magda222 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Przepraszam...:oops: Nie myślę coś ostatnio...:oops: Pisząc to wydawało mi się,że nic oczywistego nie piszę...:oops: Quote
Edi100 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 W razie pytań, proszę piszcie do Demi albo Mateo. Ja niestety cały czas jestem niedostępna:(:(:( Oczywiście w Godzinie" O'', jestem na warcie:diabloti: Quote
Granula Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 boszzz tragedia, żeby tylko udało się jakoś polepszyć los psiaków Quote
sleepingbyday Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 majku33krakow napisał(a):podnosze do gory pieski nooo. jestem usatysfakcjonowana :eviltong:. Quote
demi Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 sleepingbyday napisał(a):nooo. jestem usatysfakcjonowana :eviltong:. dobre, dobre:evil_lol: Czy mogłabyś mi kochana podać do siebie nr tel na pw? Bo z belulą za chiny nie mam kontaktu, a zaczyna sie robić gorąco:roll: i chciałabym dziś poinformować kogo mogę o co chodzi w tym całym naszym bałaganie;) Quote
Mateo93 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 sleepingbyday napisał(a):nooo. jestem usatysfakcjonowana :eviltong:. dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
demi Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Kochani, czy ja się już z wszystkimi skontaktowałam? Sama nie wiem:oops: Belula czekam na odzew, bo do Ciebie sie dodzwonić to gorzej niż do prezydenta:evil_lol: Zuzia_M również czekam na odzew;) W sumie niedziela to wszyscy wolne mają:razz: tylko ja jak ta nawiedzona wszystkich nękam:evil_lol: Kochani, jeśli do kogoś mam dzwonić to pisać mi szybcikiem na PW;) Jutro od rana bede w terenie z dokumentami, wiec ciężko może być z odbieraniem telefonów:lol: w razie czego mój tel to: 693-511-896 lub 503 745-264 -> jak komu taniej:cool3: nr do EDI_100 691-699-213 Quote
Mateo93 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [SIZE="4"]LUDZIE nie ma teraz żartów:mad: Wszyscy niech się zastanawiają dzwonią i zgłaszają bo data juz blisko;) Quote
Charly Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 ---------------------------------------------- Quote
sleepingbyday Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 demi, tarnowskie góry dziś nie odebraly. tzn dodzwoniłam sie do ani, ale ona nie decyzyjna.... zatem zakłądam, że cud by sie stał, jakby wyszło im tak, jak chciałas, no ale będe dzwonić i tak i uzgadniać cokolwiek mogą.... Quote
Edi100 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Mało Nas:roll: , a godzina 0 nadchodzi. Jutro jestem pod telefonem, jak coś to nawet sms. Demi dzwonie jutro do Ciebie, także błagam odbieraj:diabloti: Quote
Granula Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Edi100 napisał(a):Mało Nas:roll: , a godzina 0 nadchodzi. Nie wiem do czego... ale może się przydam i mogę jakoś pomóc:oops: Quote
Edi100 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Granula napisał(a):Nie wiem do czego... ale może się przydam i mogę jakoś pomóc:oops: Chętnie, ale z Krakowa to szmat drogi:( Quote
Granula Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Edi100 napisał(a):Chętnie, ale z Krakowa to szmat drogi:( od dzisiaj do soboty jestem w Żorach w woj.śląskim u mamy:cool3: Tylko nie wiem, gdzie jest ten Kamieniec, więc nie mam pojęcia, czy to, że jestem w Żorach coś zmienia ;) Quote
sleepingbyday Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 jutro zajrze dopiero po południu, bo jade do piotrkowa rano. demi, mam nadzieję, ze belula sie odezwie.... Quote
diuna_wro Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Demi, Mateo, Edi - dodzwonić się do Was nie mogę. Proszę, dajcie znać sygnałem jak będziecie dostępni, a ja oddzwonię. Mój tel.: 694 795 026 Quote
demi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 diuna_wro napisał(a):Demi, Mateo, Edi - dodzwonić się do Was nie mogę. Proszę, dajcie znać sygnałem jak będziecie dostępni, a ja oddzwonię. Mój tel.: 694 795 026 Już sie skontaktowałyśmy:loveu: Zuzia_M .... :-( szkoda... Do reszty bedę dodzwaniać wieczorem... Edi jak tylko mogę to odbieram, a co ja poradze, ze mam cały boży dzień zajecia:shake: o 15 zrobie napad na bank i doładuje sobie telefon to w razie czego bedę oddzwaniać ;) To ja uciekam juz z chałupki, jak by co to sms i tel- oczywiscie tel całodobowo czynny:evil_lol: Quote
Granula Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 dobrze, że coś się dzieje na tym wątku ...nie wiem co:cool3: ale będę trzymać kciuki za pomyślny zwrot akcji:thumbs: Quote
Edi100 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Bardzo mi przykro, ale akcja odwołana:( Stawałysmy dziś z demi na głowie. Wykonałam dziesiątki telefonów i niestety. Na ten moment to niewykonalne. Jutro będzie Inspekcja z Gminy na Zamku, Demi też pojedzie żeby niczego nie przeoczyć. Niestety, Psy w Dzierżoniowie mogły by być tylko 2-3 dni, a jak sie skontakowałam z Władzami Dzierżoniowa żeby mogły zostać miesiąc do czasu transportu w inne miejsce, to powiedzieli owszem, ale za 5 tyś zł za psa:-o:-o:-o Nie ma szans:placz: Muszą biedaczki poczekac jeszcze, na Urzędowe decyzje. Mam nadzieję że bedą szybkie i że nikt się nie odwoła. Mam doła:placz::placz::placz: Quote
justynavege Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 5 tys za psa za msc??? :crazyeye::crazyeye: Quote
Poker Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 chyba Dzierżoniów oszalał :angryy:,pewnie specjalnie tak powiedzieli,żeby miec problem z głowy :mad: Quote
justynavege Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Poker napisał(a):chyba Dzierżoniów oszalał :angryy:,pewnie specjalnie tak powiedzieli,żeby miec problem z głowy :mad: a w mediach chyba byli bardzo skorzy do pomocy :cool3: czy się mylę ?? Quote
Recommended Posts