eria Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 no pies ma wszystko od linijki i równo zamiast płynnych ładnych przejść, ale ma dużo kudłów na łapach co ja bardzo lubię:loveu: Quote
weszka Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Tak gdyby nie był wygolony tylko zrobiony jak trzeba to by fajniej wyglądał a tak to jak idiota z takimi cięciami. Że też tak można psa oszpecić :roll::shake: Ciekawe czy w opisie miał cokolwiek na ten temat :roll: Quote
weszka Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Dla zmiany tematu teraz będą samoloty :) Quote
Od-Nowa Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 http://img206.imageshack.us/img206/733/dsc1500pi8.jpg jak zabawkowy :loveu: Quote
weszka Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='Od-Nowa']http://img206.imageshack.us/img206/733/dsc1500pi8.jpg jak zabawkowy :loveu: A latał i to całkiem sobie radził ;) nawet korkociągi kręcił ;) Quote
madziamn Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 fajne te fotki samolotowe ale psinek nic nie przebije. Weszko Dirulec jest śliczny a ten sędzia to chyba okulary powinien miec. Siostrzyczka też fajna choc nawet dla zdrowia schudnąc powinna. Quote
Doginka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Waszko, Dirulec jest śliczna i ma piękną szatę - przynajmniej widać jakość włosa. A ten Zw. Rasy to nie wiadomo z czego zdobył ten tytuł - taki łysy i widać jak chamsko jechany maszynką:angryy: Teraz chyba rozumiesz moje rozgoryczenie na temat sędziowania. Nie raz już widziałam jak wygrywa gorszy pies - i nie chodzi mi absolutnie o moje kundle:razz: Nie martw się opisem - mój Raper sędzi też się nie spodobał i nawet wymyśliła sobie, że ma za małe P1:evil_lol:, chciała mu nawet początkowo dać bardzo dobrą:cool3:, ale jakoś zmieniła zdanie i dostał doskonałą - ufffffff, kamień spadł mi z serca, aż huknęło:diabloti: Quote
weszka Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 madziamn miło że wpadłaś i dziękuję za dobre słowo :) Doginko przejmować to się nie przejmuję bo za długo w tym siedzę i za bardzo to kocham żeby brać do siebie mało fachowe uwagi sędziego. Nie lubię tylko nieprofesjonalnego podejścia bo na taką ocenę to szkoda kasy i czasu - międzynarodówka i taki cyrk :angryy: A wartość Dirki znam :loveu: i sama potrafię ocenić - w końcu też jestem asystentem kynologicznym :eviltong: i od lat mam sznaucery :cool1: Nie mam nic przeciwko przegrywaniu ale z godnym przeciwnikiem i na podstawie trafionych uwag. A tak w ogóle to siedzę w pracy i nic mi się nie chce. Weekend za szybko zleciał :shake: Quote
madziamn Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Weszko masz całkowitą rację sędzia ślepy jak kret ja tam super znawcą nie jestem ale nawet na pierwszy rzut oka Dirulec ładniejszy a przede wszystkim ładniej przygotowany. Myzianko dla Dirulca:loveu: i Bunieczki:loveu:. Quote
weszka Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 madziamn dziękuję za głaski dla suczek :) Bunia dziś kiepska :( Strasznie kuleje na przednią łapę, nie wiem co się stało. Prawie nie może chodzić ani wstać bo tył kiepski, a tu jeszcze przód nawala :shake: Jak do jutra nie przejdzie to czeka nas wycieczka do wetki. Quote
malawaszka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ojejku :shake: biedne te nasze staruszki - Pepa też kuleje ostatnio i nie wiem czemu, a te upały też dają jej się strasznie we znaki Quote
Doginka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 dziewczyny Uważajcie, Bo Kulawizna Może Być Oznaką Choroby Odkleszczowej!!! Quote
AMIGA Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ale super foty. Widać, że aparat porządny no i modele niczego sobie. Dirulec i tak jest najpiekniejszy :loveu: Jeżeli Dirki miała źle przygotowaną szatę, to co można powiedzieć o szacie, której nie ma wcale, bo zniknęła pod maszynką????? Trzymam mocno kciuki za babunię. Bunieczko - nie daj się!!!!:loveu: Quote
Ka-Vanga Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Trzymam mocno kciuki za Bunie! Bunieczko nie dawaj sie chorubskom!!!!!! Quote
weszka Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Oj cioteczki dziś kiepski dzień :( Za chwilę cała grupa moich przyjaciół wylatuje do Egiptu, a ja przez gooopią pracę musiałam zrezygnować i nie jadę :shake::placz: Buuuuuuu :placz: Kolejny rok bez wakacji :shake: Z Bunią byłam u weta ale właściwie nie wiadomo dlaczego kuleje. Dostała póki co zastrzyk przeciwzapalny i zobaczymy. Jeśli będzie lepiej to znaczy że to urazowe, a jeśli nie to sprawa może być neurologiczna. Przy okazji wet znalazł jej jakieś narośla na palcach tej łapy :shake: Biedna jest strasznie bo prawie nie ma jak chodzić ani wstać. Starość jest przykra :roll: Quote
Matusz Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 weszka napisał(a):Matusz dzięki za przytulaska :) Buuuuuuuuuuuuuu :( to nie dali Ci urlopu?:shake::shake: Quote
weszka Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Matusz dzięki za przytulaska :) Buuuuuuuuuuuuuu :( Quote
eria Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 trzymaj się Weszko z Buniosławą :lol:wszystko się musi ułożyć.....choć fakt-starość jest przykra:-( Quote
weszka Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Jakoś się staram choć mam podły nastrój :shake: Quote
AnkaG Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Trzymajcie się słoneczka. :buzi: Ech to ja mam lepiej. Pracuję od lutego a w sierpniu będe miała dwa tygodnie urlopu. Quote
madziamn Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Kochane dziewczynki trzymajcie się:glaszcze:Weszko jeszcze polecisz do Egiptu a Buniulka jeszcze będzie biegac. :Dog_run:Wszystko się ułoży. Quote
Recommended Posts