Jump to content
Dogomania

Kielce - Suka ze stacji benznowej -wreszcie w NOWYM DOMKU!!!!

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potter właśnie mi napisała, że pojawił się ktoś chętny na Lotoskę i trzeba sprawdzić domek pod Kunowem koło Ostrowca. Także potrzebny ktoś, kto mógłby tam podjechać.

Posted

[quote name='eliza_sk']

Potter właśnie mi napisała, że pojawił się ktoś chętny na Lotoskę i trzeba sprawdzić domek pod Kunowem koło Ostrowca. Także potrzebny ktoś, kto mógłby tam podjechać.

:mdleje:
szukamy kogoś z ostrowca!
na mapie dogo znalazłam z ostrowca -iwop

Posted

Zapraszamy na nowe SUPEROWE bazarki dla jędrzejowskiego poranionego ONka BREGA:

1. SAME NOWE RZECZY: Nowe perfumy, plakat obrazowy, gliniane dzwoneczki, skórzane etui na klucze, ceramiczny aniołek-pozytywka, szkatułka na biżuterię i dwie nowe świeczki serduszka :

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109770

2. Śliczna SREBRNA BIŻUTERIA: kolczyki, łańcuszek, srebrne przywieszki, broszka i kamienne przywieszki:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109765

3. NOWE FILMY DVD: Gorzkie gody, Pająk, Sandokan, Układ prawie idealny, Cezar i Kleopatra, Zamach na Jana Pawła II, Fan Fan Tulipan, Ucieczka z Sobiboru, Ostatnie dni Pattona, David Copperfield, Pinokio, Dziennik Bridget Jones:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109764

Posted

Potter jestem jeszcze tydzien nieobecna, kasa za kwiecien bedzie ok.25, mam klopoty z zalogowaniem sie do banku z tego przedpotopowego kompa, nie zapomnialam...ciesze sie ze cos sie moze wykreci z tego domku, oby!!!

Posted

Cytat:
Napisał eliza_sk

Szkoda by było zmarnować taką szansę. Może to właśnie ten domek dla Lotosi?!

Posted

Obawiam sie, że jeśli szukanie chętnego na zrobienie tej kontroli przedłuży się ponad miarę, to ten dom może zrezygnować z Lotosi. Bo temu człowiekowi nie chodziło tyle o Lotoskę, co o jakąś wysterylizowaną większą sukę, więc oczywiście pomyślałam o Lotosi. Ale na pewno nie będzie czekał w nieskończoność i żeby potem nie okazało się, że zaopatrzył się już w innego psa.
Ja niestety nie mogę tej kontroli zrobić, z powodu odległości i braku czasu.

Czy nie ma kogoś z Ostrowca na tym portalu?

Posted

jestem juz w domu :pByła u mnie przed chwilą Viris (mod z dogo). Viris jest zmotoryzowana i może jechac do Kunowa. Pojedziemy razem ale bardzo prosze nie tylko o adres ale - czy mamy na coś szczególnie zwrócić uwagę...Itp. Bo my z Viris dość wredne jesteśmy jeżeli chodzi o wizyty:oops: