kika22 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Juz sama nie wiem jak tym ludziom dogodzić. Ta za stara, ta za duza, za bardzo kudłata:mad: A Lotosia taka super i czeka na swojego jedynego Pana;) Quote
kika22 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Dziewczyny i nie tylko mam prośbę o głosy;-) W imieniu Fundacji ''AST'' i wszystkich potrzebujących TTB prosimy i Ciebie drogi użytkowniku o oddanie swego głosu w konkursie Krak-Vet';u. Wystarczy się zarejestrować i zagłosować w ankiecie by Twój głos został przyjęty. Oto link do strony konkursu : http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7776 PAMIĘTAJ : Konkurs trwa tylko do 31 maja ! Robiąc tak niewiele, w tak krótkim czasie możesz przyczynić się do pomocy tym biednym, potrzebującym psom. Quote
eliza_sk Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Zapraszam na bazarek z MARYNISTYCZNYM OBRAZEM, na jędrzejowskie psiaki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10221141#post10221141 Quote
andzia69 Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 czy ktoś może odczarować złą passę Lotoski, Szorściaka i Fąfla????? one tak długo czekają:placz::placz: Quote
eliza_sk Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 andzia69 napisał(a):czy ktoś może odczarować złą passę Lotoski, Szorściaka i Fąfla????? one tak długo czekają:placz::placz: Andziu czy możesz zaktualizować info o Fąflu na molosach, bo ty go chyba tam wrzucałać, że psiak już zdrowy, wykastrowany i do wzięcia ciągle :razz: Quote
andzia69 Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 eliza_sk napisał(a):Andziu czy możesz zaktualizować info o Fąflu na molosach, bo ty go chyba tam wrzucałać, że psiak już zdrowy, wykastrowany i do wzięcia ciągle :razz: w sumie mogę..tylko czy tam jest jakikolwiek odzew? Quote
eliza_sk Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 nie wiem, rufusowa tylko pisała że nieaktualne bardzo info. A po co ma ktoś wejść i przeczytać że chory, że z jajkami i w ogóle bleee :eviltong: To mu nie pomoże. Quote
kika22 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Co z tą naszą Lotoską:placz: Nikomu się ona nie podoba:mad: A może przydałoby się alegro wyróznione:roll: Jak ktos by mówgł takie zrobić byłabym bardzo wdzięczna;) Mogę zwrócić koszt wystawienia takiego wyróżnionego alegro, bo sama niestety nie umiem takowego zrobić.:oops: Jak coś proszę dać znać. Bo wyróżnienie w alegratce miała i co nawet pół telefonu. :mad: Anonse ze zdjęciem też kilka dawałam i nic.:mad: Quote
Recommended Posts