ariss Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [url]http://img394.imageshack.us/img394/8136/csc0251ws1.jpg[/url] wyszedł tu świetnie:loveu No wiesz co pozwoliłaś żeby mężczyzna tak szybko zawojował Twoje serducho:razz:ale się nie dziwie,wkońcu to Bond:evil_lol::diabloti: Trzymam kciuki teraz już za relacje między nim a Dirki:p Quote
weszka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Ależ zachwytów :) [B]Justa [/B]on na moje znawstwo kociego umaszczenia nie jest dymny :roll: Nie ma nic z czarnego. On jest stalowy - jak mastino napoletano :razz: Zdjecia zmieniają kolor i zależy też jak pada światło. Pierwsza konfrontacja rano z Dirki była nieciekawa :shake: Kot się tak nastroszył i tak fukał że aż mnie strach obleciał. Dirki stała i patrzyła. Później ona siedziała na kanapie a kot pod balkonem i się na siebie gapili. Następnie Dirki poszła mu zjeść co zostawił, kot za nią, zapędził ją w róg i tak stali, ona nie miała jak wyjść, a kot jak wejść :evil_lol: Więc ja weszłam pomiędzy nich i każde poszło w swoją stronę. Później James Bond chodził sam i się panoszył. Został wygłaskany i się rozmruczał na całego :loveu: Przed chwilą drugie spotkanie wypadło lepiej. Dirki mogła podejść dużo bliżej i Bond siedział cicho. Dopiero jak była całkiem blisko to się wygiął w koci pałąk i obfuczał ją :diabloti: Dirki się odsunęła i patrzyła na niego, posiedzieli tak chwilę po czym kot ostentacyjnie opuścił parapet i poszedł sobie do łazienki. Dirki chciała pobiec za nim ale ją przytrzymałam żeby go nie straszyła. No i tak oto mija nasz wspólny czas :cool1: Chyba powinno być kiedyś ok :cool1: [IMG]http://img205.imageshack.us/img205/9905/dsc0276rv7.jpg[/IMG] [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/5336/dsc0274rz0.jpg[/IMG] [IMG]http://img443.imageshack.us/img443/4182/dsc0273as4.jpg[/IMG] a tu inny kolor wyszedł bo w słońcu [IMG]http://img367.imageshack.us/img367/9136/dsc0272ul7.jpg[/IMG] [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/49/dsc0271vy9.jpg[/IMG] Quote
weszka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [IMG]http://img372.imageshack.us/img372/3572/dsc0270jc5.jpg[/IMG] Quote
Justa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [B]weszko[/B], całkiem mozliwe - ja się nie znam na kocich umaszczeniach ;) takie pierwsze skojarzenie koloru :loveu: Quote
M@d Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Weszko, to u Ciebie i tak "pokojowo" się odbywa. U mnie kiciamber na widok nowej Sznanaucerki mini, biegał po ścianach (autentyk) :evil_lol: Miesiąc mu zajęło oswojenie się z "zagrożeniem" ;) A teraz ... bawią się jak dwa koty - w zapasy i tarzanie :lol: Quote
ariss Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ja stawiam,że jest niebieski-ma chyba identyczny kolorek jak mój kocur a jego umaszczenie właśnie tak się zwało;) a kocio-psia parka niedługo się dogada-cierpliwości:p Quote
Doginka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 O jeny, kot Ci zrudział:crazyeye::evil_lol: - super James bond;):loveu: Dziewczyny co o tej maszynce sądzicie? Kupić, czy lepiej sie wstrzymać?:razz: [url=http://www.nokaut.pl/oferta/andis-agc-super-2-special-edition-blue-najcichsza-profesjonalna-maszynka-do-strzyzenia.html]ANDIS AGC SUPER 2 SPECIAL EDITION BLUE - NAJCICHSZA PROFESJONALNA MASZYNKA DO STRZYŻENIA - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje[/url] Quote
ariss Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ja jestem z niej zadowolona,przynajmniej jak narazie:evil_lol:a dziś przyszła dostawa ich do pewnego sklepu bo pytali czy zamówienie aktualne:razz:ale Ty chyba masz sprawną maszynke???? Quote
