Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i ja znów podrzucę nasze słodziaki, czas im znaleźć domek. Jak tylko będę mogła przyjechać (kłopoty zdrowotne) to zamierzam się zabrać za takie wspólne wątki jamnikowatym (co za poświęcenie :evil_lol:) no i oczywiście owczarkowatym. Potem jak zobaczę jakiś rezultat, to myślę jeszcze o mojej miłości czyli wielkich kudłatych. Narazie to plany ale zamierzam je ożywić:roll:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalia_aa napisał(a):
No to juz Tengusia zabieraj slodziaki do domku :evil_lol: Przy okazji jeszcze na dobranoc podrzuce wycieczke na pierwsza :)

Z checia bym wziela ale obawiam sie ze moj Boleslaw nie podzielil by mojego wyboru :lol:

Posted

a ja w tym tygodniu jeszcze jeździć nie mogę, bo mam problem ze zdrowiem :roll:
pewnie dopiero będę w sobotę za tydzień.
A tak w ogóle to ja Sonia;)

Posted

Gontiwa: jaki cudny nowy awatarek :)
Sauronik, jak juz Wola podala link, watek ma... ale co z tego, jak chetnych do adopcji brak :( My tu gadu gadu a ferajna pewnie chetnie by sie jeszcze przed snem wysiusiala... Wiec maszerujemy na spacerek :)

Posted

Ehh tez bym wziela gdybym mogla... ale 2 miesiace temu dopiero co wzielam astke z naszego schroniska odebrana wlascicielowi i narazie musze sie skupic na niej bo gamon moj kochany nie umie sie bawic z psiakami i znajome 2 bullteriery sa niezadowolone, bo myslaly ze kolejny bullowaty do zabawy a tu dooopa :) wiec sie narazie z nimi socjalizuje i powoli zaczyna lapac o co chodzi w zabawie :evil_lol: Poki co nie ma szans na drugiego psiaka, a szkoda...