weszka Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Dirulec wywalczył klubowe srebro :multi: I jestem zadowolona bo: - fajnie się pokazywała - walka była fair - zwyciężczyni ładna - sędzia dokładny i skrupulatny - ma bardzo dobry opis - wszystko super jedyny zarzut to "nieco małe ucho" i że tylne łapy mogłaby mieć lepiej wytrymowane. I z jednym i z drugim się zgadam :razz: A najlepsze że po ocenie podeszła p. Frycze której suka wygrała i powiedziała że Dirki jest super i że ona powinna wygrać :crazyeye: byłam w szoku bo raczej pani F. wydawała się mało skora do takich wyznań :diabloti: Foty mam tylko z oceny pieprzaków więc niezbyt wiele :diabloti: czekamy na wejście do ringu wbiegamy no i ocena zęby macanko Quote
weszka Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Silver Senator PERLA (IV lok.) KLARA Peppermula Morasko Dirki z lewej, z prawej zwyciężczyni INAUGURACJA z Tartaku Quote
weszka Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 moja pozycja i mina :D BOB z sędzią niestety obcięte (nie wiem czy ten łepek na pierwszym planie nie jest przypadkiem Ka-Vangi ;)) Quote
Od-Nowa Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 gratulacje!! :lol: a zwyciężczyni i tak do Dirki podobna no przynajmniej umaszczeniem ;) i jak dla mnie laika to bardzo wyrównane szanse były! fajnie się wystawiacie :cool3: Quote
ariss Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 wielkie brawa:razz:ale moim zdaniem Dirkulec powinien stać na 1 lokacie i mi tam jej małe uszko się bardzo podoba:loveu:wielkich nie lubie:shake:;) Fotki jutro-bo sił brak:oops: Quote
malawaszka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 http://img511.imageshack.us/img511/3691/dsc0704xs7.jpg hahahaha nie mogę Weszka co Cię wprawiło w ten stan? :roflt: hahah świetne! :evil_lol: GRATULACJE!!!!!! ładne obie panny! :loveu::loveu::loveu: Quote
madziamn Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 ładne psiulki ale mnie Dirulec bardziej się podoba bo ja tez jestem fanką mniejszych uszu:loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 ja lubię duże. jak największe :evil_lol: ale niekoniecznie u sznaucerów ;) Quote
bina66 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Gratuluję!!! Weszko pięknie przygotowałaś Dirki, ja wyglądałam jak upior, 38,8 i jeszcze Mulinka szalała, jestem zadowolona, mam ładną ocenę, moja ma za duże uszy, poza tym wszystko ok. Gdzie następna wystawa??;) Quote
Od-Nowa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 sprawę przesądziły uszy... jak się cięło to wszystkie równe... a teraz za duże! za małe!.... co za łosie :roll::eviltong: Quote
weszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Bardzo wszystkim dziękujemy za gratulacje :loveu: Też jestem zadowolona chociaż lokata II ale fajnie się "walczyło" :cool1: bina66 napisał(a):Gratuluję!!! Weszko pięknie przygotowałaś Dirki, ja wyglądałam jak upior, 38,8 i jeszcze Mulinka szalała, jestem zadowolona, mam ładną ocenę, moja ma za duże uszy, poza tym wszystko ok. Gdzie następna wystawa??;) Hehhe widać ciężko sędziemu dogodzić z uszami :evil_lol: Ale uważam że dobrze i dokładnie sędziował. Następna wystawa - Poznań, a później pewnie Kielce :p Będziecie? Quote
eria Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://img368.imageshack.us/img368/929/dsc0718fx3.jpg matko boska,ta broda :shake::shake::shake::shake: Dirkulec bomba:loveu: kocham jej główkę i te własnie małe uszka! i to umaszczenie! http://img376.imageshack.us/img376/203/dsc0719uv6.jpg Inauguracja mi się niespecjalnie podoba, w tartaku czarnuchy lepsze:lol::loveu: Quote
weszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Dirul rozpływa się po tylu komplementach :lol: Inauguracja jest ładna, nie można jej tego odmówić ale bez rewelacji. Brakuje jej jak dla mnie elegancji i głowę też ma taką sobie. Czarne Tartaki z pewnością lepsze ;) Quote
Matusz Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 A co Ty się weszka VIP-em zrobiłaś?:razz::cool3: Quote
weszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 A jakiś czas temu kupiłam testowo abonament bo na moim wolnym domowym kompie szlag mnie trafiał na te pływające reklamy. Więc zainwestowałam :roll: a po ostatnich zmianach taki VIPek mi się pojawił :crazyeye: Quote
Od-Nowa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 to powiedz lepiej czy dla vipów dogo też tak muli ?:razz: Quote
weszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Tak samo niestety. Dzisiaj jest ok ale wczoraj zanim napisałam o wystawie i wkleiłam foty to myślałam że dostanę szału :/ Quote
weszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 A teraz czas na dzisiejsze jesienne fotencje :) zapatyczona Sympa Dirul z dziwną miną ;) :loveu: tylko szkoda że ucięłam :angryy: Quote
weszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 ta z małymi uszami ;) sznaucerze susy Quote
weszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 nieostre ale co tam ;) zapatyczona Dirki Quote
weszka Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 i Sympa mały dogomaniak wśród dużych suk Quote
Od-Nowa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 o i taka prezentacja parkowa psów najbardziej mi się podoba :lol::loveu: i gdy te niedoskonałe uszy falują na wietrze :cool3: piękna adresówka!! skąd? :razz: Quote
eria Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 wystawowy stres Dirkulec widzę ma wynagrodzony cudnym spacerem :loveu: Quote
Recommended Posts