dorota1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 I co tam słychać u Lotosi? Czy była już wizyta poadopcyjna? Quote
eliza_sk Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 dorota1 napisał(a):I co tam słychać u Lotosi? Czy była już wizyta poadopcyjna? Trzeba się do Karusip uśmiechnąć, bo mieszka w pobliżu chyba ;) Quote
Alaa Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Czy moglabym prosic ktoras z kolezanek dogomaniaczek o info o Lotosi? Bardzo bardzo prosze, to byla moja wirtualna podopieczna - a ja troche za daleko mieszkam:razz: Quote
karusiap Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Kochane pojde do Lotosi w tzm tyg,nie moge obiecac konkretnie w ktory dzien,ale moge obiecac zdjecia:cool3: a rozmawial ktos z tym Panem po adopcji?ja zadzwonie i w tym tyg podejde;) Quote
eliza_sk Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 karusiap napisał(a):Kochane pojde do Lotosi w tzm tyg,nie moge obiecac konkretnie w ktory dzien,ale moge obiecac zdjecia:cool3: a rozmawial ktos z tym Panem po adopcji?ja zadzwonie i w tym tyg podejde;) Karusiu, dziękujemy bardzo :loveu: Potter ma nasz psi telefon, także nie wiem czy dzwoniła. Quote
Potter Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ja nie dzwoniłam, ale Pan był uświadomiony, że mogą mieć miejsce niezapowiedziane kontrole poadopcyjne. Na które zresztą zapraszał. Sam miał dzwonić, jeśliby coś się działo. Quote
dorota1 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Nieśmiało pytam - czy już wiadomo co u Lotoski? Jak się zaaklimatyzowała w nowym domu? Jak reaguje na dzieci, a dzieci na nią? Jeżeli Ktoś coś wie, to proszę by napisał, bo chyba nie tylko ja czekam na wieści o Lotosce, która tylu osobom zapadła w serce, że nadal się o nią martwią. Quote
andzia69 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 musimy poczekać, aż któraś z krakowianek pójdzie na wizytę;) Quote
eliza_sk Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Karusia ma się wybrać do Lotoski na wizytę, ale poprosiłyśmy ją też o wizytację innego domku więc po kolei :) Quote
karusiap Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 eliza_sk napisał(a):Karusia ma się wybrać do Lotoski na wizytę, ale poprosiłyśmy ją też o wizytację innego domku więc po kolei :) cioteczki wczoraj jak bardzo chcialysmy tak nie zdazylysmy.musialam troche poplacic wetow i zawiatc do hotelu,ale juz jestem umowiona z agamika na niedziele (dzis jade na chwile) i....aparat pojdzie w ruch. Prosze o ostatnie tchnienie cierpliwosci:lol: Quote
dorota1 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 karusiap napisał(a):cioteczki wczoraj jak bardzo chcialysmy tak nie zdazylysmy.musialam troche poplacic wetow i zawiatc do hotelu,ale juz jestem umowiona z agamika na niedziele (dzis jade na chwile) i....aparat pojdzie w ruch. Prosze o ostatnie tchnienie cierpliwosci:lol: Ojej! A ja znowu wyjeżdżam. Tym razem nad morze i wracam dopiero 30.08. Może uda mi się tam dorwać jakąś kafejkę internetową, żeby sprawdzić, co u Lotosi, bo do 30-go to chyba nie wytrzymam. Quote
karusiap Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 chcemy sie wybrac dzis,ale na razie nie moge sie dodzwonic,tel jest poza zasiegiem Quote
karusiap Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 dodzwonilam sie:)Pan mowi,ze wszytsko w porzadku.Sunia jest grzeczna,walsnie spala.Mamy sie umowic na spacer ze zdjeciami bo Pan ma tylko w komorce.Dzis Mu nie pasowalo,ale zdzwonimy sie:) Quote
Potter Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 No to czekamy na zdjęcia. Mam nadzieję, że Lotosia zrzuciła parę kilo, bo odchudzić ją w azylowych warunkach było niemożliwością :eviltong:. Quote
dorota1 Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Ja właśnie wróciłam z wakacji i ... nadal nie ma wieści o Lotosce.:shake: Oprócz słów właściciela, to od 6-go lipca nic o Lotosce nie wiemy. Może jestem panikara, ale trochę się niepokoję. Oby niepotrzebnie! Quote
eliza_sk Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 karusiap napisał(a):dodzwonilam sie:)Pan mowi,ze wszytsko w porzadku.Sunia jest grzeczna,walsnie spala.Mamy sie umowic na spacer ze zdjeciami bo Pan ma tylko w komorce.Dzis Mu nie pasowalo,ale zdzwonimy sie:) Wiemy troszkę więcej Dorotko :) Quote
dorota1 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Przypomnę Lotoskę i jej fanów spragnionych wiadomości o niej. Czy nadal nic z wizyty poadopcyjnej? Quote
eliza_sk Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 dorota1 napisał(a):Przypomnę Lotoskę i jej fanów spragnionych wiadomości o niej. Czy nadal nic z wizyty poadopcyjnej? Dorotko, a może Ty skoro jesteś z Krakowa mogłabyś przeprowadzić tą kontrolę, odciążając Karusię ? Quote
dorota1 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Nigdy nie przeprowadzałam takich wizyt, ale jeżeli nikt z osób doświadczonych w tego typu sprawach nie ma czasu, to ja się podejmę. Proszę tylko o jakieś wskazówki i o namiary na pw na dom Lotoski. Quote
karusiap Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Dorota,ten Pan prawdopodonie bedzie chcial spotkac sie na spacerze.Mysle,ze wypytywac nie am o co,najlepiej takie co sie nawnie,jak sie zachowuje,czy ladnie je,czy sie zalatwai w domu,czy dzieci ja lubia. A najwiecej zobaczysz po psie,jej zachowaniu oraz zachowaniu Pana do niej.Bedzie widac po prostu czy jest radosna i zadbana,czy np boi sie czegos lub kogos:) Przesylam namiary na priwa,daj znac jak sie umowisz a nuz uda mi sie podskoczyc;) Quote
eliza_sk Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 dorota1 napisał(a):Nigdy nie przeprowadzałam takich wizyt, ale jeżeli nikt z osób doświadczonych w tego typu sprawach nie ma czasu, to ja się podejmę. Proszę tylko o jakieś wskazówki i o namiary na pw na dom Lotoski. Zaraz Karusia udzieli jakiś wskazówek i prześle namiary na pana. Ja mogę poradzić jedno - pamiętaj o aparacie :) Quote
dorota1 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 karusiap napisał(a):Dorota,ten Pan prawdopodonie bedzie chcial spotkac sie na spacerze.Mysle,ze wypytywac nie am o co,najlepiej takie co sie nawnie,jak sie zachowuje,czy ladnie je,czy sie zalatwai w domu,czy dzieci ja lubia. A najwiecej zobaczysz po psie,jej zachowaniu oraz zachowaniu Pana do niej.Bedzie widac po prostu czy jest radosna i zadbana,czy np boi sie czegos lub kogos:) Przesylam namiary na priwa,daj znac jak sie umowisz a nuz uda mi sie podskoczyc;) Dziękuję. Postaram się to załatwić jak najszybciej. Quote
dorota1 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 eliza_sk napisał(a):Zaraz Karusia udzieli jakiś wskazówek i prześle namiary na pana. Ja mogę poradzić jedno - pamiętaj o aparacie :) Jasne, że pamiętam! Quote
Recommended Posts