Jump to content
Dogomania

Kielce - Suka ze stacji benznowej -wreszcie w NOWYM DOMKU!!!!

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny i nie tylko mam prośbę o głosy;-)
W imieniu Fundacji ''AST'' i wszystkich potrzebujących TTB prosimy i Ciebie drogi użytkowniku o oddanie swego głosu w konkursie Krak-Vet';u.

Wystarczy się zarejestrować i zagłosować w ankiecie by Twój głos został przyjęty.

Oto link do strony konkursu :

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7776

PAMIĘTAJ : Konkurs trwa tylko do 31 maja !

Robiąc tak niewiele, w tak krótkim czasie możesz przyczynić się do pomocy tym biednym, potrzebującym psom.

Posted

andzia69 napisał(a):
czy ktoś może odczarować złą passę Lotoski, Szorściaka i Fąfla????? one tak długo czekają:placz::placz:

Andziu czy możesz zaktualizować info o Fąflu na molosach, bo ty go chyba tam wrzucałać, że psiak już zdrowy, wykastrowany i do wzięcia ciągle :razz:

Posted

eliza_sk napisał(a):
Andziu czy możesz zaktualizować info o Fąflu na molosach, bo ty go chyba tam wrzucałać, że psiak już zdrowy, wykastrowany i do wzięcia ciągle :razz:

w sumie mogę..tylko czy tam jest jakikolwiek odzew?

Posted

nie wiem, rufusowa tylko pisała że nieaktualne bardzo info. A po co ma ktoś wejść i przeczytać że chory, że z jajkami i w ogóle bleee :eviltong: To mu nie pomoże.

Posted

Co z tą naszą Lotoską:placz:
Nikomu się ona nie podoba:mad:

A może przydałoby się alegro wyróznione:roll: Jak ktos by mówgł takie zrobić byłabym bardzo wdzięczna;) Mogę zwrócić koszt wystawienia takiego wyróżnionego alegro, bo sama niestety nie umiem takowego zrobić.:oops: Jak coś proszę dać znać.
Bo wyróżnienie w alegratce miała i co nawet pół telefonu. :mad:
Anonse ze zdjęciem też kilka dawałam i nic.:mad: