Jump to content
Dogomania

Kielce - Suka ze stacji benznowej -wreszcie w NOWYM DOMKU!!!!

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam namiary na ludzi zainteresowanych dużym młodym psem. Ale niestety aż z Wałbrzycha.
Mogę wysłac zdjęcia Lotoski, ale czy realny transport???:cool1:

Posted

zdrojka napisał(a):
Śliczna sunia, a uszyska ma boskie :p

ale domku dalej ni ma:-(

Erka - moze wyślij tym ludziom link do wątku - jeśli są skomputeryzowani to zaglądną....

Wałbrzych jest ok. 400 - 450 km od Kielc...a co będzie, gdy się im odwidzi????

Posted

To w takim razie wyślę, bo myśmy zrezygnowlali ze względu na odległość.
Prawdę mówiąc przydały by się jakies ładniejsze zdjęcia Lotoski, bo te są nieszczególne, a to podstawa sukcesu:razz:.
Potter, czy byłoby to możliwe?

Posted

Moim zdaniem zdjęcia z I postu są ładne, a co najważniejsze prawdziwe, bo pokazują Lotoskę taką, jaką jest naprawdę.

Wątpię, żeby nowe zdjęcia były lepsze, bo teraz a azylu (i w ogóle w Jędrzejowie) jest szaro, ponuro i mokro (teraz to w ogóle pada śnieg), a psy są niezbyt czyste. A na tamtych to jest chociaż trochę słońca i zielonej trawy.

Posted

Erka, Poterr jesli domek zdecyduje sie to bedziemy sie martwić transportem.
Ale trzymam kciuki, by nasza urocza Lotoska sie spodobała!
A tak wogole to wkurza mnie, ze ludzie dostaja psa ze wszystkim i nawet im sie 4 liter po niego ruszyc.

Posted

kika22 napisał(a):

A tak wogole to wkurza mnie, ze ludzie dostaja psa ze wszystkim i nawet im sie 4 liter po niego ruszyc.

cała prawda...dowieźć, dac smyczkę, szelki, zarcie, zaszczepić...szlag mnie czasem trafia:angryy:

Posted

andzia69 napisał(a):

cała prawda...dowieźć, dac smyczkę, szelki, zarcie, zaszczepić...szlag mnie czasem trafia:angryy:

tia.....zaponiałaś o szamponie takim za 60 zeta i czesadle no i gdzie posłanie?:diabloti::xpowinni zostawic parę groszy co łaska by było na potrzebujące psy-by więcej uratowac