Dea Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Renek je trzy razy dziennie - kurczaczki dostaje:cool3:, i większość czasu śpi. Jest w cieple, to najważniejsze. Dostaje skanomune. Jutro badania, bo dzisiaj Emir miała pilny problem i innym psiakiem. Jak tylko coś bedzie wiadomo, napiszę. Co do pozostałych w schronie - trudno stwierdzić, to chyba za mało czasu. Mają jednak energię, jedzą, wychodzą na zewnątrz. Jutro dostaną następny worek karmy i następną oliwę z pestek winogron:p Quote
madzia828 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Szaki odżył :loveu::loveu: oby tak dalej;) Quote
quasimodo Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 No Witokrety :Rose::iloveyou: Szaki to inny psiak, a tak malo brakowalo do tragedii... Quote
Witokret Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Szaki dostal szanse od losu, teraz jednak pilnie szukamy mu domu, bo niesamowicie szybko sie przywiazuje. Pamietajmy o Normim i Murzynie, oni ciagle czekaja :shake:. Zima bedzie dla nich bardzo trudna. Szczegolnie dla Normiego, bo juz traci siersc :-( To nieduzy psiak i jestem pewna, ze bardzo szybko wroci do zdrowia w warunkach domowych. Quote
Dea Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 RÓWNIEŻ PONAWIAM PROŚBĘ O POMOC W SZUKANIU DOMÓW DLA POZOSTAŁYCH DWÓCH PSIAKÓW!!! Mam zdjęcia Renka od Emir:cool3: Jednak związku z permanentnym brakiem czasu muszę wystawić waszą cierpliwość jeszcze na jeden dzień próby:diabloti: Mały grzeje doopcię przy kaloryferze:loveu: I jest wielkim głodomorem. Dosteje trzy razy dziennie kurczaczki. Czekamy też na wyniki badań. Quote
przyjaciel_koni Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Wciąż pozostałe psiaki liczą na pomoc..... Konieczne DT !!!!!!!! Oby i im się udało.... Quote
Dea Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Byłam wczoraj w schronie z karmą dla psiaków, bo poprzedni worek już zjedzony. Normi przywitał mnie głośnym szczekaniem, jakby dawał znać - jestem!:cool3: Quote
Dea Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Oj przez tą akcję się porobiło w schronisku... musimy je jak najszybciej wyciągnąć, bo nie wiem jak długo jeszcze będę miała tam wejście:-( Quote
madzia828 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 ups:oops::oops: no to trzeba szukać im DT Quote
Dea Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Trzeba działać!!! W schronie kontrola za kontrolą. Nie ja to spowodowałam, ale gromy spadają na mnie, jako podejrzaną i na razie mam wstęp do schronu trochę ograniczony. Mam nadzieję, że uda się to zmienić i działać dalej normalnie. Quote
Dea Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 No nieciekawie. Jutro jadę do schronu z basią, zobaczymy jak atmosfera... Quote
Dea Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8805051#post8805051 podnoście proszę! Quote
Dea Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Mam dobre wieści od Emir:p Renek zaczął już wychodzić na spacerki, nie chce też już siedzieć sam, to towarzyskie psicho, ciągnie go do kolegów, więc zakończył izolację i został przeprowadzony do biura, gdzie mieszka z kilkoma innymi psiakami. Na stronie Emira są super fotki - Renek w czerwonym kubraczku!:evil_lol: Postaram się przekleić później, bo teraz mam za wolny net na takie akrobatyki. Wczoraj Murzyn i Normi dostały natepną dawkę advocata. Udało mi się zrobić zdjęcia Normiemu, nie są zbyt wyraźne bo w pomieszczeniu było ciemnawo, ale zobaczycie zmiany:cool3: Murzynowi nie było szans zrobić, to żywioł, nie ustoi w miejscu minuty, poza tym w kojcu szaleje, widocznie odzył, Normi stał grzecznie i dał się poogladac. Quote
Dea Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Tutaj prawie nikt już nie zagląda:-( Cioteczki bardzo pomogłyście wszystkie w uratowaniu tych psiaków przed śmiercią, ale dopóki pozostałe dwa będą w schronisku pomoc nadal bardzo potrzebna! Proszę nie zostawiajcie ich samych!!! Muszą znaleźć domy i to szybko. Quote
Irkowa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Psiaki do gory!!!!! jak czuja sie pozostale 2 biedaki ? Quote
Dea Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Myślę, że nie najgorzej:p Murzyn to żywioł, potrzebuje ruchu i ogrodu, bo energia go rozpiera, taki pies demolka, nie wie co ze sobą zrobić, żeby tą energię gdzieś spożytkować, Normi jest spokojniejszy, za to u niego widać poprawę w sierści:cool3: Quote
przyjaciel_koni Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Czyli, że z Murzynową sierścią lepiej nie jest...? Oj nie podoba mi się to bardzo !!! Naprawdę pilnie psiaki powinny zmienić miejsce pobytu... Bardzo prosimy o pomoc !!!!! Dea - ja przepraszam, że nie pisałam tutaj, ale miałam taki młyn...(i wciąż jeszcze przez jakiś czas będę miała....) A Dogo mnie dobijało... Nie miałam tyle czasu by "polować" na dobry moment pracy serwera.... Quote
Dea Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Chciałabym podziękować wszystkim, którzy kupili rzeczy wystawione na bazarkach dla chorych psiaków:loveu: Na dzisiaj wygląda na to, że zbierzemy 317 złotych:multi: Nie wszyscy jeszcze wpłacili, ale wierzę, że w najbliższym czasie wpłaty dotrą. Sprzedane: aparat fotograficzny: 200 złotych lampa solna: 40 złotych wisiorek: 5 złotych tusz: 20 złotych serwetki1: 22 złote serwetki2: 30 złotych Dziękuję też Ani i Markowi z Wisły za przekazane rzeczy!!! Niebawem następny bazarek:p Przyjaciel Koni mnie też ten serwer dobijał! Casami nawet nie próbowałam wchodzić. A napiszesz do mnie na maila coś o Klarneciku więcej:cool3:? Quote
przyjaciel_koni Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Bardzo potrzebne wsparcie dla chorych psiaków !!!! To ważne, by Dogo szczególnie pomagało w leczeniu zwierząt !!!!! No i nieustająco - prosimy o DT !!!! Quote
Witokret Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Prosimy, prosimy i nic :( Popatrzcie jak Szaki zmienil sie w ciagu miesiaca, niech pozostale 2 tez maja szanse... Szaki szuka domu. Kochajacego i koniecznie z pelna miska ;) Psiak nie moze wiecznie siedziec w hotelu :shake: Quote
Dea Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Niesamowite:crazyeye: Ogon jaki zarośnięty, cudnie, Witokretki cudnie!!!:multi: To ja zaraz Renka wkleję:lol: Quote
Recommended Posts