Od-Nowa Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 ale fajne fotki... tyle radości :loveu: udziela się mam nadzieję nie tylko nam :cool3: Weszko!! słońce dla Ciebie świeci!! Weszkooo Quote
weszka Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 [quote name='ariss']piękne te Twoje zdjęcia...tyle emocji na nich:loveu: [quote name='madziamn']śliczne foteczki:loveu: [quote name='Od-Nowa']ale fajne fotki... tyle radości :loveu: Miło mi bardzo że się Wam podobają :) [quote name='Matusz'] o, będziesz w Pozku ;) w który dzień?;) Sznauce są w niedzielę. [quote name='eria']biedna Sympa :evil_lol: E tam tyle :diabloti: [quote name='ariss'] śliczna mordeczka:loveu: Dziękuję za kolejną foteczkę mordeczki :loveu: Masz jeszcze coś w zanadrzu :cool3:? Quote
Doginka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Olga, ale radosne te Twoje foteczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='weszka'] Sznauce są w niedzielę. No to się spotkamy !! :) i poznam wreszcie Dirki :loveu: Quote
Justa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Dopiero przeczytałam o Buni.. ['] Tak jak Waszka napisała, 14 lat to dla sznaucera przepiękny wiek. Chyba każdy chciałby, żeby jego psi przyjaciel dożył tak późnej starości :calus: A Dirki :loveu::multi: Słów mi brak :loveu: Quote
bina66 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='weszka']Właśnie zobaczyłam, że jest stawka na Poznań :) [FONT=LucidaConsole]Sznaucer Olbrzym (pieprz-sól)[/FONT] [FONT=LucidaConsole]pies [/FONT][FONT=LucidaConsole]po[/FONT][FONT=LucidaConsole]ś[/FONT][FONT=LucidaConsole]rednia 1[/FONT] [FONT=LucidaConsole]suka[/FONT] [FONT=LucidaConsole]m[/FONT][FONT=LucidaConsole]ł[/FONT][FONT=LucidaConsole]odzie[/FONT][FONT=LucidaConsole]ż[/FONT][FONT=LucidaConsole]y 1[/FONT] [FONT=LucidaConsole]otwarta 2[/FONT] [FONT=LucidaConsole]po[/FONT][FONT=LucidaConsole]ś[/FONT][FONT=LucidaConsole]rednia 1[/FONT] [FONT=LucidaConsole]Dirul w otwartej znów będzie miał konkurentkę ;) Ciekawe co to za towarzystwo? Ale fajnie że jest więcej niż 1![/FONT] życzę powodzenia!!! ciekawa jestem co to za pieprzaki??? Quote
weszka Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='Matusz'] No to się spotkamy !! :) i poznam wreszcie Dirki :loveu: To fajnie :) My się już znamy teraz czas na psie zapoznanie. A Ty coś handlerujesz??? [quote name='Justa']Dopiero przeczytałam o Buni.. ['] Tak jak Waszka napisała, 14 lat to dla sznaucera przepiękny wiek. Chyba każdy chciałby, żeby jego psi przyjaciel dożył tak późnej starości :calus: A Dirki :loveu::multi: Słów mi brak :loveu: Tak Justa, piękny wiek i piękne życie. Ale i tak smutek wielki :-( i pustka :( Ciesze się że Dirulec cieszty oczy :loveu: [quote name='bina66']życzę powodzenia!!! ciekawa jestem co to za pieprzaki??? Ja też :razz::diabloti: [quote name='madziamn']jak Wam mija weekend dziewczynki? Właśnie wróciłyśmy z 2. urodzin Kijanka :cool1: Pojechałyśmy samochodem a powrót był taxi bo pańcia nieco strzeliła winka i na kierowcę się nie nadała. Dirki pierwszy raz jechała taxi i taksiarz się zakochał jaki z niej wspaniały pasażer :p Quote
Matusz Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 weszka napisał(a):To fajnie :) My się już znamy teraz czas na psie zapoznanie. A Ty coś handlerujesz??? też się cieszę :) chyba nic nie handluje :evil_lol: chyba, że jeszcze o tym nie wiem:diabloti: a chętnie być coś zhandlował, bo trochę tęskno, ostatni raz w Toruniu w lutym... Quote
