Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Dirulec wywalczył klubowe srebro :multi: I jestem zadowolona bo:
- fajnie się pokazywała
- walka była fair - zwyciężczyni ładna
- sędzia dokładny i skrupulatny
- ma bardzo dobry opis - wszystko super jedyny zarzut to "nieco małe ucho" i że tylne łapy mogłaby mieć lepiej wytrymowane. I z jednym i z drugim się zgadam :razz:
A najlepsze że po ocenie podeszła p. Frycze której suka wygrała i powiedziała że Dirki jest super i że ona powinna wygrać :crazyeye: byłam w szoku bo raczej pani F. wydawała się mało skora do takich wyznań :diabloti:

Foty mam tylko z oceny pieprzaków więc niezbyt wiele :diabloti:

czekamy na wejście do ringu

wbiegamy

no i ocena

zęby

macanko

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gratulacje!! :lol:
a zwyciężczyni i tak do Dirki podobna no przynajmniej umaszczeniem ;) i jak dla mnie laika to bardzo wyrównane szanse były!
fajnie się wystawiacie :cool3:

Posted

wielkie brawa:razz:ale moim zdaniem Dirkulec powinien stać na 1 lokacie i mi tam jej małe uszko się bardzo podoba:loveu:wielkich nie lubie:shake:;)

Fotki jutro-bo sił brak:oops:

Posted

Gratuluję!!! Weszko pięknie przygotowałaś Dirki,
ja wyglądałam jak upior, 38,8 i jeszcze Mulinka szalała, jestem zadowolona, mam ładną ocenę, moja ma za duże uszy, poza tym wszystko ok.
Gdzie następna wystawa??;)

Posted

Bardzo wszystkim dziękujemy za gratulacje :loveu: Też jestem zadowolona chociaż lokata II ale fajnie się "walczyło" :cool1:

bina66 napisał(a):
Gratuluję!!! Weszko pięknie przygotowałaś Dirki,
ja wyglądałam jak upior, 38,8 i jeszcze Mulinka szalała, jestem zadowolona, mam ładną ocenę, moja ma za duże uszy, poza tym wszystko ok.
Gdzie następna wystawa??;)

Hehhe widać ciężko sędziemu dogodzić z uszami :evil_lol: Ale uważam że dobrze i dokładnie sędziował.
Następna wystawa - Poznań, a później pewnie Kielce :p Będziecie?

Posted

Dirul rozpływa się po tylu komplementach :lol:
Inauguracja jest ładna, nie można jej tego odmówić ale bez rewelacji. Brakuje jej jak dla mnie elegancji i głowę też ma taką sobie. Czarne Tartaki z pewnością lepsze ;)

Posted

A jakiś czas temu kupiłam testowo abonament bo na moim wolnym domowym kompie szlag mnie trafiał na te pływające reklamy. Więc zainwestowałam :roll: a po ostatnich zmianach taki VIPek mi się pojawił :crazyeye: