Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
mnie już nic nie zdziwi - te dwie kocice to takie kozaki, że z podwórka na wsi przegoniły wielkiego ONkowatego psa :lol:

To może już nie koty,tylko jakieś zmutowane tygrysy miniaturowe:evil_lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doginka napisał(a):
Gordoniasty i Rapciuta lubią kotki i nie ganiają ich, obawiam się tylko, że nasz rottek może kotka zchrupać:angryy::mad::diabloti:

Jaki rottek :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Byliśmy wszyscy u weta. Koci przystojniak poza świerzbem w uchu :diabloti: jest zdrów. Dostał Stronghold. Waży całe 2,1 kg ale i tak przytył bo jak został wzięty 2 tyg. temu z ulicy to ważył podobno 1,5 kg. Wetka powiedziała że widać że ma braki w rozwoju i musi nadgonić ale przy mnie szybko dojdzie do siebie :cool3:
No a Dirki bidusia miała przytkany gruczoł okołoodbytowy i zrobił się wokół tego stan zapalny. Gruczoł wyciśnięty - bolało :shake: o smrodzie nie wspomnę :evil_lol: Dostała zastrzyk p/bólowy i p/zapalny - jutro znów jedziemy i powtórka.
No i teraz albo te problemy z kupaniem są wynikiem tego właśnie stanu zapalnego albo ten stan zapalny jest wynikiem tego że gdzieś coś w niej siedzi i daje taki odczyn zapalny :roll: Jeśli to tylko gruczoł to jutro powinna być poprawa, a jak nie to czeka nas RTG z kontrastem. Oby wszystko jutro już było ok z kupaniem :roll:

Posted

Uffff wczoraj kamień spadł mi z serca. Rano wyszła prawie normalna kupa! Czyli jednak zatkany gruczoł i stan zapalny dał takie problemy. Po 2 wizytach na zastrzykach p/bólowym i p/zapalnych udało się opanować sytuację i teraz Dirul jest na doustnym antybiotyku. Całe szczęście że to tylko to bo już z wetami mieliśmy dusze na ramieniu.

Posted

Tego nie wiemy. Może jej wcale nie zeżarła tylko pogryzła, może jakoś z niej wyszła. Nie wiem w każdym razie póki co wygląda że jest ok. Brzuch miękki, nie ma kolek, bolesności, ma normalny apetyt i humor. Więc chyba to jednak zbieg okoliczności.

Posted

Ale Dirki narobiła nam starachu:evil_lol: - pewnie potrzebowała więcej zainteresowania jej osobą(może za dużo czasu poświęcasz teraz kotu:evil_lol:)

A tak na poważnie, to cieszę się, że z Dirki już wszystko OK;):multi:

Posted

Cześć wszystkim. Ledwo żyję, pracowity tydzień bardzo :roll:
Ale jeszcze tylko jutro i 2 tyg laby :multi:

Foty też będą bo przed chwilą zrobiłam byle jak ale odbywały się wspólne zabawy Dirkowo-Bondowe :loveu:

Posted

A oto para przyjaciół. Dirki ma *******ca na punkcie Bonda ;) cały czas go liże, zaczepia, pilnuje, a on jak ta ciapa na wszystko pozwala. Boki można z nich zrywać!

wspólna zabawa kocią myszką