Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lara i Normi mają towarzystwo:cool3: Na szczęście nie chore, ale tyle psów przybyło, że trzeba im było dołożyć współlokatorów. Teraz jest ich razem 5.

Posted

Dwa psiaki z tego kojca - ten czarny i mały brązowy mają iść do adopcji, więc zostaną trzy.
Dostałam od Paros przelew na psiaki 100 złotych. Paros dziękuję!!!:loveu: Widziałam dzisiaj Larę i Normiego - są nie do poznania, naprawdę, pięknie odrosła sierść, cuda dosłownie! I pomyśleć, że mogły już być za TM...

Posted

Cuda się zdarzają, ale domy są im naprawdę potrzebne!!! Na jedzeniu schroniskowym + warunkach szybko mogą pochorować się znowu.... Proszę pomóżcie szukać domów!
Poniżej przedstawiam szczegółowe wyliczenie wszystkich wpłat i wydatków. Po spłynięciu pieniędzy z ostatnich bazarków i wpłat od kochanych dogomaniaczek wyszliśmy na plus. Karmy już nie kupuję, bo w kojcu są inne pieski, ale witaminy powinny dostawać, więc poniżej daję też moją propozycję podziału pieniędzy zebranych na chore psiaki.

Wpłaty:
IKA: 100 złotych
KASIA z Katowic: 30 złotych
MONIKUSF: 100 złotych
MADZIA828: 20 złotych
GRAŻYNA ze Złotowa: 30 złotych
TANITKA: 50 złotych
F-ma "JASTRZąB" z Pasłęka: 30 złotych
CHRUPEK: 50 złotych
ANONIM: 100 złotych
AGATA69: 100 złotych
PRZYJACIEL KONI: 71 złotych
PAROS: 100 złotych
RAZEM: 781 złotych

[SIZE=2]Bazarki:
aparat fotograficzny: 200 złotych
lampa solna: 40 złotych
wisiorek: 5 złotych
tusz: 20 złotych
serwetki1: 22 złote
serwetki2: 30 złotych
książka Stachury: 20 złotych
torebka: 16 złotych
rower: 200 złotych
świeczki: 30 złotych
ciasteczka: 25 złotych
ciasteczka: 25 złotych
świeca: 20 złotych
ramka + książeczka: 16 złotych
kalendarz: 15 złotych
książeczki: 15 złotych
RAZEM: 699 złotych

Wydatki:
- Skanomune: 70 złotych
[SIZE=2]- Transport Renka: 100 złotych
- Advocate ampułka: 35 złotych
- Royal Canin Skin&Digest 14 kg: 219 złotych – 22.11.2007
- Royal Canin Skin&Digest 14 kg: 219 złotych – 07.12.2007
- Royal Canin Skin&Digest 14 kg: 219 złotych – 18.12.2008
- Royal Canin Skin&Digest 14 kg: 219 złotych – 16.01.2008
RAZEM: 1081 złotych

1480
- 1081
ZOSTAŁO: 399 złotych

MOJA PROPOZYCJA PODZIAŁU:
1. dla Szakiego z tego kojca (leczony na tymczasie w hoteliku przez Witokretki, które opłacają hotelik): 150 złotych
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101436
2. dla Norina z tego kojca (leczony na tymczasie u Elżbietki_Cieszyn): 100 złotych
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105059
3. dla Nany (wyciągnięta ze schronu w ciężkim stanie maleńka suczka na tymczasie u Herspri): 50 złotych
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105818
4. zapas na witaminy lub inną pomoc dla pozostałych w schronie Lary i Normiego: [COLOR=red]99 złotych

[SIZE=2]Proszę Was o wypowiedzi i wasze zdanie w tej kwestii! Zaraz poszukam wątków do Szakiego, Norina i Nany i tutaj podam.

• 4 weeks later...
Posted

Normi poszedł do adopcji prosto ze schroniska:p:multi: Wygląda na to, że udało nam się wspólnie uratować wszystkie psiaki, które miały być uśpione: Szaki jest na tymczasie u witokretów, Renek jest u Emir, Murzyn i Normi poszły do adopcji prosto ze schronu, z tych psiaków, które doszły później Norin jest na tymczasie i w kwietniu jedzie do nowego domu, została tylko Lara w schronie. Myślę, że możemy się cieszyć, uratowaliśmy wszyscy te psiaki!!!:multi:

• 4 weeks later...