Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hala, jesli uwazasz, ze jestem nieodpowiednia osoba, to sorry, cofam propozycje. A tak dla przypomnienia, to juz wiecej psiakow z Zamoscia do mnie dotarlo, mimo odleglosci. i wszystkie dobre domy, jak moze pamietasz - znalazly. Ale sorry, juz sie nie mieszam.

Posted

Dorothy gdyby pies jechal do ciebie na DT to moglby zachaczyc o Chrzanow moze akurat by to byl ten pies na ktorego jest domek. Niestety panstwo nie maja dostepu do netu i tylko przez telefon mozna im opisac psa. Poznalam juz te pania osobiscie, byla ogladac wczoraj moja Megi ale nie byl to zachwyt od pierwszego wejrzenia. Niemniej jest to dom z ogrodem i pies ma mieszkac w domu a nie na zewnatrz, sa zainteresowani wlasnie terierkowatym lub mlodym bokserem.

Posted

Pajunia, źle mnie zrozumiałaś... to miało być w formie (jak widać bardzo nietrafionego) żartu. Pamietam przecież wątek o tym jak Cię Akra podkablowała. :roll:

Posted

Kombinuj Romek tak czy siak, Bielsko Chrzanów czy Zakopane odległość ta sama prawie :-)
a psa szkoda, a transport pewnie będzie tu największym kłopotem jak zwykle.

Posted

Dorothy nie zrozum mnie zle ale my nie mamy dla psa DT, wspominajac o Chrzanowie mialm na mysli dom docelowy i byc moze wtedy by juz do ciebie nie dojechal, ale nie moge dac zadnej gwarancji a tym bardziej DT.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Ale się tu dzieje :loveu: Powodzenia malutki .

Dzieje sie, dzieje a ja dopiero wróciłam z pracy:roll:
Jade do schronu; rozumiem ze mam zaklepac malucha?
No i moze dowiem sie czegos więcej...

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dorothy nie zrozum mnie zle ale my nie mamy dla psa DT, wspominajac o Chrzanowie mialm na mysli dom docelowy i byc moze wtedy by juz do ciebie nie dojechal, ale nie moge dac zadnej gwarancji a tym bardziej DT.

nie ma najmniejszego problemu, rozumiem to. Gdyby był problem z transportem przez Chrzanów można go u mnie doprowadzic do ładu, potem pstryknąć fotki i posłać tym ludziom lub zaprosić ich na oględziny do mnie, to jest 50km.

Posted

ktoś pytał dlaczego ze Stalowej, ano dlatego, że Stalowa ma podpisaną umowę z Zamościem.
Totalny bezsens, skoro mają Mielec pod nosem:roll: Niestety nasze władze nie mogły się z kierownikiem dogadać(z ich winy)
Jak już psa zawiozą do schronu, to nawet jak właściciel się znajdzie, to nie chce mu się jechać po niego taki kawał:shake: