weszka Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Oj biedny Rapcio. Czyżby coś zjadł na mieście? Rano wydarzyła się tragedia. Dziewczyny wpadły w rzepy :shake: Myślałam że będziemy golić na 3mm bo traciłam nadzieję na wyczesanie tego z nich. Cos okropnego :angryy: Dirki miała brodę połączoną z grzywką w jeden wielki kolczasty kłak. Vesper była cała łącznie z grzbietem, łapami i brzuchem. Do tego jeszcze milion małych zielonych nasionek, listki, gałązki - cały syf z łąki w przedpokoju. Muszę kupić grzebień o trochę szerszych zębach niż ten co mam to będzie łatwiej to wyczesywać. No i jak ja mogę być punktualnie w pracy :evil_lol: Quote
eria Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ja nie zapomnę mojej rozpaczy :shake: jak łoś wpadł brodą w rzepy, coś strasznego, ale na szczęście dało się to jakoś rozplątać i wyczesać;) Quote
malawaszka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 jeny :mdleje: masakra z rzepami :crazyeye: fajowe autko - zazdroszcze :oops: Quote
Kashdog Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 A jakie to autko macie :cool3:? Taak, wiem co czujesz, Fifka jak tylko przeleci po łące to ma całą brodę w rzepach, wyjmowanie tego jest męczące :roll: I fotki jakieś by się przydały. Quote
weszka Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Całe szczęście jakoś sie wyczesało ale straszne to cholerstwo:mdleje: Jeszcze mam całą smycz obraną (taką linową co się jej wszystko czepia) bo Dirki wpadła tam będąc już na smyczy :mdleje: Ale za to w drodze z pracy przypomniałam sobie (bo wracałam w masakrycznych korkach 1,5 godz.!) że mam takie szersze grabki to musze je wyjąć na takie okazje. Kashdog nasze autko to Citroen Berlingo - wstawiałam gdzieś wcześniej małą fotkę :) A teraz.... Totek szykuje się na karnawał :cool1: Quote
malawaszka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 aaahahahaha zrobiła z Totka Panią Totkową :roflt: fota jak z jakiegoś katalogu :mdleje: super!@ Quote
Od-Nowa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 taaak, teraz widzę że to rosyjski niebieski :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
weszka Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Rosyjska niebieska dama :diabloti: Quote
eria Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 no toś Totka załatwiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kaho Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Przyszłam się przywitac :lol:. Piękne fotki, fajne filmiki ale przede wszystkim surperaśne pieprzaczki :loveu:. Jeśli pozwolisz bedę wpadac cześciej. Quote
weszka Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='eria']no toś Totka załatwiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Ale nie wygląda na bardzo nieszczęśliwego :diabloti: [quote name='kaho']Przyszłam się przywitac :lol:. Piękne fotki, fajne filmiki ale przede wszystkim surperaśne pieprzaczki :loveu:. Jeśli pozwolisz bedę wpadac cześciej.[/QUOTE] Jak miło :lol: Oczywiście zapraszam na stałe :lol: Quote
Bliss Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 przepraszam, że się wcinam ale zginął mój pies - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ... podejrzewam, że został ukradziony więc patrzcie uważnie ...:placz: Quote
zerduszko Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='eria']Ja nie zapomnę mojej rozpaczy :shake: jak łoś wpadł brodą w rzepy, coś strasznego, ale na szczęście dało się to jakoś rozplątać i wyczesać;)[/QUOTE] Aż tak źle?? Ja biorę rzepa i wyciągam :diabloti: tylko kilka włosów wychodzi razem z rzepem ;) Totek :klacz: Quote
Doginka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ja z rzepami radzę sobie szybko. Wyciągam po jednym włosie aby odsłonić rzep i rzep sam wypada:p Quote
eria Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='zerduszko']Aż tak źle?? Ja biorę rzepa i wyciągam :diabloti: tylko kilka włosów wychodzi razem z rzepem ;) Totek :klacz:[/QUOTE] a bo Ty nie wiesz jaka ja byłam przewrażliwiona na punkcie tej brody :cool1::loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 raz koleżanki beardedka wpadła mordką w osty. pomimo tragizmu sytuacji wygląd ten był przekomiczny :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
zerduszko Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='eria']a bo Ty nie wiesz jaka ja byłam przewrażliwiona na punkcie tej brody :cool1::loveu:[/QUOTE] Nie tylko Ty, zauważyłam jakąś manię na pkcie brody u właścicieli brodaczy... ja bym ogoliła :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='zerduszko']Nie tylko Ty, zauważyłam jakąś manię na pkcie brody u właścicieli brodaczy... ja bym ogoliła :diabloti:[/QUOTE] prowokatorka :diabloti: Quote
AnkaG Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Uuu nie lubimy rzepów. Sznupy mają jakiś taki wlos że pieknie się trzymają. :angryy: Totek(tka) w perutce super wygląda. :evil_lol: Gratki z okazji nowego autka. Quote
weszka Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Jednego rzepa to można wyciągnąć palcami ale sto już ciężko. Zwłaszcza jak się zbiją w jeden wielki kłąd. zerduszko dopóki tego nie przeżyjesz nie zrozumiesz ;) Tak właśnie spojrzałam i dzisiaj mijają 2 lata naszej pisaniny w galeryjce :) Quote
zerduszko Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Przeżyłam, przeżyłam, tylko wówczas wzięłam nożyczki i trochę sobie pomogłam :eviltong: A brzusia ogoliłam całego ;) Quote
weszka Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Nożyczki + broda sznaucera = piekło :diabloti::mad: Pozdrowienia z pościeli :loveu: Quote
ariss Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 http://img297.imageshack.us/img297/3593/dsc0131s.jpg ślicznośći:loveu:a jakie czyste prześcieradło:razz:moje dziś zostało przyozdobione w kilka przeuroczych łapek:evil_lol: Quote
weszka Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Czyste to jest akurat z tej strony bo to moja część łóżka tylko okupowana pod moją nieobecność ;) Druga strona łóżka już tak ładnie nie wygląda bo to miejsce Vesper, łapek wprawdzie nie ma ale jest raczej szare niż białe ;) Quote
Od-Nowa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Vespuśce powoli zaczyna formować się zgrabna bródka :razz: to już prawie sznaucer :lol: tylko oczy pod grzywką się zapodziały Quote
Recommended Posts