Jump to content
Dogomania

ZYWE SZKIELETY ok.40!!! na zamku w Kamiencu !.. ODEBRANE ! ! ! ..sa Bialogardzie ...

Recommended Posts

Posted

Mraulina napisał(a):

A swoją drogą - ludzie pana S. są wśród nas... to się da zauważyć.
Więc niektóre sprawy lepiej załatwiać tajnie - przez priva.......

nakrecajcie sie dalej, bo to jest teraz tu najwazniejsze:angryy:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podnoszę Białą sunię :oops: Ona chyba najbardziej zwracała uwagę..

Niunia - niech się znajdzie najlepszy domek dla Ciebie !

Czy możecie zrobić jej więcej zdjęć ?

Posted

graszka napisał(a):
mraulina, a jak rozpoznajesz tych, którzy sa po właściwej stronie?

Niektórych rozpoznać nie sztuka.
Innych rozpoznać się nie da...

Co z tego wynika? A to, że o pewnych zamierzonych krokach pan S. może się na czas dowiedzieć, ażeby odpowiednio zareagować.
Jak wspomniałam - na innych wątkach przyjęto praktykę nie ujawniania pewnych działań publicznie.

Posted

[quote name='bonika']Podnoszę Białą sunię :oops: Ona chyba najbardziej zwracała uwagę..

Niunia - niech się znajdzie najlepszy domek dla Ciebie !

Czy możecie zrobić jej więcej zdjęć ?

Pulsari jezdzi do niej na kliniki, niebawem wklei nowe fotki :)

Posted

pulsari napisał(a):
...oczywiscie , ze szansa jest i robimy wszystko zeby je odebrac, ale bedzie z nimi problem po odebraniu, ......

wierzę, że będzie problem - bo pojawiło się zdanie, iż nie chcecie, żeby psy trafiły do schronisk - a jasne jest, że 15 (tym najbardziej potrzebującym, tak? z 22?) psom nie da się znaleźć domów na zaraz... trzeba się skupić na tych, które już zostały odebrane - żeby znalazły domy i zrobiły miejsca w klinikach i tymczasach dla innych głodujących...

czy biała sunia ma wątek na dogo? jak ma na imię? a może założyć dla niej wątek? białaska i szczeniory są we Wrocławiu? czy jesteście w stanie ogłosić je w lokalnej wyborczej - z doświadczenia wiem, że to sie sprawdza, przynajmniej u nas, w Warszawie...

ja mogę od siebie zaoferować jedynie ogłoszenia w internecie i takie do rozwieszania na ulicach na terenie Warszawy - ale nie wiem, czy to drugie ma sens, bo jeśli nie ma transportu, to rzadko kto się zdecyduje, żeby jechać do Wrocławia po psa...

Posted

[quote name='Mraulina']Pulsari:

..wiedz ze , Tobie trzeba odpowiadac pytaniem na pytanie, moze wtedy zrozumiesz, choc zaczynam w to watpic....

Czy ja napisalam ze bedzie kastrowal i sterylizowal szkielety ?
Czy bylas tam na wycieczce i rzucily sie na Ciebie szkielety ?
Chodzi Ci o ta bajecze o pogryzinym brzyszku ?
Pofatygowalas sie na policje , aby dowiedziec sie jak to naprawde bylo ?

Pulsari... co ty wypisujesz?
Co ty wypisujesz?????????
Toż to żałosne....... Nie zasługuje na komentarz.
Bajeczka o pogryzionym brzuszku? BAJECZKA?
..... CZY TY MASZ NA DRUGIE IMIE ZNAK ZAPYTANIA ? :lol:

Posted

monikita napisał(a):
Pulsari jezdzi do niej na kliniki, niebawem wklei nowe fotki :)

Monikita - to SUPER :-) A może być już ogłaszana ? I sunia i szczeniorki są we Wrocławiu tak ? I jaki kontakt podawać jeśli już można ogłaszać ?

Znikam - a jakie ogłoszenia w necie możesz zrobić ? Ja mogę wysłać komuś kaskę na ogłoszenie na Allegro - wspólne dla suni i małych - takie "odznaczone" - ile by to kosztowało ? - kiedyś się pytałam, ale już nie pamiętam :oops: - w zależności od ceny za dzień czy jak to jest liczone ? - opłacę ile będę mogła :oops:

Kto jest "zameldowany" na adopcjach.org ? - i czy tam jest cokolwiek płatne ?

