weszka Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Lekko zniesmaczony :evil_lol: bo akurat się układał do snu na łóżeczku a tu pańcia goni z tym czarnym czymś :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Lekko zniesmaczony hehe, nie chciałabym jej widzieć w takim razie zdegustowanej :diabloti: Quote
weszka Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Tak się snułam po dogo i znalazłam w Elblągu takie cudo - MAJA - mam ją w podpisie. Zakochałam się... w oczach ma coś Buniowego... Quote
Od-Nowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 no oczy to ma.. i uszy :lol: ale w oczach taką ufność i butę jednocześnie. i oddanie... i pewnie kilka jeszcze... niezwykła jest malutka... jak miliony...:-( Quote
Yorija Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='weszka']Tak się snułam po dogo i znalazłam w Elblągu takie cudo - MAJA - mam ją w podpisie. Zakochałam się... w oczach ma coś Buniowego... http://zdjecia.cafeanimal.pl/29752x800m800.jpg I czym sie to skończy? Wycieczką do Elbląga? Piękny nietoperz - a mnie przypomina moją Dusieńkę - ale uszy to ma trzy razy większe :-) Quote
ariss Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 weszka napisał(a):Ewa dzięki za wskazówki. Ja mam jakiś taki zapomniany i od dawna nie używany trymer MARS 99 M 328 - wygląda podobnie do 326 to może spróbuję nim. Ale jak robisz? Tak jakbyś czesała czy skubiesz? nie wolno nim skubać:shake:przynajmniej ja tak twierdzę:evil_lol:Klade go równiutko na sierście i wyczesuje.Pomiętaj tylko,że Gass i Rapcio mają troche inny typ włosa niż Dirki,ale mam nadzieję,że to nic nie zmienia;) ja też się zastanawiam nad Kielcami,gdyby to była międzynarodówka to bym już dawno była zapisana a tak nie wiem:roll: Quote
AMIGA Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 O kuuurcze - aż mi wstyd po przeczytaniu tych dywagacji na temat trymerów. A moja Amiga taka zarośnięęęęęta znowu :shake::-(:shake: Quote
weszka Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Ewka, ja też tym trymerem tak właśnie robię. Dlatego dopytywałam czy nie jestem jakiś debilek ;) Trochę się pobawiłam i będzie dobrze. W tygodniu się muszę zabrać porządniej. Amiga to się nie wstydź tylko bierz za robotę ;) Quote
ariss Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 weszka napisał(a):Ewka, ja też tym trymerem tak właśnie robię. Dlatego dopytywałam czy nie jestem jakiś debilek ;) Trochę się pobawiłam i będzie dobrze. W tygodniu się muszę zabrać porządniej. to ciesze się,że mogłam Ci choć trochę pomóc:razz: Quote
weszka Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Yorija napisał(a):I czym sie to skończy? Wycieczką do Elbląga? Piękny nietoperz - a mnie przypomina moją Dusieńkę - ale uszy to ma trzy razy większe :-) Niestety nie skończy się wycieczką :shake: ale zrobiłam Majuni ogłoszenia, może chociaż ktoś ją zauważy. Śliczna jest sunia i rzeczywiście ma coś z Twojej Dusieńki :razz: Quote
anetta Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ło jezu http://img529.imageshack.us/img529/8518/dsc03714kc7.jpg :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: genialne Jakie Maja ma duzie uchi :loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 nocną porą się witam ;) Dirki tulę a Ciebie szturcham,żebyś i przez sen o nas pamiętała :cool3::evil_lol: Quote
Doginka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Weszko, odpisałam Ci na temat łapek u siebie w foto...;) Quote
eria Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 tak tu sobie czytam i widzę....że Wy sobie czeszecie a ja wyskubałam całą powierzchnię olbrzyma miejsce po miejscu:crazyeye: jezdem miszcz :evil_lol::loveu: a ta Maja, rzeczywiście niezwykle urokliwa sunia :loveu: Quote
Ka-Vanga Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Czesc dziewczynki :), widze, ze tu trymerkowe pogadanki - ja akurat bardzo lubie moje Mc CLELLANy i recznie robione dunskie trymerki, choc i Marsy uzywam tez :). Weszko trzymam mocno kciuki za sliczny wyglad Dirki na Poznan, bo wiem co to znaczy robic pieprzaka, czarny to latwizna przy nim ;) Quote
ariss Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 eria: niektórymi trymerami się nie skubie,a jak byś tym 326 wyskubała Gass to własnoręcznie bym Cię zabiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ka-Vanga: a czym się różni czarny od pieprzaka przy robieniu????Bo ja zielona jestem:crazyeye: Quote
