Od-Nowa Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 to już tak długo,że niechybnie zostały na drugi turnus :lol: Quote
brygidakuzniak Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Ja bardzo przepraszam, bo chyba "nie mam uprawnień" ze względu na to, że rzadko piszę i zaglądam nieregularnie (niemniej wiernie i zawsze nadrabiam) no ale ... ileż to ODPOWIEDZIALNY, PRACUJĄCY człowiek w dodatku prowadzący bloga i posiadający stałych czytelników, może być na urlopie????? To aaabsolutnie NIEPRZYZWOIIIIIIIIIIITE. Wrrrrrrrrrrrrrrrrr. My sznaucero-fani, jesteśmy oburzeni!!! mega-oburzeni ;) Quote
madziamn Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 a my mimo wszystko zyczymy Wam udanego urlopu i wracajcie do nas wypoczęte. Quote
weszka Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 JESTEŚMY :p niestety bo wcale nam się nie spieszyło :shake: Było absolutnie fantastycznie :multi: Piękne miejsce, super ludzie, wspaniała atmosfera, mnóstwo ciekawych zajęć. Odpoczęłam totalnie i czekam na przyszły rok :razz: [quote name='brygidakuzniak']Urlopowo pozdrawiamy Weszkę i inne Sznaucery oraz Nie_Sznaucery :) Picasa Web Albums - Brygida - Dogomaniakom Widziałam :) Morska Bona wspaniale się prezentuje :loveu: [quote name='Justa']Strach pomyśleć, jak bedzie wyglądać to najmniejsze jak wrócę za 2 tygodnie :mdleje: Rośnie błyskawicznie ! Szczeniak ma 18 kg, stracił mleczne kły i nabrał mięśni na udkach :p [quote name='łapeczek']Witamy sie :):):)):) Bardzo nam miło :lol: [quote name='Od-Nowa'] poznać Panią Kuncewicz też nie lada przeżycie. Niestety problemy zdrowotne uniemożliwiły p. Kuncewicz przyjazd :shake: [quote name='strasznika']W oczekiwaniu weszkę zerknijcie na moje fotki z zakopiańskiej wystawy: Ela Stefanskas Fotos - Tatrzańska Wystawa Psów Rasowych 2009 | Facebook Zerknę jak się nieco odrobię w zaległościach komputerowych ;) [quote name='Od-Nowa']to już tak długo,że niechybnie zostały na drugi turnus :lol: Chciało by się... :roll: [quote name='brygidakuzniak']Ja bardzo przepraszam, bo chyba "nie mam uprawnień" ze względu na to, że rzadko piszę i zaglądam nieregularnie (niemniej wiernie i zawsze nadrabiam) no ale ... ileż to ODPOWIEDZIALNY, PRACUJĄCY człowiek w dodatku prowadzący bloga i posiadający stałych czytelników, może być na urlopie????? To aaabsolutnie NIEPRZYZWOIIIIIIIIIIITE. Wrrrrrrrrrrrrrrrrr. My sznaucero-fani, jesteśmy oburzeni!!! mega-oburzeni ;) Buahahahhahaha :D Ja też was koffam :loveu: i cieszę się że tak tu było tłumnie jak nas nie było. W nagrodę fotka wszystkich psów z naszego pokoju :loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 te małe jakoś stronią od wielkopsów :diabloti: cześć kochane!!!! opowiadać opowiadać opowiadać!! Quote
malawaszka Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 :multi: Vesper jaka wielka!!!!! :loveu: Quote
tangerine74 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 malawaszka napisał(a)::multi: Vesper jaka wielka!!!!! :loveu: Tylko po brodzie widać, że to jeszcze maluch :loveu: Quote
AnkaG Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Vesper jak urosła :crazyeye: A psiaki w pokoju się zgadzaly -taki tłum? Quote
M@d Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Od-Nowa napisał(a):te małe jakoś stronią od wielkopsów :diabloti: cześć kochane!!!! opowiadać opowiadać opowiadać!! Taaa, jakaś taka przerwa między małymi a większymi :diabloti: Quote
madziamn Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 WITAMY W DOMU. Cieszymy sie że zadowolone z wyjazdu wróciłyscie a zestawik psiaków fajny tylko chyba duzy musiał byc ten pokój ze tyle ich się zmieściło i sie nie pozagryzały. Quote
weszka Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Vesper rzeczywiście podrosła i dla niej to świetny socjal na całe życie. Zresztą zachowywała się na medal. Jak na takiego szczyla jest niesamowicie grzeczna, spokojna i aż można zapomnieć że to niespełna 5 mies. piesek :loveu::-o Pokój był wcale nie ogromny, a psy nie miały ochoty na walki :razz: W ciągu dnia miały wiele atrakcji i pokój był budą do odpoczynku i nabierania sił na kolejne wyzwania. Każdy pies miał swój kąt przy łóżku właściciela albo kenelkę i z chęcią tam odpoczywał. Zresztą skład był bardzo pokojowo do siebie nastawiony i nie było problemów. Nawet jedną kość jedli wszyscy po kolei :loveu: Psów była spora grupa i obywało się bez walk. Oczywiście było kilka psów mniej przyjaznych i te czasem kogoś ustawiały ale dzięki zdrowemu podejściu ludzi udawało się im dojść do porozumienia. Wiedziały co który może i do kogo podejść wolno, a do kogo nie. Głównie dymiła Hasia - mix ON i husky, która psów nie toleruje ale pod koniec wyjazdu niemal dogadała sie z moimi. Dirki ma cudownie opanowane sygnały uspokajające i jest książkowym przykładem że psy unikają konfliktów :loveu: Małe terierki też chciały dokazywać :cool3: ale więcej było gadania niż efektów. Zdjęć mam całe mnóstwo, zaczęłam coś zgrywać i wybierać więc cierpliwie poczekajcie :cool1: Będą się pojawiać partiami. Quote
weszka Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Border Syriusz ma 7 mies. :) Coś pod górę mam ze zdjęciami - imageshack nie chce zmniejszać nie wiem dlaczego, załadowałam na photobucket ale nie umiem się nim posługiwać i wszystko trwa duuużo dłużej. Wstawiam pierwszą część :) a tu z borderką Toyą i kuzynem olbrzymem o imieniu Puzon - zgadnijcie dlaczego :diabloti: takie piękne łąki miałyśmy wokół Quote
weszka Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 ustalanie hierarchii - Hasia (mix ON i husky) i Fred (labrador) Quote
weszka Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Syriusz na górce łaki raz jeszcze i pobliskie jeziorko tyle na dziś - cdn... Quote
Doginka Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ale fajne takie wakacje:crazyeye::loveu: I koniki sie na foty załapały:multi::loveu: Quote
malawaszka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 http://i909.photobucket.com/albums/ac295/weszka/JOZEFOWO/DSC_0134.jpg cudna!!!!!! :loveu: Quote
Justa Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 weszka napisał(a):Szczeniak ma 18 kg, stracił mleczne kły i nabrał mięśni na udkach :p Stan na 2 tygodnie temu :p A teraz? A gdzieście były z taką psią ferajną? Quote
Recommended Posts