Jump to content
Dogomania

Kielce - Suka ze stacji benznowej -wreszcie w NOWYM DOMKU!!!!

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwop']Nie ma za co.. Przed chwilą rozmawiałam z Potter - facet juz nie chce suni...:-(
Do dupy to wszystko

To niech sie ten facet wypcha. Nie wie, co traci i może lepiej, że Lotoska nie trafi do domu, gdzie mają taki słomiany zapał.

Posted

Zadzwoniłam do faceta, żeby mu zaanonsować przedadopcyjną na przyszły tydzień. Niestety, stwierdził, że adopcja już nieaktualna, a na moje pytanie dlaczego - bo nieaktualna :icon_roc:
Po godzinie jednak się chyba zreflektował, bo otrzymałam sms-a z przeprosinami. Podobno zdecydował nie usypiać swojego starego, chorego psa (Lotosia miała być na jego miejsce), tylko jeszcze go leczyć. Dlatego w obecnej chwili nie chce innego psa :roll:...
Sama nie wiem, co o tym myśleć. Jeśli facet mówi prawdę, to może dobrze się stało... Szkoda tylko, że wcześniej zawracał głowę.

Posted

Potter napisał(a):
A ten domek dla Lotoski kroi się (może :roll:) pod Lublinem u znajomego naszego weta (też weta). Ale to dopiero za jakiś czas (kwestia 1 - 1,5 mies.).

a co z tym domkiem? :oops:

Posted

Potter napisał(a):
Z tym domem też dupa. Znajomy weta bierze ślub i nie psy mu teraz w głowie. Tak że, to było, jak zwykle, tylko takie gadanie.

:shake: szkoda... jak zwykle robią nadzieję tylko a potem nic z tego