weszka Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Matusz napisał(a):też się cieszę :) chyba nic nie handluje :evil_lol: chyba, że jeszcze o tym nie wiem:diabloti: a chętnie być coś zhandlował, bo trochę tęskno, ostatni raz w Toruniu w lutym... hihihi :diabloti::) jedna literka robi różnicę ;) Quote
Matusz Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 weszka napisał(a):hihihi :diabloti::) jedna literka robi różnicę ;) no tak :diabloti: celowo to napisałem:evil_lol: a ty nie masz czegoś do zhandlowania? :diabloti: Quote
weszka Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Nic mi o tym nie wiadomo przynajmniej ;) Quote
Doginka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 To co Olga, może w Poznaniu wreszcie się poznamy w realu, bo na klubie jakoś nam nie było po drodze:diabloti: Quote
Ephra Vexator Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Weszko co bym nie napisała po stracie Buni to słowa te już padły tu na tym forum, współczuję Ci i płaczę wraz z Tobą i innymi tym bardziej, że jutro mija rok jak odeszła moja sunia... mówią czas leczy rany... może i tak ale kiedy?... Quote
łapeczek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 heyooo witamy sie po dlugiej nieobecnosci u was ... nadrabiajac wszystkie zaleglosci doczyalam sie ze zabraklo juz miedzy nami sznupppkkkaa:placz::placz: bardzo ci wspolczuje tak jaki i inny dogomaniacy ... ale takie jest zycie jedni odchodza potoby zorbic miejsce innym ....:-( moze ona wlasnie zrobila miejsce w towim domku dla innego sznupka ?:-( trzym sie cieplutko pozdrawiamy Ania i Maksio Quote
weszka Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Doginka']To co Olga, może w Poznaniu wreszcie się poznamy w realu, bo na klubie jakoś nam nie było po drodze:diabloti: No może by wreszcie wypadało :razz: Ephra Vexator, łapeczek dziękuję za ciepłe słowa, miło jest wiedzieć że ma się tyle przyjaznych osób, które wiedzą jak to jest gdy się traci 4 łapy :-( Quote
madziamn Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ja tez niestety wiem i dlatego Weszko szczerze z całego serca wspólczuje straty Przyjaciółki. Quote
ariss Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 jestem się przywitać dobranockowo:lol: jakaś tam foteczka się może jeszcze znajdzie,ale napewno nie dziś bo padam na nos;) Kolorowych i cudownych snów:sleep2::bye: Quote
weszka Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Też mówię dobranoc choć mam kłopoty z zasypianiem ostatnio :( Mogę siedzieć do późnej nocy, a później spaaać dłuuugo. Choć i tak budzę się w nocy i wstaję mało wypoczęta. Stres, kłopoty... Czas powiedzieć dobranoc i udać się :sleep2: bo jutro o 6.00 dzwoni wróg ludzkości bleee Chcę przedłużena weekendu!!! Quote
AMIGA Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Wysypiaj się porządnie, wysypiaj, bo w najbliższym czasie czeka Cię... wiesz co?? Opijanie szczęscia Bendżiego :multi: Quote
eria Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 dzień dobry ! Mój wróg największy też zadzwonił o 6 :placz: a o tej porze to widać jedynie ciemność :placz: Quote
Matusz Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Mój wróg dzisiaj dzwonił o 8... ale tak to dzwoni prawie codziennie też o 6:placz: a to przecie ciemna nooc Miłego dzionka weszko ! :loveu::multi::loveu: Quote
Doginka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 To ja wstaję o której mam ochotę - mój wróg wyciszony:evil_lol: Dzieńdobry:p Quote
AMIGA Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ja na szczęście juz zrezygnowałam z usług tego wroga. Tylko czasami musze z niego korzystać i nadal nie cierpię go tak samo jak wtedy, kiedy mnie budził o godz. 5,15 :wallbash::wallbash::wallbash: Quote
Recommended Posts