Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o jeju... z jednej strony sie ciesze z drugiej płaczę :-( a o
[*]Marxiu
[*] będe pamiętać cały czas...:-( aj normalni siedzei płaczę.. ach.. a miałam ochte jutro z nim iść na spacer...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marxiu

• bądź już zawsze szczęśliwy za TM.... opiekuj sie tam naszymi zwierzaczkami :-(

kolejny bandoś?? ... czy to jakaś zaraza??? :placz: i same samce.... suki zostaja w domach i rodzą rodzą rodzą.. :angryy:
    ale na szczęście choć niektóre... maja domek
  • Posted

clockwork napisał(a):
    kolejny bandoś?? ... czy to jakaś zaraza??? :placz: i same samce.... suki zostaja w domach i rodzą rodzą rodzą.. :angryy:
    ale na szczęście choć niektóre... maja domek

Ahh cioteczko kochana zgadzam sie z Toba w 100%, same faceciki trafiaja a mamusie co cieczke kolejne potomstwo wychowuje, ktory za kilka miesiecy i tak pojawi sie w schronisku. Normalnie bandosie to kolejna cieszaca sie popularnoscia "rasa", ktora jak asty zacznie zapelniac polskie schroniska.

Posted

Coo?? ;(
    Marxik kochany psiaku
    [*] Nie mogę w to uwierzyć...
    Niestety Natalia, większośc osób kupuje teraz Asta by pochwalic się przed znajomymi, pseudo "hodfcy" kupują suki by je rozmnażac, interes opłacalny , bo dużo ludzi ma teraz zachciankę na asta. Pewno teraz na świeta dużo osób kupia asta, a na wiosne albo na lato trafią do schroniska.;/.

Posted

no to się poryczałam... :-(:-(:-( To był taki piękny psiak a z jego oczu choć smutnych, biła zawsze nutka nadziei... Marx
    [*] za TM będzie Ci dobrze, choć tam... skoro tu tyle wycierpiałeś...;(

Nawet nie potrafię uśmiechnąć się na myśl o tych, które dom znalazły... Bo choć to radosne wieści to ogrom tych negatywnych przeważa...

Posted

Pierwsza strona zaktualizowana... // ten "bandog" (slyszalam o nim wczesniej tylko telefonicznie) to taki troche malo bandosiowaty, ale ma dopiero 4 miesiace, wiec jeszcze sie chlopak wyrobi.

PS: Mialy byc 2 nowe, a sa 3...

Posted

Natalia, to już koniec normalnie... Zakochana jestem po uszy w tej Pluskwie :loveu::loveu::loveu::loveu: spacer z nią to czysta przyjemność. pobiegałyśmy trochę, poskakałyśmy... no sunia jest przecudowna. I skoro mówię to ja(czyt. osoba która jeszcze pół roku temu nie dotknęła by asta w schronisku) to znaczy że pies to sama radość i łagodność

Posted

No to super że bullowate do domku idą.
    Ile teraz u nas jest bullowatych?
    Bo w sumie teraz to same szczeniaki, lub młode psy trafiają, więc one szybko domek znajdą