Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss']piękne te Twoje zdjęcia...tyle emocji na nich:loveu:
[quote name='madziamn']śliczne foteczki:loveu:

[quote name='Od-Nowa']ale fajne fotki... tyle radości :loveu:

Miło mi bardzo że się Wam podobają :)

[quote name='Matusz']
o, będziesz w Pozku ;)
w który dzień?;)

Sznauce są w niedzielę.

[quote name='eria']biedna Sympa :evil_lol:

E tam tyle :diabloti:

[quote name='ariss']

śliczna mordeczka:loveu:

Dziękuję za kolejną foteczkę mordeczki :loveu: Masz jeszcze coś w zanadrzu :cool3:?

Posted

Dopiero przeczytałam o Buni..

[']

Tak jak Waszka napisała, 14 lat to dla sznaucera przepiękny wiek. Chyba każdy chciałby, żeby jego psi przyjaciel dożył tak późnej starości :calus:

A Dirki :loveu::multi: Słów mi brak :loveu:

Posted

[quote name='weszka']Właśnie zobaczyłam, że jest stawka na Poznań :)

[FONT=LucidaConsole]Sznaucer Olbrzym (pieprz-sól)[/FONT]
[FONT=LucidaConsole]pies [/FONT][FONT=LucidaConsole]po[/FONT][FONT=LucidaConsole]ś[/FONT][FONT=LucidaConsole]rednia 1[/FONT]

[FONT=LucidaConsole]suka[/FONT]
[FONT=LucidaConsole]m[/FONT][FONT=LucidaConsole]ł[/FONT][FONT=LucidaConsole]odzie[/FONT][FONT=LucidaConsole]ż[/FONT][FONT=LucidaConsole]y 1[/FONT]
[FONT=LucidaConsole]otwarta 2[/FONT]
[FONT=LucidaConsole]po[/FONT][FONT=LucidaConsole]ś[/FONT][FONT=LucidaConsole]rednia 1[/FONT]

[FONT=LucidaConsole]Dirul w otwartej znów będzie miał konkurentkę ;) Ciekawe co to za towarzystwo? Ale fajnie że jest więcej niż 1![/FONT]

życzę powodzenia!!!
ciekawa jestem co to za pieprzaki???

Posted

[quote name='Matusz']
No to się spotkamy !! :) i poznam wreszcie Dirki :loveu:

To fajnie :) My się już znamy teraz czas na psie zapoznanie. A Ty coś handlerujesz???

[quote name='Justa']Dopiero przeczytałam o Buni..

[']

Tak jak Waszka napisała, 14 lat to dla sznaucera przepiękny wiek. Chyba każdy chciałby, żeby jego psi przyjaciel dożył tak późnej starości :calus:

A Dirki :loveu::multi: Słów mi brak :loveu:

Tak Justa, piękny wiek i piękne życie. Ale i tak smutek wielki :-( i pustka :(
Ciesze się że Dirulec cieszty oczy :loveu:

[quote name='bina66']życzę powodzenia!!!
ciekawa jestem co to za pieprzaki???

Ja też :razz::diabloti:

[quote name='madziamn']jak Wam mija weekend dziewczynki?

Właśnie wróciłyśmy z 2. urodzin Kijanka :cool1: Pojechałyśmy samochodem a powrót był taxi bo pańcia nieco strzeliła winka i na kierowcę się nie nadała. Dirki pierwszy raz jechała taxi i taksiarz się zakochał jaki z niej wspaniały pasażer :p

Posted

weszka napisał(a):
To fajnie :) My się już znamy teraz czas na psie zapoznanie. A Ty coś handlerujesz???

też się cieszę :)

chyba nic nie handluje :evil_lol: chyba, że jeszcze o tym nie wiem:diabloti: a chętnie być coś zhandlował, bo trochę tęskno, ostatni raz w Toruniu w lutym...

Posted

Matusz napisał(a):
też się cieszę :)

chyba nic nie handluje :evil_lol: chyba, że jeszcze o tym nie wiem:diabloti: a chętnie być coś zhandlował, bo trochę tęskno, ostatni raz w Toruniu w lutym...

hihihi :diabloti::) jedna literka robi różnicę ;)

Posted

weszka napisał(a):
hihihi :diabloti::) jedna literka robi różnicę ;)

no tak :diabloti:
celowo to napisałem:evil_lol:

a ty nie masz czegoś do zhandlowania? :diabloti:

Posted

Weszko co bym nie napisała po stracie Buni to słowa te już padły tu na tym forum, współczuję Ci i płaczę wraz z Tobą i innymi tym bardziej, że jutro mija rok jak odeszła moja sunia... mówią czas leczy rany... może i tak ale kiedy?...

Posted

heyooo
witamy sie po dlugiej nieobecnosci u was ...
nadrabiajac wszystkie zaleglosci doczyalam sie ze zabraklo juz miedzy nami sznupppkkkaa:placz::placz:
bardzo ci wspolczuje tak jaki i inny dogomaniacy ...
ale takie jest zycie jedni odchodza potoby zorbic miejsce innym ....:-(
moze ona wlasnie zrobila miejsce w towim domku dla innego sznupka ?:-(
trzym sie cieplutko

pozdrawiamy Ania i Maksio

Posted

[quote name='Doginka']To co Olga, może w Poznaniu wreszcie się poznamy w realu, bo na klubie jakoś nam nie było po drodze:diabloti:

No może by wreszcie wypadało :razz:

Ephra Vexator, łapeczek dziękuję za ciepłe słowa, miło jest wiedzieć że ma się tyle przyjaznych osób, które wiedzą jak to jest gdy się traci 4 łapy :-(

Posted

jestem się przywitać dobranockowo:lol:

jakaś tam foteczka się może jeszcze znajdzie,ale napewno nie dziś bo padam na nos;)

Kolorowych i cudownych snów:sleep2::bye:

Posted

Też mówię dobranoc choć mam kłopoty z zasypianiem ostatnio :( Mogę siedzieć do późnej nocy, a później spaaać dłuuugo. Choć i tak budzę się w nocy i wstaję mało wypoczęta. Stres, kłopoty...

Czas powiedzieć dobranoc i udać się :sleep2: bo jutro o 6.00 dzwoni wróg ludzkości bleee Chcę przedłużena weekendu!!!

Posted

Ja na szczęście juz zrezygnowałam z usług tego wroga. Tylko czasami musze z niego korzystać i nadal nie cierpię go tak samo jak wtedy, kiedy mnie budził o godz. 5,15 :wallbash::wallbash::wallbash: