Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, cholera wiem, najlepiej byłoby je wyadoptować!!! Mam trochę rzeczy, jakieś bazarki niedługo wystawię. Allegro zrobię Murzynowi znowu, bo się skończyło, i Larze, jeśli Paros już nie zrobiła. Myślę, że jeszcze worek i można by przejść na mniej kosztowne środki, np witaminy w proszku dodawane do jedzenia?

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podobno Murzyn poszedł dzisiaj do adopcji. Nie wiem, czy się cieszyć, poszedł do pilnowania jakiegoś zakładu... Czyli pewnie buda, może łacuch, coś do jedzenia. Mam nadzieję, że to tylko moje czarne myśli. Pojadę na kontrolę, dostanę adres.

Posted

Mam nadzieję, że chociaż część się sprzeda. Co prawda największy żarłok poszedł do adopcji (Murzyn) to jednak reszta jeszcze potrzebuje karmy, zwłaszcza te nowe - Lara i Norin.

Posted

Adres będę miała w poniedziałek. Wiem tyle tylko, że do pilnowania jakiegoś zakładu, i że jest tam dwóch stróżów na zmiany, więc chyba nie będzie sam. Kierowniczka twierdzi, że będzie miał dobrze, że ci ludzie już kiedyś wzięli psa od niej, ale odszedł ze starości. Ja tam jednak wolę sprawdzić:p
Wczoraj w schronie widziałam nowego wyżła, staruszek, jest w schronie od sylwestra. Bardzo nie podobały mi się jego oczy, łysiejące dookoła:shake: nie wiem, czy nie będzie kolejny...

Posted

Tyle było cioteczek wcześniej a teraz już nikt nie zaglada do psiaków. No trudno, i tak dzięki Wam wszystkim udało się je uratować - kilka psich istnień dzięki Wam zostało na tym świecie:loveu: Kupiłam ostatni worek karmy, więcej nie da rady:shake: Jutro zawożę do schroniska, a później przejdę na witaminy w proszku - są tańsze, a może też coś pomogą. Psiaki ładnie odrastają na szczęście:p Jak będę miała chwilę to przegrzebię wątek i wydruk z banku i zrobię szczegółowe rozliczenie, żeby było wszystko w porządku.

Posted

Jaki Norin jest duzy ..? I w jakim jest wieku ?
Chodzi nam po glowie caly czas, ale mielismy juz pare przejsc z wprowadzaniem nowych lokatorow, wiec na razie poszukamy jakiegos innego miejsca dla niego :(

A fotki tego chorego wyzla jakies macie ?
Najlepiej jednak dziakaja na wyobraznie smutawe zdjecia niestety...

Posted

Wyżeł na stronie cieszyńskich psiaków już jest:p Norin jest gdzieś wielkości labradora, może ciut mniejszy, i baaaaardzo chudy. Ma około 4 lat.

• 2 weeks later...
Posted

Norin jest od kilku dni w DT u elżbietki_cieszyn (ma wątek oddzielny na dogo), niestety do 13 musi znaleźć dom!!!:-( Normi i Lara nadal w schronie, ale ładnie już obrosły, powinny szybko stamtąd odejść, żeby choroba nie wróciła.