Dorothy Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 no myślę że tak czy siak trzeba załatwiać transport. Czy ktoś ma jakieś propozycje? Quote
agusiazet Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 A co to za Jetkopodobne stworzonko na jednym zdjęciu z kudłaczem? Quote
sacred PIRANHA Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 agusiazet napisał(a):A co to za Jetkopodobne stworzonko na jednym zdjęciu z kudłaczem? agusiu to jest piesio...bardzo chudziutki, bardzo sympatyczny...chodzi luzem po kwarantannie... Quote
Dorothy Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 helo! czy jest ktoś z tamtych stron kto pomoże w transporcie? Quote
Tola Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Dorothy napisał(a):helo! czy jest ktoś z tamtych stron kto pomoże w transporcie? Dziękuje przede wszystkim za szanse dla piesia. Pewnie ze pomoge i mam nadzieje ze w tych stronach nie zostane sama... Wszystkie zamojskie psiaki z dogomanii dotarły do nowych domów, mysle ze i teraz tak bedzie:lol: Zaraz wrzuce prosbe na watek transportowy, bede tez szukała wsród znajomych. A czy mozna rozwazac dojazd do Krakowa? U nas wiele osób studiuje w Krakowie, moze będzie łatwiej cos znależć... Ide do pracy, TZ ma wolne wiec podjedzie do schronu, moze uda sie wyprowadzic skajka... Quote
terra Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Czekam na wieści z wizyty w schronisku. Z Krakowa mogłabym odebrać go osobiście. Oczywiście jeśli to mój dom będzie jego DT.;) A nie ma wieści o domu stałym dla piesia? Quote
Tola Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 To kto bierze piesia:cool3: Na watku transportowym poprosiałm o przewóz do Krakowa... Quote
Dorothy Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ja też mogę zabrać z go z Krakowa mam tam masę znajomych. Więc tak czy siak transport do Kraka prosze załatwiać.;) Quote
Tola Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Nie ma wiesci bo wczoraj nic z tego nie wyszło; TZ był, ale kierownik jezdził poza Zamośc po psy. Piesio jest, bez zmian, nadal bardzo nieufny. Dzisiaj próbujemy jeszcze raz. Quote
terra Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Zatem czekam. Z transportem coś ruszyło, czy cisza? Quote
Czaka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Niestety z moich znajomych nikt nie będzie teraz jechał do Krakowa. Quote
Tola Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Piesio czeka. Pytałam dzis o jego podroz ze Stalowej; przyjechał bez problemu w klatce z innymi psami. Pracownk mówi, ze nadal chowa się w czasie podawania jedzenia, ale juz nie tak głeboko jak wczesniej. Był natomiast bardzo przestrarszony przy próbie wyprowadzenia go z kojca, bardzo stersuje sie tez przy większej ilosci osób przy siatce. Zupełnie nie reaguje na biegajacego luzem psa. Stres? Rozmawiałam z kierownikiem, proponuje przewóz w klatce, moze udostepnic jedną ze schroniska. I tutaj zaczyna sie problem... W niedziela wracają do Krakowa koledzy syna i mysłałam, ze przewiozą malucha...Niestety, klatka nie miesci sie w tak małym aucie:roll: Szukam nadal, ale moze ktos jakies inne propozycje? Na transportowym cisza, spróbuję zaraz jeszcze raz. Quote
baffi2 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 martaa2 napisał(a):Piesio czeka. Pytałam dzis o jego podroz ze Stalowej; przyjechał bez problemu w klatce z innymi psami. Pracownk mówi, ze nadal chowa się w czasie podawania jedzenia, ale juz nie tak głeboko jak wczesniej. Był natomiast bardzo przestrarszony przy próbie wyprowadzenia go z kojca, bardzo stersuje sie tez przy większej ilosci osób przy siatce. Zupełnie nie reaguje na biegajacego luzem psa. Stres? Rozmawiałam z kierownikiem, proponuje przewóz w klatce, moze udostepnic jedną ze schroniska. I tutaj zaczyna sie problem... W niedziela wracają do Krakowa koledzy syna i mysłałam, ze przewiozą malucha...Niestety, klatka nie miesci sie w tak małym aucie:roll: Szukam nadal, ale moze ktos jakies inne propozycje? Na transportowym cisza, spróbuję zaraz jeszcze raz. A nie mogliby przewieźć piesia bez klatki? Albo w mniejszym transporterku? Śliczny jest...:loveu: Taki piesek w schronie...:shake: Quote
terra Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Również rozpytuję o transport. Czy ew. ktoś dowiózłby go do Sanoka? Tak na 100% będę wiedziała jutro, czy i kiedy ta opcja wchodzi w grę. Quote
bajadera Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Transporter musi być niestety spory, bo skye ma tak ok metra długości, choć jest niewysoki. Nie można psa zwiniętego w precel umieścic w kontenerze i żeby się nie mógł ruszyć. Quote
Tola Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Jest spory i dlatego nie miesci sie w aucie:roll: Quote
Tola Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 baffi2 napisał(a):A nie mogliby przewieźć piesia bez klatki? Albo w mniejszym transporterku? Śliczny jest...:loveu: Taki piesek w schronie...:shake: Mniejszy transporter nie wchodzi w grę. A mlodzi jada we 4 a pies jest spory i nie wiadomo jak bedzie sie zachowywał.w drodze. Quote
Tola Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Moze uda sie zgrac transport skajka z nasza sunią z wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74058 jak dziewczyna pojedzie do Krakowa... Quote
sacred PIRANHA Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 a ktora sunia bedzie jechac i gdzie? Quote
Tola Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Jest zaineresowanie ta najstarszą chyba do Krakowa Quote
sacred PIRANHA Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 martaa2 napisał(a):Jest zaineresowanie ta najstarszą chyba do Krakowa chodzi o zdiewczyny z fundacji rottkow czy to cos innego? Quote
robkowa Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 tak, z fundacji rottków Agnieszka P napisała że może dla najstarszej udałoby sie tymczas znaleźć ale to narazie nic pewnego, narazie napisałam do niej PW, czekam na odpowiedź Quote
sacred PIRANHA Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 aaa...bo wlasnie do mnie tez sie odezwaly z fundacji:) Quote
Recommended Posts