eria Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 a skubałam se jakimś pożyczonym Karlie i bardzo mi się fajnie skubalo :) co zakup własnych dopiero przede mną Quote
Ka-Vanga Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='ariss']Ka-Vanga: a czym się różni czarny od pieprzaka przy robieniu????Bo ja zielona jestem:crazyeye: przede wszystkim tym, ze czarny ma jednolity kolorek, a pieprzak trojkolorowy wlos aguti i jesli cos zrobisz nie tak u pieprzaka to zaraz bedziesz miala "plame", "late" czy jak tam to sobie chcesz nazwac ;) Quote
malawaszka Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ja zrobiłam Lunie łatki ba boku :evil_lol: Quote
Yorija Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='weszka']Niestety nie skończy się wycieczką :shake: ale zrobiłam Majuni ogłoszenia, może chociaż ktoś ją zauważy. Śliczna jest sunia i rzeczywiście ma coś z Twojej Dusieńki :razz: Jeżeli to problem z organizowaniem wycieczki to chętnie pomogę. Ciekawa jestem jak wygląda na żywo. A do Dusi podobna jak nic - pewnie Dusia wyglądała tak samo jak była szczeniakiem. Maja - 1 rok Dusia - 10 lat Quote
AMIGA Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ojeeeej faktycznie! Uderzające podobieństwo :p Quote
weszka Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Od-Nowa napisał(a):nocną porą się witam ;) Dirki tulę a Ciebie szturcham,żebyś i przez sen o nas pamiętała :cool3::evil_lol: Pamiętam o Was zawsze i wszędzie o każdej porze dnia i nocy :loveu: Doginka napisał(a):Weszko, odpisałam Ci na temat łapek u siebie w foto...;) Wielkie dzięki - zaraz lecę czytać :cool1: eria napisał(a):tak tu sobie czytam i widzę....że Wy sobie czeszecie a ja wyskubałam całą powierzchnię olbrzyma miejsce po miejscu:crazyeye: jezdem miszcz :evil_lol::loveu: No ja trzeba to się skubie miejsce po miejscu, a jak sie trymerkiem czesze to się czesze :razz: Mój rekord to wyskubanie dwóch olbrzymek za jednym zamachem pod rząd - ponad 5 godz. roboty :-o i ręce plus kręgosłup miałam do wymiany ;) ariss napisał(a): Ka-Vanga: a czym się różni czarny od pieprzaka przy robieniu????Bo ja zielona jestem:crazyeye: Ka-Vanga napisał(a):przede wszystkim tym, ze czarny ma jednolity kolorek, a pieprzak trojkolorowy wlos aguti i jesli cos zrobisz nie tak u pieprzaka to zaraz bedziesz miala "plame", "late" czy jak tam to sobie chcesz nazwac ;) Otóż to Olu :cool1: Z pieprzakiem nie dość że trzeba trafić w odpowiednią długość i strukturę włosa to jeszcze wycelować z kolorem. Po skubaniu inny kolor, w trakcie odrastania inny, a przy przeskubywaniu i trzymaniu przez jakiś czas na show to już się trzeba dobrze nagimnastykować. A poprawki to masakra - jakiekolwiek pomyłki widać jak na dłoni. Na czarnym się zawsze jakoś zleje i tak nie odcina. Zawsze mam tremę jak robię szlif przed wystawą żeby czegoś nie spartolić. Yorija napisał(a):Jeżeli to problem z organizowaniem wycieczki to chętnie pomogę. Wycieczka to dopiero początek problemów. Ja niestety nie mam warunków ani na tymczasowiczkę ani na hotelowiczkę :shake: Quote
AnkaG Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 No ja jakbym miała pieprzaka to miałabym w łatki. Bo ja tak nieregularnie cokolwiek robię ze zwierzyńcem ... :cool3::evil_lol: Jedynie regularnie udostępniam miejsce pod kołdrą. :razz: Nawet dla całej czwórki - tylko wtedy trochę niewygodnie. Quote
Ka-Vanga Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 weszka napisał(a):Otóż to Olu :cool1: Z pieprzakiem nie dość że trzeba trafić w odpowiednią długość i strukturę włosa to jeszcze wycelować z kolorem. Po skubaniu inny kolor, w trakcie odrastania inny, a przy przeskubywaniu i trzymaniu przez jakiś czas na show to już się trzeba dobrze nagimnastykować. A poprawki to masakra - jakiekolwiek pomyłki widać jak na dłoni. Na czarnym się zawsze jakoś zleje i tak nie odcina. Zawsze mam tremę jak robię szlif przed wystawą żeby czegoś nie spartolić. a jeszcze jest "wesolo" jak na zolto odrosnie co :diabloti: Quote
weszka Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Aniu to dobrze że masz tylko miniaturki ;) bo z olbrzymami to byś się chyba nie pomieściła :D Ka-Vanga napisał(a):a jeszcze jest "wesolo" jak na zolto odrosnie co :diabloti: Tiaaa :diabloti: albo przynajmniej trochę żółtawego podszerstka nabierze :razz: Quote
Recommended Posts