Charly Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 sleepingbyday napisał(a):mateo, pamiętaj "no women, no kids" :evil_lol: SBD profanacja profanacja:mad::evil_lol: Quote
Mateo93 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Dzisiaj byłem na zamku:p zimno, liście z drzew opadły, widać pięknie cały zamek, i duużo śniegu;) autem nie dało się wiechać to musiałem lecieć na nogach.... no to ide i ide i ide i słysze że jakieś dziadostwo się w liściach rusza:cool3: myslałem że to człowiek to mi serducho zaczęło walić:evil_lol: nie obracałem się, ide dalej i słysze że kroczki się zbliżają, odwracam się a tu idzie jakiś pies, owczrek taki biszkoptowy:) sypnąłem mu troche karmy, ale jak to zrobiłem to zleciały się 2 innie piesiaste:evil_lol: czarnuszki takie:) jeden to był prześliczny:) no to dałem im sporo karmy, najadły się, bardzo łapczywie zajadały:-( i polazłem do bramy.. za bramą były tylko 2 psiaki, ten biały na łańcuchu i jakiś taki inny.... też dałem im karmę i też łapczywie jadły:-( Więc najadło się tylko 5 piesiastych. W drodze na zamek było słychać bardzo dużo psów które są zamknięte na dziedzińcu... ich tam jest cała masa:-( teraz podczas zimy postaram się częśćiej jeżdzić, żeby im przynajmniej głód nie dokuczał:-( bo zimno napewno im daje się we znaki:-( zwłaszcza jak nie mają bud.... Ale nic się ludzie nie martwcie. Wszystko idzie w b.dobrym kierunku:multi: Zaraz wrzuce zdjęcia:razz: Quote
Mateo93 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 cholera, nie poradze sobie ze zdjęciami:shake: może mi ktoś pomóc??? Quote
emilia2280 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Mateo93 napisał(a):cholera, nie poradze sobie ze zdjęciami:shake: może mi ktoś pomóc??? dawaj na [email protected] Quote
sleepingbyday Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Charly napisał(a):SBD profanacja profanacja:mad::evil_lol: no co, to on zaczął :eviltong:. mateo, wyslij mi foty na [email protected], wrzucę je. Quote
Edi100 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Mateo93 napisał(a):Dzisiaj byłem na zamku:p zimno, liście z drzew opadły, widać pięknie cały zamek, i duużo śniegu;) autem nie dało się wiechać to musiałem lecieć na nogach.... no to ide i ide i ide i słysze że jakieś dziadostwo się w liściach rusza:cool3: myslałem że to człowiek to mi serducho zaczęło walić:evil_lol: nie obracałem się, ide dalej i słysze że kroczki się zbliżają, odwracam się a tu idzie jakiś pies, owczrek taki biszkoptowy:) sypnąłem mu troche karmy, ale jak to zrobiłem to zleciały się 2 innie piesiaste:evil_lol: czarnuszki takie:) jeden to był prześliczny:) no to dałem im sporo karmy, najadły się, bardzo łapczywie zajadały:-( i polazłem do bramy.. za bramą były tylko 2 psiaki, ten biały na łańcuchu i jakiś taki inny.... też dałem im karmę i też łapczywie jadły:-( Więc najadło się tylko 5 piesiastych. W drodze na zamek było słychać bardzo dużo psów które są zamknięte na dziedzińcu... ich tam jest cała masa:-( teraz podczas zimy postaram się częśćiej jeżdzić, żeby im przynajmniej głód nie dokuczał:-( bo zimno napewno im daje się we znaki:-( zwłaszcza jak nie mają bud.... Ale nic się ludzie nie martwcie. Wszystko idzie w b.dobrym kierunku:multi: Zaraz wrzuce zdjęcia:razz: Mateo, dzielny jesteś! Jak wcześniej pisałam jest o 4 psiaki mniej na Zamku:diabloti: , taki info otrzymałam od zainteresowanych. Jutro powinnam znać baaaaaaaaardzo drobiazgowe ustalenia i działania:diabloti: Quote
Mateo93 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ten ostatni piesio jest przepiękny:loveu: Quote
Edi100 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dzis nie udało mi sie porozmawiać drobiazgowo z pewną Panią.Jesteśmy umówione na jutro. Potrzebujemy chetnych do wyjazdu. Kto może? Quote
demi Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Edi jak by co to kontaktuj sie ze mną przez kom czy sms to jakoś ze stacjonarki sie dogadamy. musze oddać komputer do naprawy bo tak cholera zaniemogła, że sama bym go dobiła, co by sie ze mną nie meczył:roll: Quote
Edi100 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 demi napisał(a):Edi jak by co to kontaktuj sie ze mną przez kom czy sms to jakoś ze stacjonarki sie dogadamy. musze oddać komputer do naprawy bo tak cholera zaniemogła, że sama bym go dobiła, co by sie ze mną nie meczył:roll: Robi się:diabloti: Quote
Mateo93 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 no prosze jaka cisza:evil_lol: nawet nikt piesków nie podnosi:evil_lol:;) Quote
sleepingbyday Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 co chcesz, wstrzymujemy oddechy...:cool1:. no własnie, gdzie majku, zaczyna mi go/jej brakować :p Quote
Edi100 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ja wstrzymuję oddech, jeszcze kilka dni... Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 OFTOPIK, SPRAWA KULCZOWA, A PROŚBA DROBNA: znacie kogoś z ŁODZI?? pilne!!! potrzebujemy tam jednego noclegu dla trzech dziadków ratlerków, mają sznasę na dt we wrocławiu,ale wszystko rozbija sie o ten nocleg i kombinowany transport! TYLKO JEDNA NOC! http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-1-ratlerki-seniory-schron-kotliska-przed-kutnem-transport-90-zl-ich-zycie-124519/ Quote
Granula Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 czy kto mógłby mi w skrócie napisać czy coś udało się zrobić w tej sprawie:-( ...przepraszam, ale nie mam siły czytać całego wątku Quote
magda222 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ............................................................................ Quote
Recommended Posts