Potter Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Lotosia ostatnio została ponownie odrobaczona i odpchlona - nie było takiej potrzeby, ale w ramach profilaktyki azylowej. Quote
Potter Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Nowy bazarek na jędrzejowskie psy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10248299#post10248299 Quote
manforte Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Lotoska czeka na dom, a domu jak nie było tak nie ma. Quote
kika22 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 LOTOSKA tak długo już czeka, czy nikt jej nie podaruje domku:roll: Quote
oktawia6 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Lotoska czeka od zimy na dom - nawet o wiele wiele wcześniej niż była na dogo:-( Quote
kika22 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Wrzuciłam Lotoskę do "Metra" może bedzie jakiś odzew:roll: Quote
Alaa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Zaraz wplacam na Lotosie, do gory Krolewno, moze Cie ktos wypatrzy Quote
kika22 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Zastanawiam się czy już ze mną coś nie tak czy Lotoską:mad: Tak fajna i ładna sunia, a nikt jej nie chce:mad: Wiem, że u Potter ma super warunki i wogóle, ale chyba czas na zmiany:roll: Ida wakacje i psiaków bedzie coraz więcej:mad: Quote
dorota1 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Mogę zapytać o możliwość ogłoszenia Lotoski w Dzienniku Polskim. To dość poczytna gazeta i wiele psów znalazło przez ogłoszenia w niej domy. Tylko pewno trochę potrwa zanim ogłoszenie sie ukaże, bo jest ich czasem sporo. Quote
eliza_sk Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 dorota1 napisał(a):Mogę zapytać o możliwość ogłoszenia Lotoski w Dzienniku Polskim. To dość poczytna gazeta i wiele psów znalazło przez ogłoszenia w niej domy. Tylko pewno trochę potrwa zanim ogłoszenie sie ukaże, bo jest ich czasem sporo. Będziemy wdzięczni, bo jakieś fatum nad bidulką wisi chyba :placz: Quote
eliza_sk Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Zapraszam na bazarek z próbkami psiej i kociej karmy: Royal, Eukanuba, Brit: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10284994#post10284994 Quote
dorota1 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Jest możliwość ogłoszenia Lotoski w Dzienniku Polskim. Potrzebne są zdjęcia i tekst. Na pw podam adres mailowy osoby, która ogłosi Lotoskę w Dzienniku i której trzeba będzie wysłać te zdjęcia i tekst o Lotosi. Do kogo mam pisać? Quote
eliza_sk Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 dorota1 napisał(a):Jest możliwość ogłoszenia Lotoski w Dzienniku Polskim. Potrzebne są zdjęcia i tekst. Na pw podam adres mailowy osoby, która ogłosi Lotoskę w Dzienniku i której trzeba będzie wysłać te zdjęcia i tekst o Lotosi. Do kogo mam pisać? Jaki to ma być tekst, dłuższy płaczliwy-czy krótki i zwięzły ? Quote
dorota1 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Tekst powinen być niezbyt długi, ale taki wzruszający, przedstawiający krótko historię Lotoski i zawierający też informację o jej charakterze tzn. jakim psiakiem jest Lotosia, że wesołym, przyjaznie nastawionym do ludzi i że już tak bardzo długo czeka na dom. Quote
eliza_sk Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Czy taki tekst może być ? LOTOSKA - to sunia, która całe swoje dotychczasowe życie spędziła na stacji benzynowej przy bardzo ruchliwej trasie E7. Wprawdzie miała tam budę i dostawała jakieś resztki do jedzenia, ale na tym kończyła się opieka nad nią. Sunia rodziła szczenięta 2 razy do roku. Małe najczęściej ginęły pod kołami samochodów... Od jesieni 2007 sunia przebywa w azylu, nikt się nią nie interesuje. Jest wysterylizowana. Okazała się wyjątkowo przyjazną, miłą i radosną suczką. Do tej pory nie mogła liczyć na zainteresowanie ze strony człowieka, nikt jej nie głaskał, nie przytulał, nie wyprowadzał na spacery. Teraz sunia chyba próbuje nadrobić stracony czas: szaleje, skacze, piszczy, łasi się, bawi jak szczeniak. Ma mnóstwo energii i szuka człowieka, który pomoże ją spożytkować na długich spacerach. Quote
Recommended Posts