AnkaG Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Jagniątko już trochę waży albo ciotka taka słabizna :evil_lol: Quote
Korciaczki Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [URL]http://img372.imageshack.us/img372/630/dsc0466.jpg[/URL] :loveu: :loveu: :loveu: Ale fajny zlocik...! Quote
zerduszko Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Mam smaka na jagniecinę :evil_lol: Na jaki obóz jedziecie?? Quote
malawaszka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='weszka']No coś Ty, [B]malawaszko[/B]? Sympa jest mocno brykająca ;) a przy Vesper całkiem jej rozum odejmuje, podobnie zresztą jak Dirki. A jeśli chodzi o jagniątko to składa się głównie z łap zakończonych wielkimi stopami. Cała reszta dopiero dorośnie do tych stópek :loveu:[/quote] no pewnie zapomniałam o tym ja zwykle, ze Sympa też zabawowa, albo dawno nei było takich jej fotek :lol: a taka faza długich łap i wielkich stóp jest najzajebistsza :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Tekla64 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 no w koncu znowu tu trafilam. piekne masz suki i widze na pewno ze moje to tylko ciutke wyrosniety mikrus ale to nic i tak jest kochany. mam nadzieje ze nie zapomne jak tu znowu trafilam i jesli moge bede tu czesciej zagladac. milej zabwy i pieknej relacj zycze Quote
madziamn Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 piekne zdjecia Weszko a Vesper rzeczywiscie u Ciebie na rekach za jagnię może robic:evil_lol: fajniutka jest:loveu: Quote
ariss Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 takie stadko to dopiero elegancko wygląda na spacerach:loveu:weź to ogarnij:evil_lol: Quote
eria Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 trzy pieprznięte sznupy :loveu::loveu: no jeden trochę mniej sznup :evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='AngelsDream'] A czemu te szczaniaki tak szybko rosną, a bu...[/quote] Jak dla mnie to całe szczęście :diabloti: Szczenior fajny na zdjęciu albo u kogoś albo na chwilę. Na dłuższą metę cenię dorosłość :razz: [quote name='AnkaG']Jagniątko już trochę waży albo ciotka taka słabizna :evil_lol:[/quote] Lekkie nie jest - 16,5 kg :razz: [quote name='Korciaczki'][URL]http://img372.imageshack.us/img372/630/dsc0466.jpg[/URL] :loveu: :loveu: :loveu: Ale fajny zlocik...![/quote] Witam u nas :lol: [quote name='zerduszko']Mam smaka na jagniecinę :evil_lol: Na jaki obóz jedziecie??[/quote] zerduszko ja ci dam :mad::mad: Jedziemy na obóz szkoleniowy na Mazury - posłuszeństwo, agility, frisbee :cool1: [quote name='malawaszka'] a taka faza długich łap i wielkich stóp jest najzajebistsza :evil_lol::loveu::loveu::loveu:[/quote] Patrz odp. dla AngelsDream :cool3: [quote name='Tekla64']no w koncu znowu tu trafilam. piekne masz suki i widze na pewno ze moje to tylko ciutke wyrosniety mikrus ale to nic i tak jest kochany. mam nadzieje ze nie zapomne jak tu znowu trafilam i jesli moge bede tu czesciej zagladac. milej zabwy i pieknej relacj zycze[/quote] Cobyś nie zapomniała to dodaj sobie do tematów subskrybowanych :razz: [quote name='madziamn']piekne zdjecia Weszko a Vesper rzeczywiscie u Ciebie na rekach za jagnię może robic:evil_lol: fajniutka jest:loveu:[/quote] Jak przyjechała to ją tak nosiłam po schodach i była lekka i poręczna - teraz już jakby mniej :lol: [quote name='ariss']takie stadko to dopiero elegancko wygląda na spacerach:loveu:weź to ogarnij:evil_lol:[/quote] Zwłaszcza jak zanosi się na jakąś zadymę - wtedy jest cudownie :diabloti: [quote name='eria']trzy pieprznięte sznupy :loveu::loveu: no jeden trochę mniej sznup :evil_lol::evil_lol:[/quote] Mniej to ta wersja że bez brody bo jeszcze nie urosła z racji wieku czy bez brody bo nie odrosła z racji obcięcia :evil_lol: ? Quote
Tekla64 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 aaa widzisz i tu jest wyzszosc techniki nad zyciem, juz to probowalam zrobic ale niestety nie wychodzi mi, niby mam zasubskrybowane a znalezc dalej nie moge, w tym temacie to ciemna masa jestem wiec prawie wszystko na okraglo robie i czesto zapominam jak do tego doszlam. mam nadzieje ze jak zieciu znajdzie dla mnie chwilke to nauczy mnie jak sie to powinno robic ale na to to troche poczekam i jak widac na razie sobie radze na okretke. ale chyba juz nie zapomne i bede czesciej zagladac nadrabiajac to co bylo wczesniej. Quote
eria Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='weszka'] Mniej to ta wersja że bez brody bo jeszcze nie urosła z racji wieku czy bez brody bo nie odrosła z racji obcięcia :evil_lol: ?[/quote] ta wersja z obciętą :diabloti: Quote
zerduszko Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='weszka'] zerduszko ja ci dam :mad::mad: Jedziemy na obóz szkoleniowy na Mazury - posłuszeństwo, agility, frisbee :cool1: [/quote] :evil_lol: Nie bądź taka, jeszcze nigdy nie jadłam :placz: Fajnie, ja mam mega chęć pojechać na taki obóz na pojezierze (czy jakoś tak :lol:), ale.... strasznie drogie domki i znów się ogołocę :roll: Quote
Od-Nowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 bawcie się dobrze dziewczyny!!! czekam już Waszego powrotu ;) Quote
madziamn Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 dobrej zabawy i efektów ze szkolenia życzymy:eviltong: pozytywnych oczywiście. Tekla ja też radze sobie inaczej do ulubionych dodaję i tyle. Quote
brygidakuzniak Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Urlopowo pozdrawiamy Weszkę i inne Sznaucery oraz Nie_Sznaucery :) [url=http://picasaweb.google.pl/brygidakuzniak/Dogomaniakom?feat=directlink]Picasa Web Albums - Brygida - Dogomaniakom[/url] Quote
M@d Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Korciaczki'][URL]http://img372.imageshack.us/img372/630/dsc0466.jpg[/URL] :loveu: :loveu: :loveu: Ale fajny zlocik...![/quote] Zlocik pieprzaków różnych rozmiarów :evil_lol: Pięękne! Quote
Justa Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Strach pomyśleć, jak bedzie wyglądać to najmniejsze jak wrócę za 2 tygodnie :mdleje: Rośnie błyskawicznie ! Mam nadzieję, że dobrze bawisz się na wakacjach :cool3: Quote
Doginka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Byłam, nadrobiłam i jagniątkiem się zachwyciłam:loveu::crazyeye::loveu: Quote
ariss Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 kiedy wracacie???juz nie mogę się doczekać fotorelacji i opowieśći:loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 umieram z ciekawości :p czy dziewczyny wrócą z laurkami czy rózgami :diabloti::diabloti::diabloti: poznać Panią Kuncewicz też nie lada przeżycie. wracajcie już ;) Quote
strasznika Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 W oczekiwaniu [B]weszkę [/B][FONT=Arial]zerknijcie na moje fotki z zakopiańskiej wystawy: [/FONT]http://www.facebook.com/album.php?aid=2013457&id=1565811114&l=9821deb93e Quote
Doginka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Zerknęłabym, ale link się nie otwiera:shake: Quote
Recommended Posts