Jump to content
Dogomania

ZYWE SZKIELETY ok.40!!! na zamku w Kamiencu !.. ODEBRANE ! ! ! ..sa Bialogardzie ...

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj byłem na zamku:p zimno, liście z drzew opadły, widać pięknie cały zamek, i duużo śniegu;)

autem nie dało się wiechać to musiałem lecieć na nogach....

no to ide i ide i ide i słysze że jakieś dziadostwo się w liściach rusza:cool3:

myslałem że to człowiek to mi serducho zaczęło walić:evil_lol:

nie obracałem się, ide dalej i słysze że kroczki się zbliżają, odwracam się a tu idzie jakiś pies, owczrek taki biszkoptowy:) sypnąłem mu troche karmy, ale jak to zrobiłem to zleciały się 2 innie piesiaste:evil_lol: czarnuszki takie:) jeden to był prześliczny:)

no to dałem im sporo karmy, najadły się, bardzo łapczywie zajadały:-(
i polazłem do bramy.. za bramą były tylko 2 psiaki, ten biały na łańcuchu i jakiś taki inny.... też dałem im karmę i też łapczywie jadły:-(

Więc najadło się tylko 5 piesiastych.

W drodze na zamek było słychać bardzo dużo psów które są zamknięte na dziedzińcu... ich tam jest cała masa:-(

teraz podczas zimy postaram się częśćiej jeżdzić, żeby im przynajmniej głód nie dokuczał:-( bo zimno napewno im daje się we znaki:-( zwłaszcza jak nie mają bud....

Ale nic się ludzie nie martwcie. Wszystko idzie w b.dobrym kierunku:multi:

Zaraz wrzuce zdjęcia:razz:

Posted

Mateo93 napisał(a):
Dzisiaj byłem na zamku:p zimno, liście z drzew opadły, widać pięknie cały zamek, i duużo śniegu;)

autem nie dało się wiechać to musiałem lecieć na nogach....

no to ide i ide i ide i słysze że jakieś dziadostwo się w liściach rusza:cool3:

myslałem że to człowiek to mi serducho zaczęło walić:evil_lol:

nie obracałem się, ide dalej i słysze że kroczki się zbliżają, odwracam się a tu idzie jakiś pies, owczrek taki biszkoptowy:) sypnąłem mu troche karmy, ale jak to zrobiłem to zleciały się 2 innie piesiaste:evil_lol: czarnuszki takie:) jeden to był prześliczny:)

no to dałem im sporo karmy, najadły się, bardzo łapczywie zajadały:-(
i polazłem do bramy.. za bramą były tylko 2 psiaki, ten biały na łańcuchu i jakiś taki inny.... też dałem im karmę i też łapczywie jadły:-(

Więc najadło się tylko 5 piesiastych.

W drodze na zamek było słychać bardzo dużo psów które są zamknięte na dziedzińcu... ich tam jest cała masa:-(

teraz podczas zimy postaram się częśćiej jeżdzić, żeby im przynajmniej głód nie dokuczał:-( bo zimno napewno im daje się we znaki:-( zwłaszcza jak nie mają bud....

Ale nic się ludzie nie martwcie. Wszystko idzie w b.dobrym kierunku:multi:

Zaraz wrzuce zdjęcia:razz:

Mateo, dzielny jesteś!
Jak wcześniej pisałam jest o 4 psiaki mniej na Zamku:diabloti: , taki info otrzymałam od zainteresowanych.
Jutro powinnam znać baaaaaaaaardzo drobiazgowe ustalenia i działania:diabloti:

Posted

Edi jak by co to kontaktuj sie ze mną przez kom czy sms to jakoś ze stacjonarki sie dogadamy.
musze oddać komputer do naprawy bo tak cholera zaniemogła, że sama bym go dobiła, co by sie ze mną nie meczył:roll:

Posted

demi napisał(a):
Edi jak by co to kontaktuj sie ze mną przez kom czy sms to jakoś ze stacjonarki sie dogadamy.
musze oddać komputer do naprawy bo tak cholera zaniemogła, że sama bym go dobiła, co by sie ze mną nie meczył:roll:

Robi się:diabloti: