olenka_f Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 rtg nie zrobiliśmy :shake: Atos ma stan zapalny jelit a do tego liczne małe guzki w pyszczku normuje się nie ma już tej galarety ma gorączkę dostaje znów zastrzyki no i środek na uspokojenie dostał żeby zrobić usg zastrzyki dostaliśmy na "kreche" na usg wystarczyło to co miałam ale na rtg już nie:shake: Atos wczoraj kiedy wróciłam próbował mnie przywitać, ogonek trzepotał o łóżko a on sam bardzo chciał się podnieść wyniosłam go na ogród , rozprostował kości posiusiał i wróciliśmy jeść nie chciał dziś zjadł troszkę ale jak go karmiłam wet twierdzi że w nim jest szalona walka o życie i ja to też widzę, podobno często kiedy pies taki jak on znajdzie się pod opieką rozluźnia się i wtedy wszystko siada ale Atos walczy siedziałam z nim na łóżku i z drugiej strony usadowił się Basko - Atosek od razu zareagował warczeniem:evil_lol:, on jak się lepiej czuje wszystkich ode mnie odgania i wczoraj też próbował choć taki słabiutki:-( Quote
Gem Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Atos potrzebuje pieniędzy na leczenie! Bardzo prosimy o wsparcie :oops: Quote
DuDziaczek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Hop Hop Atosiku!!! pieniazki pilnie potrzebne :shake: Quote
przyjaciel_koni Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 [SIZE=3][B][COLOR=Red]Bardzo prosimy - może to nie jest jasno napisane, ale Atos walczy o życie !!!!! [/COLOR][/B][B] Każdy grosz bardzo potrzebny by go ratować !!!!! Atos liczy na Dogo !!!!! Oby się nie zawiódł !!!!!! [/B][/SIZE] Quote
KrystynaS Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Atos poznał tę lepszą stronę życia. Wie już, że życie to nie tylko ból, głód, zimno. Poznał ciepło domu, dobre spojrzenie człowieka, opiekuńczą rękę. Bardzo mu się to spodobało. [B]I teraz właśnie chce żyć, żyć dalej, bo ma po co. [/B] [B] POMÓŻMY MU !!! [/B]Może gdzieś w portfelu leży banknot nie koniecznie o dużym nominale, i właściwie moglibyśmy się bez niego obyć. [B]ATOS PROSI I CZEKA NA POMOC !!![/B] Quote
olenka_f Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Fiona nie ma żadnej wpłaty a jutro idziemy znów na zastrzyk i w poniedziałek na następny, potem ponowne badania Atos z małą zmianą, próbował podrapać się chorą łapką ,czy to dobry znak? nadal nie chce jeść ale jak podaję mu z ręki to troszkę skubnie, nadal leży bardzo mało chodzi i nie chce chodzić kiedy jestem w domu on nie śpi tylko patrzy w oczy:placz: Quote
Miśka79 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Olenka_f dosłownie przed chwilą przesłałam 100 zł z dopiskiem Atos-leczenie.Mam nadzieję, że szybciutko dojdą.Atos 3maj się. Quote
Fiona.22 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Olenka pieniążki wysłałam w środę, pani na poczcie powiedziała, że najpóźniej do piątku powinny dojść. Jutro sobota więc pewnie dojdą dopiero w poniedziałek...niestety tępo w jakim zaksięgują na poczcie nie zależy juz odemnie. To, że Atos podrapała sie chorą nogą to według mnie bardzo dobry znak :loveu: Mam nadzieję, że Atos wyjdzie z tego... Quote
olenka_f Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Fionka nie podrapał sie tylko próbował, dokończyłam ja :evil_lol: Quote
Miśka79 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Olenka_f dziś słyszałam na trójce, że wjakimś bank na "B.."przez weekend nie bedzie mozna wykonywac zadnych operacji ani przelewac kasiory ani odbierac.Moze to chodzi o ten twój? Quote
olenka_f Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 nic na ten temat nie wiem, ale może być qrcze nie ma zmian, tak bym chciała żeby było ok wczoraj wieczorem mi się przewrócił, słaby bo nie je :shake: Quote
red Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Biedny Atos.... oby ten kryzys minął, jeszcze może cieszyć się życiem ....trzymam kciuki. Quote
maggiejan Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 To podobno bank BPH I PKO s.a., bo się łączą. Quote
DuDziaczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Oj... Atosku co tam u Ciebie biedaku... :-( Quote
Gem Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Atosiku, zapraszam na poranny spacer na pierwszą stronę! Quote
ewelinka_m Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 błagamy o wsparcie finansowe Atos chce żyć i walczy o to życie!ale potrzebuje pieniędzy na leczenie :shake: Quote
Fiona.22 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Podnoszę Atosika !!! Pieniążki na jego ratowanie pilnie potrzebne. Quote
olenka_f Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 dobre wiadomości :multi::multi::multi::multi: Atos czuje się lepiej, jest stale na środkach p.bólowych i antybiotyk niestety w zastrzyku aż do piątku ale co drugi dzień goraczki nie ma ale to nic nie znaczy przy tylu p.bólowych natomiast to że on próbował się podrapać tą nieczynną nogą i że zaczyna się nią podpierać jest wspaniałą wiadomością, twierdzi wet:multi: chyba odzyskuje apetyt bo już aż tak głowy od jedzenia nie odwraca i więcej jestem mu w stanie wcisnąć, pije wodę i robi siusiu ale jelita znów musiały być czyszczone w piatek zrobimy ponowne usg Quote
Neris Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 :multi::multi::multi: Walczy nasz orzeszek malutki!!!! :multi::multi::multi: Quote
DuDziaczek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Wchodze a tu takie wiekne wiadomosci :loveu: Quote
olenka_f Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Atos walczy i to jest pewne wgapia się ciągle tymi swoimi niebieskimi gałami i warczy na resztę kiedy chcą sie usadowić na kanapie obok niego, to jest miłość ja się na tym znam :evil_lol: Quote
Gem Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='olenka_f']Atos walczy i to jest pewne wgapia się ciągle tymi swoimi niebieskimi gałami i warczy na resztę kiedy chcą sie usadowić na kanapie obok niego, to jest miłość ja się na tym znam :evil_lol:[/quote] Hm, czyżby Atos znalazł domek? ;) Walcz, piesku, życie ma też jasne strony! Quote
olenka_f Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='Gem']Hm, czyżby Atos znalazł domek? ;) [/quote] nie tylko DT, ale zakochaną w nim ciotkę to na pewno :lol: Quote
Fiona.22 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Jeśli Atos zaczyna korzystać z łapy może obędzie się bez zabiegu...może jakims cudem sam zacznie na niej chodzić :cool3: Quote
Recommended Posts