sacred PIRANHA Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 agusiazet napisał(a):Ja mogłabym przytulić, ale tylko suczkę:( ja tak samo:( Quote
Hala Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Pajunia..hehhe...a to Ty możesz psy przygarniać? I czy nie sądzisz ze to jednak daleko? Z Zamoscia do Ciebie? Quote
pajunia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Hala, jesli uwazasz, ze jestem nieodpowiednia osoba, to sorry, cofam propozycje. A tak dla przypomnienia, to juz wiecej psiakow z Zamoscia do mnie dotarlo, mimo odleglosci. i wszystkie dobre domy, jak moze pamietasz - znalazly. Ale sorry, juz sie nie mieszam. Quote
Dorothy Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 ja też mogę go wziąć na DT tylko że do mnie też nie blisko. Ale bliżej niż nad morze.:cool3: Quote
Ada-jeje Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Dorothy gdyby pies jechal do ciebie na DT to moglby zachaczyc o Chrzanow moze akurat by to byl ten pies na ktorego jest domek. Niestety panstwo nie maja dostepu do netu i tylko przez telefon mozna im opisac psa. Poznalam juz te pania osobiscie, byla ogladac wczoraj moja Megi ale nie byl to zachwyt od pierwszego wejrzenia. Niemniej jest to dom z ogrodem i pies ma mieszkac w domu a nie na zewnatrz, sa zainteresowani wlasnie terierkowatym lub mlodym bokserem. Quote
pajunia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Moze rzeczywiscie do Dorothy, mialby tam na pewno dobrze. Quote
robkowa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 psinka chyba będzie mogła przebierać:cool3: Quote
Czaka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Czy to znaczy, że możemy zacząć myśleć nad transportem ? :cool3: Quote
terra Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Wobec tylu propozycji DT, chyba tak:lol:. Tylko w którą stronę? Quote
Hala Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Pajunia, źle mnie zrozumiałaś... to miało być w formie (jak widać bardzo nietrafionego) żartu. Pamietam przecież wątek o tym jak Cię Akra podkablowała. :roll: Quote
iwop Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 pajunia, masz zapchana skrzynkę i nie przyjuje privów.:oops: Quote
Dorothy Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Kombinuj Romek tak czy siak, Bielsko Chrzanów czy Zakopane odległość ta sama prawie :-) a psa szkoda, a transport pewnie będzie tu największym kłopotem jak zwykle. Quote
BIANKA1 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ale się tu dzieje :loveu: Powodzenia malutki . Quote
Ada-jeje Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Dorothy nie zrozum mnie zle ale my nie mamy dla psa DT, wspominajac o Chrzanowie mialm na mysli dom docelowy i byc moze wtedy by juz do ciebie nie dojechal, ale nie moge dac zadnej gwarancji a tym bardziej DT. Quote
Tola Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 BIANKA1 napisał(a):Ale się tu dzieje :loveu: Powodzenia malutki . Dzieje sie, dzieje a ja dopiero wróciłam z pracy:roll: Jade do schronu; rozumiem ze mam zaklepac malucha? No i moze dowiem sie czegos więcej... Quote
Dorothy Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ada-jeje napisał(a):Dorothy nie zrozum mnie zle ale my nie mamy dla psa DT, wspominajac o Chrzanowie mialm na mysli dom docelowy i byc moze wtedy by juz do ciebie nie dojechal, ale nie moge dac zadnej gwarancji a tym bardziej DT. nie ma najmniejszego problemu, rozumiem to. Gdyby był problem z transportem przez Chrzanów można go u mnie doprowadzic do ładu, potem pstryknąć fotki i posłać tym ludziom lub zaprosić ich na oględziny do mnie, to jest 50km. Quote
jogi Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 cieszę się, że coś już w temacie się dziej, bo ja już intensywnie myślałam co tu zrobić Quote
jogi Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 ktoś pytał dlaczego ze Stalowej, ano dlatego, że Stalowa ma podpisaną umowę z Zamościem. Totalny bezsens, skoro mają Mielec pod nosem:roll: Niestety nasze władze nie mogły się z kierownikiem dogadać(z ich winy) Jak już psa zawiozą do schronu, to nawet jak właściciel się znajdzie, to nie chce mu się jechać po niego taki kawał:shake: Quote
Tola Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Juz jestem, ale nie mam dobrych wieści:roll: Quote
terra Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 martaa2 napisał(a):Juz jestem, ale nie mam dobrych wieści:roll: Czy psiunce coś się stało? Quote
Recommended Posts