Jump to content
Dogomania

Kielce - Suka ze stacji benznowej -wreszcie w NOWYM DOMKU!!!!

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tez mnie to zastanawia.
Ale jak juz pisalam- ma wspanialy dach nad glowa, krzywda jej sie nie dzieje.......No to tak nikt na powaznie tego szukania domuu stalego nie bierze - oprocz nas;)

Posted

Dzisiaj Lotosia z Szorściakiem przeprowadzają się do nowego lokum - zbudowaliśmy 3 nowe boksy. Teraz będą miały trochę ciaśniej, ale za to bliżej ludzi i innych psów.

Posted

jak są ładne piesy to nie znajdują często domow, bo ludzie myślą -ladne to szybko znajdą i idą dalej, jak brzydkie - to też ciężko, bo brzydkie.... wiec pośrednie powinny znajdować od razu...a też nie znajdują:-(

Posted

Andzia proszę wpisz w poscie pierwszym nr kontaktowy:roll:
I może zmieńmy tytuł na cos bardziej wstrzasającego:mad:
Bo oprocz stałych bywalców nikt do Lotoski nie zagląda:placz:

Posted

kika22 napisał(a):
Andzia proszę wpisz w poscie pierwszym nr kontaktowy:roll:

Kika - po co podawać nr tel - myślę, że jeśli ktoś na dogo będzie naprawdę zainteresowany to da sobie radę, zeby znaleźć drogę do Lotoski.... A obcy raczej nie zaglądają, a nawet jeśli to jest podane np. allegro, gdzie namiary są - no chyba, że macie inne zdanie to zamieszczę nr tel do Potter.
O Fuksji prawie dogo nie wiedziało,a tu nagle nowa dogomaniaczka się zakochała - to się nazywa przeznaczenie :lol:

Widać przeznaczeniem Lotoski jest czekanie na dom....
A co do tytułu - masz jakieś propozycje???? bo ja nie bardzo:shake:

Posted

kika22 napisał(a):

bo Lotoska ma gdzie mieszkać, ma co jeść, nie leje jej się na głowę nie zamarza :roll:
więc te nasze psy nie mają jakiś drastycznych warunków bytu to po co zaglądać :-(

a co do tytułu :hmmmm:
nei mam pomysłu

Posted

andzia69 napisał(a):
Kika - po co podawać nr tel - myślę, że jeśli ktoś na dogo będzie naprawdę zainteresowany to da sobie radę, zeby znaleźć drogę do Lotoski....

Andzia ludzie sa z natury leniwi i nie kazdemu bedzie sie chciało szukać kontaktu :roll: Wiem, ja bym tak zrobiła i pewnie ty też. Ale nie wszyscy tacy sa:eviltong:
Ale w tej kwesti zostawiam Ci decyzję:razz:

Posted

Kika - ja już nie mam pomyslow na nic:shake:

Co do tytulu - jaki może być dramatyczny - ze jest w przytulisku i ma budę, spanie, jedzenie????? gdyby byla na ulicy to pewnie więcej osób by zaglądalo i moze wreszcie by się nią zainteresowalo....a tak - wszyscy rzucili się na pomoc psom z Krzyczek więc.... jakie ona ma szansę???? żadnych:-(

Posted

A może coś takiego: KIELCE czy Lotoska resztę życia ma spędzić za kratkami jak przestępca???
Wiem,że u Potter jest jej dobrze, ale przytulisko to nie dom.:placz: