Jump to content
Dogomania

Przyczołgał się po pomoc...teraz choruje... Atos za TM ... [']

Recommended Posts

Posted

rtg nie zrobiliśmy :shake:
Atos ma stan zapalny jelit a do tego liczne małe guzki
w pyszczku normuje się nie ma już tej galarety
ma gorączkę
dostaje znów zastrzyki no i środek na uspokojenie dostał żeby zrobić usg
zastrzyki dostaliśmy na "kreche" na usg wystarczyło to co miałam ale na rtg już nie:shake:

Atos wczoraj kiedy wróciłam próbował mnie przywitać, ogonek trzepotał o łóżko a on sam bardzo chciał się podnieść
wyniosłam go na ogród , rozprostował kości posiusiał i wróciliśmy
jeść nie chciał
dziś zjadł troszkę ale jak go karmiłam

wet twierdzi że w nim jest szalona walka o życie i ja to też widzę, podobno często kiedy pies taki jak on znajdzie się pod opieką rozluźnia się i wtedy wszystko siada ale Atos walczy

siedziałam z nim na łóżku i z drugiej strony usadowił się Basko - Atosek od razu zareagował warczeniem:evil_lol:, on jak się lepiej czuje wszystkich ode mnie odgania i wczoraj też próbował choć taki słabiutki:-(

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=3][B][COLOR=Red]Bardzo prosimy - może to nie jest jasno napisane, ale Atos walczy o życie !!!!!
[/COLOR][/B][B]
Każdy grosz bardzo potrzebny by go ratować !!!!!

Atos liczy na Dogo !!!!! Oby się nie zawiódł !!!!!!
[/B][/SIZE]

Posted

Atos poznał tę lepszą stronę życia. Wie już, że życie to nie tylko ból, głód, zimno. Poznał ciepło domu, dobre spojrzenie człowieka, opiekuńczą rękę. Bardzo mu się to spodobało.
[B]I teraz właśnie chce żyć, żyć dalej, bo ma po co.
[/B]
[B] POMÓŻMY MU !!! [/B]Może gdzieś w portfelu leży banknot nie koniecznie o dużym nominale, i właściwie moglibyśmy się bez niego obyć.

[B]ATOS PROSI I CZEKA NA POMOC !!![/B]

Posted

Fiona nie ma żadnej wpłaty a jutro idziemy znów na zastrzyk i w poniedziałek na następny, potem ponowne badania

Atos z małą zmianą, próbował podrapać się chorą łapką ,czy to dobry znak?
nadal nie chce jeść ale jak podaję mu z ręki to troszkę skubnie, nadal leży bardzo mało chodzi i nie chce chodzić

kiedy jestem w domu on nie śpi tylko patrzy w oczy:placz:

Posted

Olenka pieniążki wysłałam w środę, pani na poczcie powiedziała, że najpóźniej do piątku powinny dojść. Jutro sobota więc pewnie dojdą dopiero w poniedziałek...niestety tępo w jakim zaksięgują na poczcie nie zależy juz odemnie.

To, że Atos podrapała sie chorą nogą to według mnie bardzo dobry znak :loveu: Mam nadzieję, że Atos wyjdzie z tego...

Posted

Olenka_f dziś słyszałam na trójce, że wjakimś bank na "B.."przez weekend nie bedzie mozna wykonywac zadnych operacji ani przelewac kasiory ani odbierac.Moze to chodzi o ten twój?

Posted

dobre wiadomości :multi::multi::multi::multi:
Atos czuje się lepiej, jest stale na środkach p.bólowych i antybiotyk niestety w zastrzyku aż do piątku ale co drugi dzień
goraczki nie ma ale to nic nie znaczy przy tylu p.bólowych natomiast to że on próbował się podrapać tą nieczynną nogą i że zaczyna się nią podpierać jest wspaniałą wiadomością, twierdzi wet:multi:
chyba odzyskuje apetyt bo już aż tak głowy od jedzenia nie odwraca i więcej jestem mu w stanie wcisnąć, pije wodę i robi siusiu ale jelita znów musiały być czyszczone
w piatek zrobimy ponowne usg

Posted

Atos walczy i to jest pewne
wgapia się ciągle tymi swoimi niebieskimi gałami i warczy na resztę kiedy chcą sie usadowić na kanapie obok niego, to jest miłość ja się na tym znam :evil_lol:

Posted

[quote name='olenka_f']Atos walczy i to jest pewne
wgapia się ciągle tymi swoimi niebieskimi gałami i warczy na resztę kiedy chcą sie usadowić na kanapie obok niego, to jest miłość ja się na tym znam :evil_lol:[/quote]
Hm, czyżby Atos znalazł domek? ;)

Walcz, piesku, życie ma też jasne strony!