Ja ogłoszeń nie umiem robić i nie mam teraz czasu na naukę, ale chętnie sfinasuję coś lub się dołożę :-)

Do góry Biedactwa :-(

Posted

Pulsari - bez znaku zapytania napiszę:
Podajesz w wątpliwość fakt pogryzienia pani, która przejęła się losem psów.
Szydzisz z całej sprawy. To daje do myślenia.
Bajeczka o pogryzionym brzuszku.

-itd...
Wybacz, ale...

Posted

I co z ogłaszaniem ? Chyba ta sunia po wyleczeniu nie trafi tam z powrotem jak domku nie będzie ? :oops:

bonika napisał(a):
A może być już ogłaszana ? I sunia i szczeniorki są we Wrocławiu tak ? I jaki kontakt podawać jeśli już można ogłaszać ?

Znikam - a jakie ogłoszenia w necie możesz zrobić ? Ja mogę wysłać komuś kaskę na ogłoszenie na Allegro - wspólne dla suni i małych - takie "odznaczone" - ile by to kosztowało ? - kiedyś się pytałam, ale już nie pamiętam :oops: - w zależności od ceny za dzień czy jak to jest liczone ? - opłacę ile będę mogła :oops:

Kto jest "zameldowany" na adopcjach.org ? - i czy tam jest cokolwiek płatne ?

Ja ogłoszeń nie umiem robić i nie mam teraz czasu na naukę, ale chętnie sfinasuję coś lub się dołożę :-)

Do góry Biedactwa :-(

Posted

adopcje.org -wszystko bezplatnie

Allegro 10 dni kosztuje 0,30 złoty -taka aukcja bez bajerow (ja takie mam)
Jesli chcesz cos podswietlic, pogrobic -by ta aukcja sie wyrozniala etc. to za kazda opcje doplacasz 2 zł. Jesli chcez by aukcj atrwala 14 dni to chyba 0,20 doplacasz.

Posted

Madzik77 napisał(a):
adopcje.org -wszystko bezplatnie

Allegro 10 dni kosztuje 0,30 złoty -taka aukcja bez bajerow (ja takie mam)
Jesli chcesz cos podswietlic, pogrobic -by ta aukcja sie wyrozniala etc. to za kazda opcje doplacasz 2 zł. Jesli chcez by aukcj atrwala 14 dni to chyba 0,20 doplacasz.

Dzięki za informacje :-)

A tzn...

Madzik77 - 30 gr - 10 dni - zwykła aukcja ?

A 2 zł i 20 gr dopłacam do tych 30 gr za 10 dni czy to już extra do każdego dnia ? :oops: - pytam bo nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam, że to tak mało kosztuje ?

Wynika, że : wyróżnione i 14 dni to 2 zł i 50 gr ??? :-o

Posted

Bonika - szczerze mówiąc najbardziej zależało mi na wątku dla suni. allegro niestety nie mogę zrobić :( może też ogłoszenie w sklepie karuska, na psy.pl na przykład? postaram się też zalogować na 4lapy.pl, i tam też zostawic ogłoszenie...

Posted

Spytałam na tym drugim wątku czy tą sunię można już ogłaszać i z jakim kontaktem. Ta suńka mi też do serca przypadła :oops: choć tam na jednym zdjęciu widzę podobne do niej i też takie szkieleciki :-(

Ja jak mi zajmie zbyt dużo czasu na adopcjach to poproszę kogoś aby ją tam umieścił.

A na Allegro to ..już proszę :oops: dostałam kiedyś kod, ale w przeprowadzce zgubiłam i w ogóle mi teraz nie bardzo się uczyć :p
Jakby się ktoś zgosił to chętnie opłacę takie odznaczone ogłoszenie, na miesiąc - to chyba 30 zł - mogę przesłać na konto lub adres :-)

Posted

Można ogłaszać Białą sunię - podając kontakt : 071 / 336-25-68 i 502-064-981

Niech się z tym Allegro ktoś zgłosi :oops: Jutro jakiś tekścik wstawie :cool3:

Zdjątka na razie dwa :

Posted

a czy do MS ktoś napisał?

zaplanowany jest dzien 11-13 listopad na odbiór zwierząt- nie wiem czy wiecie, bo nie mam czasu czytać wszystkiego, nie przebrne dzisiaj przez cały wątek, ale ważne jest pismo do MS!!!!!!! Poszło juz? wie ktoś?

Posted

11-13 listopad zabiara wszystkie zwierzeta z tego koszmaru??!!
Kurcze gdzies umkneła mi ta wiadomosc
Kto je zabier a- czyja to interwencja i gdzi eone pojda!
Prosze o informacje -martwie sie!