Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bina66']jak przygotowania do Poznania????
zapisałaś się do Kielc, bo ja tak.
szykujemy się teraz ładnie wyglądamy :)

Przygotowania tak sobie bo niestety pojawiają się trudności i wcale nie wiem czy pojadę :shake:
Do Kielc jesteśmy zapisane :p więc się spotkamy.

[quote name='Od-Nowa']jestem jestem ;)

a kiedy jest wystawa w Poznaniu? za tydzień??

Dobrze że jesteś :loveu:
A wystawa w najbliższy weekend 8-9.11

[quote name='brygidakuzniak']ja tez jezdem, choć nic nie piszę. Pozdrawiam ciepło i w ogóle :) :) :) :) :)

Jak jezdeś :loveu: to pisz bo wtedy milej :cool1:

[quote name='malawaszka']weszko i jak tam pieprzakowa sprawa? :razz:

Już wiesz - napisałam w sprawie transportu :razz:

[quote name='AnkaG']Ja tez zajrzałam :eviltong:

Faaajnie :multi:

[quote name='eria']myślę że się Weszko zmobilizujesz i jakies fotki odpicowanej Dirki nam wstawisz ?;)

Odpicowana jest tylko trochę bo tak jak pisałam wyżej wcale nie wiem czy pojedziemy :roll::placz: Cholerne życie :shake:

A zdjeć parę mam - wzięłam wczoraj na spacer aparat ale mam ciche dni z Nikosiem :diabloti: a poza tym zrobiłam wczoraj jeszcze Sympę i miałam drżące dłonie nie do focenia.

z patyckiem

seryja portetowa

Posted

Bardzo bym chciała. Nie byłam już kilka lat na poznańskiej wystawie więc tym bardziej mam ochotę. Tylko czy ten Poznań musi być tak daleko :angryy::mad:

Posted

trzymam kciuki,żeby udało Wam się pojechać ;)
bo kciuki gotowe do zaciskania :cool3:

Dirusia spacerowa cudo. ja ją lubię jak Mark Darcy lubił Bridget :evil_lol: taką jaka jest :loveu: czy zrobioną czy nie :eviltong:

Posted

[quote name='Doginka']Czemu masz nie pojechać na Poznań?:crazyeye:
Ja trzymam kciuki żebyś jechała;)

Niestety na przeszkodzie stoją finanse :oops::shake: W pojedynkę to droga wycieczka i nie wiem czy podołam :roll: Ty jedziesz z noclegiem czy wracacie?

[quote name='madziamn']
piękna... nie mam słów
może tylko myzianko dla ślicznotki:loveu:

Przekażę :p

[quote name='Od-Nowa']trzymam kciuki,żeby udało Wam się pojechać ;)
bo kciuki gotowe do zaciskania :cool3:

Dirusia spacerowa cudo. ja ją lubię jak Mark Darcy lubił Bridget :evil_lol: taką jaka jest :loveu: czy zrobioną czy nie :eviltong:

Trzymaj to może się uda :roll:
Pięknie ujęłaś kwestię Dirulca :loveu:

Posted

Trochę jest jeszcze niedopracowany ;) ale tfu tfu odpukać chyba się uda pojechać do Poznania!!!!

Byłam dzisiaj u weta z Mizią kicią mamy. Kicia ma jakieś 15-16 lat więc też już starsza pani kocica. No i niestety coś jest nie tak. Schudła, nie chce jeść, po osłuchaniu serducho kiepskie ale jeszcze nie wiadomo o co chodzi. Ma pobraną krew którą jutro rano zawiozę do laboratorium. No i zobaczymy. Mam nadzieję że to nic poważnego chociaż wetka ma mało pocieszające podejrzenia...:shake: Kolejna babcia :roll:

Posted

A jak ja się cieszę :multi: Czy przyjeżdżacie tylko się pokazać czy na dłużej? Bo ja będę od soboty, a wracam dopiero w poniedziałek rano :) Tak sobie zaplanowałam że chociaż raz coś zobaczę poza swoim ringiem!

Posted

weszka napisał(a):
A jak ja się cieszę :multi: Czy przyjeżdżacie tylko się pokazać czy na dłużej? Bo ja będę od soboty, a wracam dopiero w poniedziałek rano :) Tak sobie zaplanowałam że chociaż raz coś zobaczę poza swoim ringiem!

idziemy na wspólny spacer:diabloti:

Posted

Rozmawiałam z wetką i niestety potwierdziły się złe wieści o zdrowiu kocicy Mizi :( Nerki... bardzo złe wyniki i rokowania też kiepskie. Będziemy próbować, może się uda ją jeszcze na trochę zebrać bo wbrew wynikom jej stan fizyczny nie jest aż taki zły. Mam nadzieję że jeszcze powalczy.

A to różowy ozorek :)

Posted

Od-Nowa napisał(a):
świeża krakowska szyneczka :evil_lol:

Nieee wędliny w moim domu! Niemożliwe :crazyeye:

Doginka napisał(a):
Pisałam wieczorkiem posta, a on gdzieś się podział:angryy:

To napisz nowego :cool1:

madziamn napisał(a):
Ale śliczny ozorek i właścicielka piękna.
Biedna Miziulka ale zycze jej aby choc troszkę się poprawiło i udało się uratowac kociubkę.

ariss napisał(a):
za koteczka trzymamy mocno kciuki!!!!!!!!!!!!!!

a Dirkulec jak zawsze ślicznie:loveu:ach ta mordka:loveu:

Wczoraj Mizia była na pierwszej serii kroplówek. Jutro kolejna. Zobaczymy czy się zbierze. Oby!

Dirul dziękuje za komplementy :loveu:

Posted

Ostatnio chodzimy na wieczorne spacery do psiego parku, który niedawno powstał blisko mnie. Park to zbyt górnolotne określenie - powiedzmy duży skwer ale ogrodzony, oświetlony, z alejkami, ławkami, koszami no i są tam tylko zakręceni ludzie z psami :p Prawdziwy psi raj. Dirki po godzinie szaleństw ze stadami psów różnorakich pada jak nieżywa :) Na nadchodzącą porę to wybawienie bo jak wracam z pracy jest już ciemno i w pola ciężko pójść. Więc po pracy tylko szybki spacer na siku, a na biegi podjeżdżamy do parku i jest fajnie :cool1: