Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

anetta napisał(a):
Hhahahaha, nie mogę :roflt::roflt:
Jakbym komuś powiedziała że mieszkam w swetrze lub na plaży to by się popukał w głowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale wy to maacie doobrze, nie musicie nad morze jeździć :placz:
Mi został brudny sweter :sadCyber:

Oooo ja cię
http://img508.imageshack.us/img508/3898/csc0420.jpg
:loveu:

dziś miałaś szanse być na plaży w brudnym swetrze , ale nie skorzystałaś , wolałaś supermarket zwiedzać :obrazic: :evil_lol:

to ja już wolę sznupy z brodą :cool1: ale i tak Sympa nie przebije Pepy po ogoleniu :megagrin::megagrin::megagrin:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też tak myślę że Sympa wygląda kiepsko ale nie tragicznie ;) To tylko kudły! Odrosną.
Jestem wściekła :angryy: bo nie liczyłam dzisiaj na pensję a tu kicha, a zamówione jedzenie dla suk za prawie 400 zł jedyne i trzeba zapłacić, drugą ratę za obóz muszę wpłacić i nie ma z czego :angryy: Jak nie było tej "cudownej" księgowej to pensja by już była pewnie w piątek, a teraz ta opóźnia :mad: Oj nie lubię tej pani z wielu powodów, a tym sobie jeszcze nagrabiła.

Posted

Oj weszłam tu, myślałam, że spokojnie będzie i ........... mama się mnie pyta -"A Ty co tak rżysz jak koń?":crazyeye: - no i już nie wytrzymałam i parsknęłam i śliną prychnęłam na monitor i na pyyyszne ciasto, które mamusia mi dopiero co podała:evil_lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Całkiem by Ci się zdanie odmieniło, jakbyś musiała takie z brodą karmić i poić ;)

foksy brody mają :cool3: takiego miałam 12 lat , potem mieszkałam z takim rok , teraz mam psy bez bród :evil_lol: ale znam , rodziców odwiedzam , mają dwie brody z foksami :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
foksy brody mają :cool3: takiego miałam 12 lat , potem mieszkałam z takim rok , teraz mam psy bez bród :evil_lol: ale znam , rodziców odwiedzam , mają dwie brody z foksami :diabloti:

Nei będę się z Tobą sprzeczać, ale taka broda jak u foksów, to jak u Sympy teraz :evil_lol:

Posted

bina66 napisał(a):
Weszko, Ty nie na wakacjach????

Dzięki za życzenia!!!

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!!

Wyjeżdżam w środę za tydzień :multi:
Cieszę się że wpadłaś :loveu::lol: Życzenia przesłałam przez "posłańca" i miło że zostały przekazane bo nie mam twojej komórki żeby bezpśrednio.

zerduszko napisał(a):
Nei będę się z Tobą sprzeczać, ale taka broda jak u foksów, to jak u Sympy teraz :evil_lol:

No dokładnie. Foksie strzępy są niczym w porównaniu do brody sznaucerowej :eviltong: Ale jak sądzę foks potrafi i tymi trzema wiszącymi kudłami też może zrobić niezły sajgon :evil_lol:

Posted

Mamy w bloku nowego psiaka - chyba mieszka w klatce obok albo w nowym bloku obok mojego. Słodziak 3 mies... ale... cane corso i mam nadzieję że ma odpowiedzialnych właścicieli i nie wyrośnie z niego killer. Nie wiem czy to pies czy suka ale modlę się żeby był psem!

Posted

chyba nie jest tak źle z wyglądem Sympuli bo Dirki jakoś nie uciekła przestraszona:eviltong: a na serio naprawdę źle to nie wygląda. Ja tam mam w domku piaskownicę ku uciesze Olci bo narazie one obie z Dusia i Tusia na dodatek prosto z dworku do domku biegną:evil_lol:

Posted

Jestem grubasem :cry: Przyszedł śliczny bazarkowy strój od Poker i się załamałam. Nie sądziłam że będzie aż tak źle :cry: Wyhodowalam sobie oponkę :cry::angryy:

:grab:

Potrzebuję dietę cud - jak zrzucić sadło w 7 dni :razz:

Posted

weszka napisał(a):
Doginko a z czego rżałaś :razz:??

Czytając rozmówki Waszkimalej z Vectrą:evil_lol:

Wiem co na oponkę pomaga psu - royal obesity:diabloti::razz:

Posted

Dziękuję wam moje kochane :placz: Zamiast napisać, że ależ skąd jesteś piękna, zgrabna i powabna to wy mi tu zasuwacie że biegać, że dieta :nonono2: A gdzie solidarność jajników ja się pytam??? :grins:
Taniu połowę to nie chcę ale tak parę kg by nie zaszkodziło :roll:

Posted

solidarności u mnie nie szukaj!:eviltong::diabloti: ja grubas pragnący schudnąć już od 3 lat.
Nie ma co się oszukiwać!! jak zauważyłaś i Ci przeszkadza - trzeba zmienić.

najpiękniej się chudnie zimą na biegówkach!:p szkoda,że to sport sezonowy :roll:

Posted

przestałam się ważyć to nawet nie wiem :p
jak mi się wydawało,że już już juz lepiej to waga miała odmienne zdanie :diabloti:
nie będę z nią rozmawiać zatem :eviltong:

Posted

tiaa, w Twoim wieku to ja też byłam szczypiorek i myślałam,że tak już zostanie... tyle,że po 13 latach mam już inne zdanie i innę perspektywę gdy patrzę w dół.... brzuch jakoś bliżej jest :diabloti:

Posted

No właśnie Taniu - mam tak samo. Już nie ta przemiana materii hihi latka lecą.
Ale koniczynka poleciła mi dietę Dunkana i od jutra będę twarda i spróbuję nieco zrzucić. Czasu mam niewiele więc do wyjazdu zrobię tylko pierwszą część ale liczę że zawsze coś spadnie. I kupiłam sobie balsam do smarowania grubego brzucha co go ma ponoć wyszczuplić :) Czuję się jakoś niekomfortowo więc to znak że coś trzeba zmienić. Potrzebuję myślę max. 5-7 kg i będzie super.
Vectra brawo!!!

Zaszalałam dziś w zoologu - nowa obroża dla Vesper (czarny skórzano-materiałowy Muscat żeby mniej było brud znać) + byle jaka smycz (z myślą o obozie) + dwie zabawki + suszone różne paskudztwa gryzaki dla obydwu dziewczyn.