karolina1 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 o jeju... z jednej strony sie ciesze z drugiej płaczę :-( a o [*]Marxiu [*] będe pamiętać cały czas...:-( aj normalni siedzei płaczę.. ach.. a miałam ochte jutro z nim iść na spacer... Quote
andzia69 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Ile jeszcze tych biednych bullowatych zapłaci życiem za to, że jacys debile wzieli sobie psią zabawkę, a potem wywalili jak śmieci:-(:-(:-( Żegnaj pieseczku [*][*][*] Quote
clockwork Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Marxiu bądź już zawsze szczęśliwy za TM.... opiekuj sie tam naszymi zwierzaczkami :-( kolejny bandoś?? ... czy to jakaś zaraza??? :placz: i same samce.... suki zostaja w domach i rodzą rodzą rodzą.. :angryy: ale na szczęście choć niektóre... maja domek Quote
Alicja Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 biegaj za TM ...Marxiu :-( a wy maluchy ....na wieczorny spacerek ..................................... Quote
natalia_aa Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 clockwork napisał(a):kolejny bandoś?? ... czy to jakaś zaraza??? :placz: i same samce.... suki zostaja w domach i rodzą rodzą rodzą.. :angryy: ale na szczęście choć niektóre... maja domek Ahh cioteczko kochana zgadzam sie z Toba w 100%, same faceciki trafiaja a mamusie co cieczke kolejne potomstwo wychowuje, ktory za kilka miesiecy i tak pojawi sie w schronisku. Normalnie bandosie to kolejna cieszaca sie popularnoscia "rasa", ktora jak asty zacznie zapelniac polskie schroniska. Quote
Kora- Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Coo?? ;( Marxik kochany psiaku [*] Nie mogę w to uwierzyć... Niestety Natalia, większośc osób kupuje teraz Asta by pochwalic się przed znajomymi, pseudo "hodfcy" kupują suki by je rozmnażac, interes opłacalny , bo dużo ludzi ma teraz zachciankę na asta. Pewno teraz na świeta dużo osób kupia asta, a na wiosne albo na lato trafią do schroniska.;/. Quote
bombel_2302 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 :-( [*] [*] [*] MARXiK [*] [*] [*]:-( Quote
Wola Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 no to się poryczałam... :-(:-(:-( To był taki piękny psiak a z jego oczu choć smutnych, biła zawsze nutka nadziei... Marx [*] za TM będzie Ci dobrze, choć tam... skoro tu tyle wycierpiałeś...;( Nawet nie potrafię uśmiechnąć się na myśl o tych, które dom znalazły... Bo choć to radosne wieści to ogrom tych negatywnych przeważa... Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 ...chodźcie psiaczki ....trzeba się pokazać ... Quote
pati Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 tak ciezko jest gdy nie zdązymy pomoc psu i odchodzi ....:-( Quote
natalia_aa Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Pierwsza strona zaktualizowana... // ten "bandog" (slyszalam o nim wczesniej tylko telefonicznie) to taki troche malo bandosiowaty, ale ma dopiero 4 miesiace, wiec jeszcze sie chlopak wyrobi. PS: Mialy byc 2 nowe, a sa 3... Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 .....buuu...i dlazcemu znów 3 .... buziorki maluchy koffane :loveu: Quote
Wola Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Natalia, to już koniec normalnie... Zakochana jestem po uszy w tej Pluskwie :loveu::loveu::loveu::loveu: spacer z nią to czysta przyjemność. pobiegałyśmy trochę, poskakałyśmy... no sunia jest przecudowna. I skoro mówię to ja(czyt. osoba która jeszcze pół roku temu nie dotknęła by asta w schronisku) to znaczy że pies to sama radość i łagodność Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 BERECZEK ...może dziś znow jakiś domeczek :razz: Quote
karolina1 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 wczoraj wieczorem już ok. 16.? Przyszedł mal bullowaty tak nam sie zdaję :evil_lol: dziś zrobię mu zdjęcia i wyśle,bo wczoraj zabardzo mu sie nie przyjżałam ;PP Quote
karolina1 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 A więc mam dobre wiadomości ;D dziś do domku poszedł Bandyta, pani odebrala Alfe, i jutro pani zgłosi się po Pluskwe. ;D OTO ZDJĘCIA Z ODBIORU ALFY. To zostawie ;P Quote
Kora- Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 No to super że bullowate do domku idą. Ile teraz u nas jest bullowatych? Bo w sumie teraz to same szczeniaki, lub młode psy trafiają, więc one szybko domek znajdą Quote
andzia69 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 no tak...nie ma tak pięknie...jeden pojdzie do domciu to przyjdą hurtem następne:shake: a maly astowaty cudeńko!:loveu: Quote
natalia_aa Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Pierwsza strona znowu zaktualizowana... A ja myslalam ze po prostu bullowate znikna ze schroniska w Gdyni, tak dobrze adopcje szły a tymczasem tylko wymieniamy ich skład... :shake: Quote
Kora- Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ciotki kochane, zapraszam na -->Bazarek<--dla bullowatych Quote
karolina1 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 no podrzucam nasze bidy.. a Lux jest wspaniały byłam dziś z nim na spacerku poprostu cudeńko ;* :loveu: Quote
Wola Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Moja ukochana Pluskwa idzie do domu!! no świetnie!! bardzo sie cieszę :lol: Maluchy szybko idą więc bez obaw;) Quote
Recommended Posts