AnkaG Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Fajny nowy banerek. :lol: Obejrzałam małą Vespusie - ale ten czas leci. Quote
madziamn Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No tak niunia juz nie taka mała ale śliczna i myzianko dla niej z okazji 7 miesięcy. Dla reszty stadka również. Quote
weszka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Ano czas leci, a my wciąż pozostajemy piękne i młode ;) Od niedzieli w nocy Totek dostarcza mi atrakcji bo co chwilę wymiotuje :shake: Wczoraj co zjadł to zwrócił, dałam mu pastę na odkłaczenie i mam nadzieję że to tylko kłaczki. Rano zjadł śniadanie i do mojego wyjścia było nadal w kocie więc może się już poprawi. Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 o matko trzymam kciuki!! wymiotuje jedzeniem czy płynem?? jak jedzeniem i charczy to pewnie kłaki. pastę powtórz jeszcze raz, bo pojedyńcze odkłaczanie niewiele daje. masz bezopet czy inną jakąś? a kanapę sprzedajesz ze złości,że nie będzie gości? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
weszka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Od-Nowa napisał(a):o matko trzymam kciuki!! wymiotuje jedzeniem czy płynem?? jak jedzeniem i charczy to pewnie kłaki. pastę powtórz jeszcze raz, bo pojedyńcze odkłaczanie niewiele daje. masz bezopet czy inną jakąś? Wymiotuje jedzeniem, a jak braknie to płynem :shake: Powtórzę pastę (mam Bezopet) jeszcze dziś ale jak będzie nadal puszczał pawie to pojadę dziś do wetki. Od-Nowa napisał(a):a kanapę sprzedajesz ze złości,że nie będzie gości? :diabloti::diabloti::diabloti: Ależ inwigiliacja no :crazyeye::mad: Nic się nie ukryje :cool3: Nie będzie kanapy, nie będzie gości, będzie dużo miejsca do biegania :diabloti: Quote
eria Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 czyli że autko też sprzedajesz żeby biegać :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 eee, nie inwigilowałam, samo mi się pokazało na n-k nie wiem jak to jest ;) no jak płynem to koniecznie do weta bo w to bardzo długo i się kot odwodni!! kroplóweczkę ma zapewnioną jak nic :evil_lol: na pewno bardzo się ucieszy z tego powodu :diabloti: Quote
weszka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 eria napisał(a):czyli że autko też sprzedajesz żeby biegać :diabloti::diabloti::diabloti: Autko zostało sprzedane i jest już inne :diabloti: Biegać nie lubię :eviltong: Od-Nowa napisał(a): no jak płynem to koniecznie do weta bo w to bardzo długo i się kot odwodni!! kroplóweczkę ma zapewnioną jak nic :evil_lol: na pewno bardzo się ucieszy z tego powodu :diabloti: Nie strasz :nerwy::smhair2: Zwraca głównie jedzenie, parę razy był płyn i jakieś resztki karmy. Zresztą te parę razy to wynika z tego, że suki nie dają mu się za przeproszeniem wyrzygać raz a porządnie tylko nad nim stoją bardzo zaciekawione co on też robi i go stresują. Więc puszcza pawika w jednym miejscu, a później się przenosi w inne i one za nim i tym sposobem pół mieszkania mam w kocich rzygowinach :roll: Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 tak szybko sprzedałaś auto?? :crazyeye: zajmij się dealerką bo CI to idzie pierwszorzędnie w takim razie :diabloti: Quote
weszka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Akurat nie moja w tym zasługa ;) Mój szwagier ma smykałkę do interesów ;) Teraz mamy taką ciężaróweczkę gdzie jest duuużo miejsca :) Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ech zapomniałam... Szwagier! muszę mojej siostrze takiego załatwić :diabloti: Quote
weszka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Ja to bym takiego sama dla siebie załatwiła :diabloti: i nie chodzi tylko bynajmniej o smykałkę do interesów ;) Oczywiscie jak każdy przedstawiciel swojej płci ma swoje jazdy ale ogólnie to fajne chłopisko ;) Quote
Kashdog Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 http://img132.imageshack.us/img132/4736/dsc0119kl.jpg Co za mina :evil_lol: http://img199.imageshack.us/img199/4525/dsc0083pk.jpg Psu się spać chce, a ta mu jeszcze zdjęcia robi :mad::diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 pieprzna ciężaróweczka :lol: gratulacje!!!! Quote
weszka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Kashdog napisał(a): http://img199.imageshack.us/img199/4525/dsc0083pk.jpg Psu się spać chce, a ta mu jeszcze zdjęcia robi :mad::diabloti: Wcale się nie chciało spać - pies ziorał na mnie zaciekawiony :diabloti: Od-Nowa napisał(a):pieprzna ciężaróweczka :lol: gratulacje!!!! :p:p:p Quote
Doginka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 No i jak kot?:razz: Nie miałam pojęcia, że kotom podaje się jakieś pasty na odkłaczanie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Od-Nowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 niestety trzeba. w zależności od rodzaju sierści skłonność do zbijania kulek kłakowych w kocie jest różna. zapchanie kłakami może doprowadzić nawet do śmierci! dlatego co jakiś czas trzeba odkłaczać albo trawkę posiać żeby sobie kot obgryzał i jest ok ;) Quote
ariss Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Od-Nowa napisał(a):niestety trzeba. w zależności od rodzaju sierści skłonność do zbijania kulek kłakowych w kocie jest różna. zapchanie kłakami może doprowadzić nawet do śmierci! dlatego co jakiś czas trzeba odkłaczać albo trawkę posiać żeby sobie kot obgryzał i jest ok ;) miałam kota 13 lat, rasy egzotycznej(czyli futra troszke miał) nigdy w życiu mu nic nie dawałam na kłaczorki :crazyeye: Quote
Od-Nowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ja mam 2 ogony kocie w domu. Jeden - zero problemów z kłakami, drugi co tydzień się dusi. więc to zależy od kota Quote
eria Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 jak to prosto brzmi - podać kotu pastę na odkłaczanie :diabloti: To igranie ze śmiercią chyba jest :evil_lol: edit.zapomniałabym o tym banerze na stronkę,juz to zrobię [IMG]http://i37.tinypic.com/1zd5hqc.jpg[/IMG] Quote
Od-Nowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Weszko Weszko, co tu taka cisza????? nie będzie dziś opowieści żadnych? ani zdjęć ani nic....?? :razz: Quote
weszka Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Totek ma się wybornie :) Odkłaczanie pomogło. Ostatni raz miał kłaczki jakieś pół roku temu więc wychodzi nieźle. Poprzednia kocica mamy tez miała dłuższe futro i nigdy nie miała problemów - co kot to obyczaj ;) [B]eria[/B] dziękuję za banerek! [B]Taniu[/B] cicho bo dziś się urlopowałam i załatwiałam rejestrację samochodu i trochę się poza tym obijałam przez cały dzień :) Niestety jutro znów codzienny kieracik. Quote
ariss Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 nio jak jest banerek to ja ide Cię wstawić do linków :p Quote
Doginka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='ariss']nio jak jest banerek to ja ide Cię wstawić do linków :p[/QUOTE] Ja Ją jutro wstawię:p Mój Rapcio i bez pasty rzyga jak goopi:angryy: Właśnie po raz nie wiem już który sprzątam dywan:angryy: Quote
Recommended Posts