Coś znalazłam ze staroci - jakość marna bo komórkowa ale... jak te dzieci szybko rosną ;) takie to było małe że ledwo z trawy wystawało http://www.youtube.com/watch?v=BeB5Y5L9WXY a teraz... http://www.youtube.com/watch?v=u0rn_6asCiE http://www.youtube.com/watch?v=qv6R7WKOSsI Quote
Doginka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Jaka ona fajniusia jest:loveu:A na pierwszym filmiku tak nieporadnie się porusza w tej trawie - widać od razu, że jeszcze szczylek:evil_lol::loveu: Dajcie nam trochę słoneczka do Wawki, bo ja też nie mam zasobów fotkowych:shake: Quote
Recommended Posts