Doginka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='ariss']ja jestem z niej zadowolona,przynajmniej jak narazie:evil_lol:a dziś przyszła dostawa ich do pewnego sklepu bo pytali czy zamówienie aktualne:razz:ale Ty chyba masz sprawną maszynke????[/quote] Mam sprawną, ale ta podobno mniej się grzeje i ciszej chodzi;) Ewa, a jaki masz kolorek tej maszynki?(srebrny, bordowy czy niebieski?):razz: Quote
ariss Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Doginka']Mam sprawną, ale ta podobno mniej się grzeje i ciszej chodzi;) Ewa, a jaki masz kolorek tej maszynki?(srebrny, bordowy czy niebieski?):razz:[/quote] zamówiłam niebieski,a przysłali mi srebry:evil_lol::roll:ale że kolor dla mnie nie był najważniejszy przy wyborze maszynki więc już nie prosiłam o wymianę;) Brzydka nie jest,maszynka jak maszynka:p Edit: ja to w sumie nie wiem,bo to moja pierwsza maszynka,ale podgoliłam przód i dupke(tylo uszkek nie robiłam)to się w ogóle nie nagrzała!! Quote
Doginka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='ariss']zamówiłam niebieski,a przysłali mi srebry:evil_lol::roll:ale że kolor dla mnie nie był najważniejszy przy wyborze maszynki więc już nie prosiłam o wymianę;) Brzydka nie jest,maszynka jak maszynka:p Edit: ja to w sumie nie wiem,bo to moja pierwsza maszynka,ale podgoliłam przód i dupke(tylo uszkek nie robiłam)to się w ogóle nie nagrzała!![/quote] W MOSER 1245 strasznie grzeją się ostrza:angryy: Quote
bina66 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ja taz mam taka maszynke, bordowa, jest super, cichutka i sie nie grzeje, ile teraz kosztuje?? Weszko!!! Piękne kocisko i jeszcze to imię, cudo:lol: Quote
Od-Nowa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 będzie dobrze!! :lol: Niech się Bond nie wymądrza bo tu rządzą BABY :diabloti: Quote
weszka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='M@d']Weszko, to u Ciebie i tak "pokojowo" się odbywa. U mnie kiciamber na widok nowej Sznanaucerki mini, biegał po ścianach (autentyk) :evil_lol: Miesiąc mu zajęło oswojenie się z "zagrożeniem" ;) A teraz ... bawią się jak dwa koty - w zapasy i tarzanie :lol:[/quote] Rzeczywiście nie jest aż tak źle ale dobrze też nie :diabloti: James Bond dostaje dobrego powera jak Dirki jest za blisko. Ale spoko damy radę. Czas, czas, czas... [quote name='ariss']ja stawiam,że jest niebieski-ma chyba identyczny kolorek jak mój kocur a jego umaszczenie właśnie tak się zwało;) a kocio-psia parka niedługo się dogada-cierpliwości:p[/quote] Dokładnie tak jest niebieski. Wprawdzie to dachowiec ale jak się uprzeć to trochę udaje brytyjskiego albo rosyjskiego niebieskiego :evil_lol: [quote name='Doginka'] Dziewczyny co o tej maszynce sądzicie? Kupić, czy lepiej sie wstrzymać?:razz: [URL="http://www.nokaut.pl/oferta/andis-agc-super-2-special-edition-blue-najcichsza-profesjonalna-maszynka-do-strzyzenia.html"]ANDIS AGC SUPER 2 SPECIAL EDITION BLUE - NAJCICHSZA PROFESJONALNA MASZYNKA DO STRZYŻENIA - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje[/URL][/quote] [quote name='bina66']ja taz mam taka maszynke, bordowa, jest super, cichutka i sie nie grzeje, ile teraz kosztuje?? Weszko!!! Piękne kocisko i jeszcze to imię, cudo:lol:[/quote] Ja też taka mam. Srebrną i powiem że się ostrze grzeje. Nie jakoś bardzo ale po zrobieniu frontu i tyłu jest dobrze ciepłe. [quote name='Od-Nowa']będzie dobrze!! :lol: Niech się Bond nie wymądrza bo tu rządzą BABY :diabloti:[/quote] No musi być dobrze. Bondowi niech się wydaje że ma władzę :razz: jeśli ma mu to poprawić samopoczucie. A my tam już swoje wiemy :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 U moich rodziców mieszka kotka lat 17, prawie 18 w podobnym kolorku :D Quote
