erka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Mam namiary na ludzi zainteresowanych dużym młodym psem. Ale niestety aż z Wałbrzycha. Mogę wysłac zdjęcia Lotoski, ale czy realny transport???:cool1: Quote
oktawia6 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 zagląda Andzia i na nocny spacer na pierwszą prowadzi:painting: Quote
erka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Lotoska bardzo prosi o domek, przecież ona nie może wrócić na ta stację benzynową:placz:. Quote
Alaa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Erka wyslalas ludziom namiary na Lotosie? Z transportem pomozemy Quote
Alaa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Erka wyslalas ludziom namiary na Lotosie? Z transportem pomozemy jakos:razz: Quote
andzia69 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 zdrojka napisał(a):Śliczna sunia, a uszyska ma boskie :p ale domku dalej ni ma:-( Erka - moze wyślij tym ludziom link do wątku - jeśli są skomputeryzowani to zaglądną.... Wałbrzych jest ok. 400 - 450 km od Kielc...a co będzie, gdy się im odwidzi???? Quote
erka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 To w takim razie wyślę, bo myśmy zrezygnowlali ze względu na odległość. Prawdę mówiąc przydały by się jakies ładniejsze zdjęcia Lotoski, bo te są nieszczególne, a to podstawa sukcesu:razz:. Potter, czy byłoby to możliwe? Quote
Potter Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Moim zdaniem zdjęcia z I postu są ładne, a co najważniejsze prawdziwe, bo pokazują Lotoskę taką, jaką jest naprawdę. Wątpię, żeby nowe zdjęcia były lepsze, bo teraz a azylu (i w ogóle w Jędrzejowie) jest szaro, ponuro i mokro (teraz to w ogóle pada śnieg), a psy są niezbyt czyste. A na tamtych to jest chociaż trochę słońca i zielonej trawy. Quote
kika22 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Erka, Poterr jesli domek zdecyduje sie to bedziemy sie martwić transportem. Ale trzymam kciuki, by nasza urocza Lotoska sie spodobała! A tak wogole to wkurza mnie, ze ludzie dostaja psa ze wszystkim i nawet im sie 4 liter po niego ruszyc. Quote
andzia69 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 kika22 napisał(a): A tak wogole to wkurza mnie, ze ludzie dostaja psa ze wszystkim i nawet im sie 4 liter po niego ruszyc. cała prawda...dowieźć, dac smyczkę, szelki, zarcie, zaszczepić...szlag mnie czasem trafia:angryy: Quote
oktawia6 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 andzia69 napisał(a): cała prawda...dowieźć, dac smyczkę, szelki, zarcie, zaszczepić...szlag mnie czasem trafia:angryy: tia.....zaponiałaś o szamponie takim za 60 zeta i czesadle no i gdzie posłanie?:diabloti::xpowinni zostawic parę groszy co łaska by było na potrzebujące psy-by więcej uratowac Quote
Alaa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Nawet nie wiecie jak mnie to wkurza:diabloti: Potter, wplacilam 150. Lotosiu do nowego domku biegusiem Quote
Potter Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Alaa napisał(a): Potter, wplacilam 150. Potwierdzam - dzisiaj na konto wpłynęło od Ciebie 150 zł :loveu:. Quote
andzia69 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 czy wam też się dogo nie chce otwierac bo: The server is too busy at the moment. Please try again later. czy tylko mnie?????:mad: Lotoska - kto cię przytuli do noska???? Quote
oktawia6 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 ja często mam te info o serwerze:mad:wówczas nawet nie próbuję dalej wchodzic bo mnie krew zalewa całkiem Quote
oktawia6 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 no masz ci los-dzisiaj jestem pierwszą u Lotoski!:-(:mad:oczywiście tylko wirtualnie:roll: Quote
Potter Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Lotoska aktualnie sama w boksie, bo kolega Kaprysek pojechał już do nowego domu. A że byli bardzo zaprzyjaźnieni, więc teraz jest trochę smutna :roll:. Quote
Alaa Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Lotosiu do gory- niech cie ktos nareszcie zobaczy Quote
Recommended Posts