manforte Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 A swoją drogą to dziwny brak zainteresowania Lotosią. Quote
Alaa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Tez mnie to zastanawia. Ale jak juz pisalam- ma wspanialy dach nad glowa, krzywda jej sie nie dzieje.......No to tak nikt na powaznie tego szukania domuu stalego nie bierze - oprocz nas;) Quote
Potter Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Dzisiaj Lotosia z Szorściakiem przeprowadzają się do nowego lokum - zbudowaliśmy 3 nowe boksy. Teraz będą miały trochę ciaśniej, ale za to bliżej ludzi i innych psów. Quote
DuDziaczek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Czy ta sunia nie ma naprawde szczescia :shake: Quote
andzia69 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 jak są ładne piesy to nie znajdują często domow, bo ludzie myślą -ladne to szybko znajdą i idą dalej, jak brzydkie - to też ciężko, bo brzydkie.... wiec pośrednie powinny znajdować od razu...a też nie znajdują:-( Quote
andzia69 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 zrobiłam Lotosce jeszcze jedno allegro, bo nie mam już pomyslow:-( http://www.allegro.pl/show_item.php?item=307653443 Quote
kika22 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ja dałam ją do anonsów piatkowych z fotka;) Bo tez mi sie pomysły konczą:mad: Quote
kika22 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Andzia proszę wpisz w poscie pierwszym nr kontaktowy:roll: I może zmieńmy tytuł na cos bardziej wstrzasającego:mad: Bo oprocz stałych bywalców nikt do Lotoski nie zagląda:placz: Quote
andzia69 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 kika22 napisał(a):Andzia proszę wpisz w poscie pierwszym nr kontaktowy:roll: I może zmieńmy tytuł na cos bardziej wstrzasającego:mad: Bo oprocz stałych bywalców nikt do Lotoski nie zagląda:placz: Kika - po co podawać nr tel - myślę, że jeśli ktoś na dogo będzie naprawdę zainteresowany to da sobie radę, zeby znaleźć drogę do Lotoski.... A obcy raczej nie zaglądają, a nawet jeśli to jest podane np. allegro, gdzie namiary są - no chyba, że macie inne zdanie to zamieszczę nr tel do Potter. O Fuksji prawie dogo nie wiedziało,a tu nagle nowa dogomaniaczka się zakochała - to się nazywa przeznaczenie :lol: Widać przeznaczeniem Lotoski jest czekanie na dom.... A co do tytułu - masz jakieś propozycje???? bo ja nie bardzo:shake: Quote
ewelinka_m Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 kika22 napisał(a): I może zmieńmy tytuł na cos bardziej wstrzasającego:mad: Bo oprocz stałych bywalców nikt do Lotoski nie zagląda:placz: bo Lotoska ma gdzie mieszkać, ma co jeść, nie leje jej się na głowę nie zamarza :roll: więc te nasze psy nie mają jakiś drastycznych warunków bytu to po co zaglądać :-( a co do tytułu :hmmmm: nei mam pomysłu Quote
DuDziaczek Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 :shake: Lotosiu co z toba bedzie :-( Quote
kika22 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 andzia69 napisał(a):Kika - po co podawać nr tel - myślę, że jeśli ktoś na dogo będzie naprawdę zainteresowany to da sobie radę, zeby znaleźć drogę do Lotoski.... Andzia ludzie sa z natury leniwi i nie kazdemu bedzie sie chciało szukać kontaktu :roll: Wiem, ja bym tak zrobiła i pewnie ty też. Ale nie wszyscy tacy sa:eviltong: Ale w tej kwesti zostawiam Ci decyzję:razz: Quote
andzia69 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Kika - ja już nie mam pomyslow na nic:shake: Co do tytulu - jaki może być dramatyczny - ze jest w przytulisku i ma budę, spanie, jedzenie????? gdyby byla na ulicy to pewnie więcej osób by zaglądalo i moze wreszcie by się nią zainteresowalo....a tak - wszyscy rzucili się na pomoc psom z Krzyczek więc.... jakie ona ma szansę???? żadnych:-( Quote
kika22 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A może coś takiego: KIELCE czy Lotoska resztę życia ma spędzić za kratkami jak przestępca??? Wiem,że u Potter jest jej dobrze, ale przytulisko to nie dom.:placz: Quote
Recommended Posts