weszka Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Dzisiaj Bunia skończyłaby 14 lat... :( Quote
bina66 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='weszka']Dzisiaj Bunia skończyłaby 14 lat... :( smutno, wiem, też tak mam ;( czemu psy żyją tak krótko?? Dzisiaj też mojej Figi nie ma od 7 miesięcy ;( (sorry coś nie po polsku mi się napisało) Quote
Od-Nowa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 czytamy z TZ właśnie opisy Dirkowego obżarstwa :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: dobra jest!! :cool3: pięknie przystrojony stół ! też chciałam zrobić zdjęcie ale niestety banda przystąpiła do jedzenia tak ochoczo,że nie było kiedy :lol: Quote
weszka Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Wczoraj miałyśmy bandę gości - tradycyjne świąteczne spotkanie z przyjaciółmi co rok organizowane u kogoś innego i w tym roku wypadło na mnie. Obżarstwo niesamowite, prezenty, pogaduchy itd. Oczywiście Dirki była zachwycona, a przy okazji rzecz jasna udało się ukraść kilka kawałków ciasta :diabloti: Totek najpierw siedział pod łóżkiem w sypialni, później wyszedł i siedział obok a ok. północy ciekawość i towarzyskość zwyciężyły nad strachem i przyszedł do gości. Układał się przy Dirki bo zawsze to bezpieczniej w razie czego :loveu: Quote
weszka Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Korzystając z wolnego czasu posiedziałam na dogo i znalazłam kolejne sznaucerowate bidy :( Załamać się można... Zjawiskowa sznaucia w prążki --> http://www.dogomania.pl/forum/f28/b-stok-luka-sznaucerko-bokserka-prosze-o-banerek-dla-pieknotki-127830/ Mix olbrzymo-podobny --> http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucer-olbrzymi-czeka-na-dom-trzeba-sie-spieszyc-bo-zniknie-127762/ Mix miniaturkowo-pudelkowy --> http://www.dogomania.pl/forum/f28/sprawdz-czy-masz-serce-po-wlasciwej-stronie-tola-chora-sznaucerka-czeka-na-pomoc-127205/ Quote
weszka Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Czy można gdzieś zgłosić że kot zamęcza psa swoją miłością :razz:??? Tak się porobiło, że Dirki nie może się normalnie wyspać bo zaraz Totek na nią włazi i się tuli i mruczy :loveu: Chciałam Wam wrzucić parę świeżych fotek ale padła bateria w Nikosiu :oops: więc będą jutro. Dobrej nocki! Quote
Od-Nowa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 nie mogę się doczekać tych "miłosnych" zdjęć :lol: pręgowany sznaucio przepiękny.... Quote
weszka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Aparat się ładuje, a zaraz zabieram Dirula i Sympę do parku gdzie mam zamiar zrobić też jakieś spacerowe foty mimo mrozu ;) Pręguska jest śliczna, taka nietypowa, młoda i zdrowa więc mam nadzieję że szybko się znajdzie domek. Quote
weszka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Foty spacerowe są beznadziejne bo było ciemno, a poza tym odmarzały mi ręce w cienkich rękawiczkach. Ale kilka jest :) Sympula to ładne tylko ciemne, nawet się obroża zaświeciła ;) niuchanko Quote
malawaszka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 no nie mogę świetni są razem :loveu::loveu::loveu: mój TZ nie chce uwierzyć, że tak może być bo widzi jak mje dziewczyny ciągle ganiają fifi, a dziś to już kompletnie dostały korby i polują na nią :placz::mad: Quote
weszka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Kurde nic tym twoim babom nie mija :mad: ale może jeszcze będzie normalnie jak u mnie sielanka psio-kocia :loveu: albo chociaż żeby Fifi opuściły i ją olały. http://img411.imageshack.us/img411/8215/dsc0500ur3.jpg - Totek ma pręgowany ogon????? :crazyeye: dopiero na tej focie to zobaczyłam :crazyeye: Quote
brygidakuzniak Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Zdjecia wspaniale!!! sznaucerze psi-gody tez. Czytam i ogladam czesto. Wszystkiego wesolego w Nowym Roku :lol:;):lol:;):lol:;) Quote
anetta Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Jakie sympatyczne karteczki z imionami :loveu::lol: Hihihihi, jak oni się kochają :loveu: Quote
ewka i haker Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 jaka milosc:loveu::loveu: ślicznie:loveu: Quote
weszka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Napatrzcie się na słodkiego Totka zanim go ubiję :mad::angryy: zesikał się dzisiaj na kanapę, materacyk Dirki a przed chwilą odkryłam że też na łóżko. Cały dzień coś piorę i właśnie czekam aż się wypierze kołdra :angryy: Quote
ewka i haker Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ojjjj:shake: :evil_lol: czasem trzeba przezyc Quote
weszka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 U mnie to czasem jest prawie codziennie :mad: zaraz po nowym roku umawiam niebieską mendę na kastrację o ile to cokolwiek pomoże... Quote
ewka i haker Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 myślę ze może to coś dać chodź na kotach sie nie znam:roll: Quote
ewka i haker Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 ja nie przepadam za kotami wiec miec nie bede:shake: sa jeszcze jakieś żwirki czy cos Quote
weszka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 ewka i haker napisał(a): chodź na kotach sie nie znam:roll: Ja też nie :razz: a co gorsza znam niestety kilka kocurów którym kastracja nie pomogła. Mam nadzieję że Totek się do nich nie zaliczy bo szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie że tak by miało zostać :roll: Quote
malawaszka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 uuu współczuję - a nie ma blokowanego dostępu do kuwety? bo ja np muszę z Fifi bardzo uważać - kuwetę ma w łazience i jak ktoś zamknie drzwi to zaraz jest gdzieś nalane :roll: boi się pralki to przed włączeniem zamykam ją na chwilę w łazience żeby się załatwiła bo jak pralka chodzi to ona się nie pójdzie wysikać do łazienki :lol: jedyne co to nawet jak nie ma przeszkód w dojściu do kuwety to i tak czasem się zleje na Lunkowe legowisko :mad::mad::mad: ale to już jakies porachunki między nimi :lol: Quote
Recommended Posts