malawaszka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 hehe i tak masz luzik :lol: kocice mojej siostry potrafią się normalnie puścić w pogoń za psami i atakować :stupid: a u mnie nieustannie psio-kocie gonitwy, a dziś znów kot nalał Lunie na legowisko :mad: Quote
weszka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [B]AngelsDream [/B]to piękny koci wiek! A ty też masz [B]malawaszko[/B] niezły cyrk ;) Ja na razie trochę je izoluję żeby Bond nabrał pewności siebie i nie czuł sie cały czas "obserwowany". Ale stopniowo będziemy się całkiem normalnie zachowywać. Tylko nie od razu. Quote
madziamn Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Ale ma fajne imie kicius i śliczny jest a z Dirki pewnie się pokochaja tylko muszą sie poznac. Nie wiadomo jakie Pan KOT miał doświadczenia z psami wcześniej. Ale będzie dobrze. Quote
Od-Nowa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 a Pan kot jest z jakiegoś dt? mieszkał wcześniej w domu czy łapany z dworu? jak poza sprawami psio-kocimi się sprawuje? kuwetkuje, je pije normalnie? chęć do zabawy przejawia? moje to by z ta siatkową firanką chetnie potańczyły :diabloti: Quote
AngelsDream Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Co lepsze jest zdrowa, ma wszystkie zęby, widzi, słyszy, a je na śniadanie kawał surowej wołowiny, w misce stoi jej whiskas, bo nic innego ruszyć nie chciała, raz w życiu miała katar... Ale może dlatego, że kastrowana. A znaleziona była w ciązy, ale kociaki nie przetrwały - urodziła pierwszej nocy. Quote
eria Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 grzeje się ale mi to nie robi problemu bo mam fajny spray chłodzący ostera :lol: kot jest boski :loveu: ahhhhhhh ja to bym go obfociła :diabloti: Quote
weszka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='Od-Nowa']a Pan kot jest z jakiegoś dt? mieszkał wcześniej w domu czy łapany z dworu? jak poza sprawami psio-kocimi się sprawuje? kuwetkuje, je pije normalnie? chęć do zabawy przejawia? moje to by z ta siatkową firanką chetnie potańczyły :diabloti:[/quote] Pan Kot jest z Lublina z jakiejś działki chyba gdzie był razem ze swoim braciszkiem i jeszcze mniejszą puchatą czarną kicią. Skąd się tam wzięły nie wiadomo :shake: Jakas pani je dokarmiała i zgłosiła do fundacji Felis żeby im szukać domów. Przez tydzień były pod opieką KasiaD. z Miau no i Bond przyjechał do mnie, a jego braciszek Edzio pojechał do Skawiny niedaleko Krakowa. Jest kotem w pełni kulturalnym :loveu: kuwetkuje, wcina ze smakiem suche i puszkę. Bawić się jeszcze nie umie :roll: ale dojdziemy do tego :razz: [quote name='AngelsDream']Co lepsze jest zdrowa, ma wszystkie zęby, widzi, słyszy, a je na śniadanie kawał surowej wołowiny, w misce stoi jej whiskas, bo nic innego ruszyć nie chciała, raz w życiu miała katar... Ale może dlatego, że kastrowana. A znaleziona była w ciązy, ale kociaki nie przetrwały - urodziła pierwszej nocy.[/quote] Super :multi::loveu: [quote name='eria']grzeje się ale mi to nie robi problemu bo mam fajny spray chłodzący ostera :lol: kot jest boski :loveu: ahhhhhhh ja to bym go obfociła :diabloti:[/quote] O to muszę sobie taki spray kupić. Możesz podać namiar? A na focenie zapraszam serdecznie! Quote
AnkaG Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Osobiście nie jestem wielbicielką kotów - zdecydowanie wolę psy ale muszę przyznać, że Bond jest pięęękny. Quote
Od-Nowa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 zadam trudne pytanie... czy Pan Bond ma jaja? :cool1::cool3::diabloti: Quote
Recommended Posts