Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Renek je trzy razy dziennie - kurczaczki dostaje:cool3:, i większość czasu śpi. Jest w cieple, to najważniejsze. Dostaje skanomune. Jutro badania, bo dzisiaj Emir miała pilny problem i innym psiakiem. Jak tylko coś bedzie wiadomo, napiszę. Co do pozostałych w schronie - trudno stwierdzić, to chyba za mało czasu. Mają jednak energię, jedzą, wychodzą na zewnątrz. Jutro dostaną następny worek karmy i następną oliwę z pestek winogron:p

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szaki dostal szanse od losu, teraz jednak pilnie szukamy mu domu, bo niesamowicie szybko sie przywiazuje.
Pamietajmy o Normim i Murzynie, oni ciagle czekaja :shake:. Zima bedzie dla nich bardzo trudna. Szczegolnie dla Normiego, bo juz traci siersc :-(
To nieduzy psiak i jestem pewna, ze bardzo szybko wroci do zdrowia w warunkach domowych.

Posted

RÓWNIEŻ PONAWIAM PROŚBĘ O POMOC W SZUKANIU DOMÓW DLA POZOSTAŁYCH DWÓCH PSIAKÓW!!!

Mam zdjęcia Renka od Emir:cool3: Jednak związku z permanentnym brakiem czasu muszę wystawić waszą cierpliwość jeszcze na jeden dzień próby:diabloti: Mały grzeje doopcię przy kaloryferze:loveu: I jest wielkim głodomorem. Dosteje trzy razy dziennie kurczaczki. Czekamy też na wyniki badań.

Posted

Byłam wczoraj w schronie z karmą dla psiaków, bo poprzedni worek już zjedzony. Normi przywitał mnie głośnym szczekaniem, jakby dawał znać - jestem!:cool3:

Posted

Oj przez tą akcję się porobiło w schronisku... musimy je jak najszybciej wyciągnąć, bo nie wiem jak długo jeszcze będę miała tam wejście:-(

Posted

Trzeba działać!!! W schronie kontrola za kontrolą. Nie ja to spowodowałam, ale gromy spadają na mnie, jako podejrzaną i na razie mam wstęp do schronu trochę ograniczony. Mam nadzieję, że uda się to zmienić i działać dalej normalnie.

Posted

Mam dobre wieści od Emir:p Renek zaczął już wychodzić na spacerki, nie chce też już siedzieć sam, to towarzyskie psicho, ciągnie go do kolegów, więc zakończył izolację i został przeprowadzony do biura, gdzie mieszka z kilkoma innymi psiakami. Na stronie Emira są super fotki - Renek w czerwonym kubraczku!:evil_lol: Postaram się przekleić później, bo teraz mam za wolny net na takie akrobatyki.
Wczoraj Murzyn i Normi dostały natepną dawkę advocata. Udało mi się zrobić zdjęcia Normiemu, nie są zbyt wyraźne bo w pomieszczeniu było ciemnawo, ale zobaczycie zmiany:cool3: Murzynowi nie było szans zrobić, to żywioł, nie ustoi w miejscu minuty, poza tym w kojcu szaleje, widocznie odzył, Normi stał grzecznie i dał się poogladac.

Posted

Tutaj prawie nikt już nie zagląda:-( Cioteczki bardzo pomogłyście wszystkie w uratowaniu tych psiaków przed śmiercią, ale dopóki pozostałe dwa będą w schronisku pomoc nadal bardzo potrzebna! Proszę nie zostawiajcie ich samych!!! Muszą znaleźć domy i to szybko.

Posted

Myślę, że nie najgorzej:p Murzyn to żywioł, potrzebuje ruchu i ogrodu, bo energia go rozpiera, taki pies demolka, nie wie co ze sobą zrobić, żeby tą energię gdzieś spożytkować, Normi jest spokojniejszy, za to u niego widać poprawę w sierści:cool3:

Posted

Czyli, że z Murzynową sierścią lepiej nie jest...?

Oj nie podoba mi się to bardzo !!!
Naprawdę pilnie psiaki powinny zmienić miejsce pobytu...
Bardzo prosimy o pomoc !!!!!

Dea - ja przepraszam, że nie pisałam tutaj, ale miałam taki młyn...(i wciąż jeszcze przez jakiś czas będę miała....)
A Dogo mnie dobijało... Nie miałam tyle czasu by "polować" na dobry moment pracy serwera....

Posted

Chciałabym podziękować wszystkim, którzy kupili rzeczy wystawione na bazarkach dla chorych psiaków:loveu:
Na dzisiaj wygląda na to, że zbierzemy 317 złotych:multi: Nie wszyscy jeszcze wpłacili, ale wierzę, że w najbliższym czasie wpłaty dotrą.
Sprzedane:
aparat fotograficzny: 200 złotych
lampa solna: 40 złotych
wisiorek: 5 złotych
tusz: 20 złotych
serwetki1: 22 złote
serwetki2: 30 złotych

Dziękuję też Ani i Markowi z Wisły za przekazane rzeczy!!!
Niebawem następny bazarek:p

Przyjaciel Koni mnie też ten serwer dobijał! Casami nawet nie próbowałam wchodzić. A napiszesz do mnie na maila coś o Klarneciku więcej:cool3:?

Posted

Prosimy, prosimy i nic :(
Popatrzcie jak Szaki zmienil sie w ciagu miesiaca, niech pozostale 2 tez maja szanse...

Szaki szuka domu. Kochajacego i koniecznie z pelna miska ;)
Psiak nie moze wiecznie siedziec w hotelu :shake: