Wola Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 i ja znów podrzucę nasze słodziaki, czas im znaleźć domek. Jak tylko będę mogła przyjechać (kłopoty zdrowotne) to zamierzam się zabrać za takie wspólne wątki jamnikowatym (co za poświęcenie :evil_lol:) no i oczywiście owczarkowatym. Potem jak zobaczę jakiś rezultat, to myślę jeszcze o mojej miłości czyli wielkich kudłatych. Narazie to plany ale zamierzam je ożywić:roll: Quote
Tengusia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 natalia_aa napisał(a):No to juz Tengusia zabieraj slodziaki do domku :evil_lol: Przy okazji jeszcze na dobranoc podrzuce wycieczke na pierwsza :) Z checia bym wziela ale obawiam sie ze moj Boleslaw nie podzielil by mojego wyboru :lol: Quote
ruda76 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Bulgotek tez mi się strasznie podoba:loveu: Quote
karolina1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 podnoszę.!! Ja bedę w piątek w schronie. Kto z was będzie?? Oczywiście muszę wkońcu zobaczyć moje skarbeńka ;* Do zobaczenia w piątek ;* Quote
Wola Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 a ja w tym tygodniu jeszcze jeździć nie mogę, bo mam problem ze zdrowiem :roll: pewnie dopiero będę w sobotę za tydzień. A tak w ogóle to ja Sonia;) Quote
karolina1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 aa witam witam Soniu ;] Podnoszę.!!! I zapraszam na wątek Labiego < 2 link poniżnej> Quote
natalia_aa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 No ja bede w piatek :) Zaraz zobacze watek Labiego... Przy okazji zapraszam na pierwsza nasze slodziaki :) Quote
karolina1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 o to fajnie że będziesz ;] Do góry pięknoty.!! Jak przyjde w piątek wszystkie macie już być w domkach.!!! Quote
natalia_aa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Chyba same musialybysmy je zabrac do naszych domow by tak sie stalo... Ale moze weekend bedzie dla nich laskawy :) Quote
karolina1 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 no mam nadzieje że będzie ;] oo wiedze że Tengusi podoba się nasza Bela ;] Quote
natalia_aa Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Dziekuje Tengusia za banerek :loveu: Jestes wielka :) Quote
Tengusia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Tak sobie mysle Sauron juz tak dlugo szuka domku moze przydaloby mu sie zalozyc osobny watek ;) Jutro sie jeszcze troszke pobawie i moze stworze cos ciekawego :D Quote
Wola Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=83721 tu link do osobnego wątku Sauronika ;) Natalia już o wszystko zadbała;) Nawet nie wiedziałam że nasz Labi ma swój wąteczek. Już tam mykam czasem go podrzucę;) Quote
Wola Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 No to teraz garść smyczek w rękę i całe towarzystwo idzie na siusiu :cool3: Quote
natalia_aa Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Gontiwa: jaki cudny nowy awatarek :) Sauronik, jak juz Wola podala link, watek ma... ale co z tego, jak chetnych do adopcji brak :( My tu gadu gadu a ferajna pewnie chetnie by sie jeszcze przed snem wysiusiala... Wiec maszerujemy na spacerek :) Quote
Gonitwa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 A dziękować, dziękować;) Jak bym chciała któregokolwiek zabrać... Ale warunki nie te:( Quote
natalia_aa Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Ehh tez bym wziela gdybym mogla... ale 2 miesiace temu dopiero co wzielam astke z naszego schroniska odebrana wlascicielowi i narazie musze sie skupic na niej bo gamon moj kochany nie umie sie bawic z psiakami i znajome 2 bullteriery sa niezadowolone, bo myslaly ze kolejny bullowaty do zabawy a tu dooopa :) wiec sie narazie z nimi socjalizuje i powoli zaczyna lapac o co chodzi w zabawie :evil_lol: Poki co nie ma szans na drugiego psiaka, a szkoda... Quote
Recommended Posts