justyna9705 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Oto moje propozycje: True Shine Unlimited Księżycowa tajemnica Quote
Hawanka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='justyna9705']Oto moje propozycje: Księżycowa tajemnica[/QUOTE] to mi sie podobą :) a macie propozycje dla Hawańczyka Jakomś krótka nazwe ??? Quote
filodendron Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Hawanka']to mi sie podobą :) a macie propozycje dla Hawańczyka Jakomś krótka nazwe ???[/QUOTE] Cuba libra ;) Quote
NightQueen Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Hawanka']to mi sie podobą :) a macie propozycje dla Hawańczyka Jakomś krótka nazwe ???[/QUOTE] La Rosa Negra klub w Hawanie z filmu Dirty Dancing 2 :P Quote
weimaranerklub Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Impresja']nie mozna zmienić nazwy przydomka. [/QUOTE] Można. Regulamin dopuszcza wyjątkowe sytuacje. [IMG]http://www.qtl.co.il/img/copy.png[/IMG][IMG]http://www.qtl.co.il/img/trans.png[/IMG] Quote
Ajdka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 moje propozycje może komuś się przyda : Celebris Astrum - szczęśliwa gwiazda Atris - wrota Amata Celebris - kochana szczęśliwa i.... pochwalę się swoim przydomkiem AMATA ASTRUM :):) Quote
gombar Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Dla seterów proponuję [B]Rude Szczęście[/B], [B]Rude Cudo[/B] lub po prostu [B]Rudzielec[/B]:-) Quote
filodendron Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='gombar'] [B]Rudzielec[/B]:-)[/QUOTE] To jest fajne. I bez polskich liter :) Quote
Foxowa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Może macie jakiś pomysł uniwersalny albo z nawiązaniem do grzywaczy chińskich? :) Z góry dziękuję ;) Quote
gombar Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Może jeszcze [B]Brillant[/B] [B]Platinum[/B] Quote
Dacote Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Mi się ostatnio spodobały przydomki: [B]For You [ang.] - Dla Ciebie (np. RED For You) Always The Best [ang.] - Zawsze Najlepszy/a (np. RED Always The Best) No Way [ang.] - Nie ma takiej możliwości (?) (np. RED No Way) Love Me Forever [ang.] - zawsze mnie kochaj (?) (np. RED Love Me Forever) Let Me Go [ang.] - pozwól mi odejść/iść (np. LET ME GO Red) My Hero :lol:[ang.] - Mój Bohater. (np. My Hero RED)[/B] Po polsku też fajne ;)[B] Smile With [ang.] - Usmiechnij Się Z (np. Smile With RED) [/B]Wydaje mi się, że to już jest, ale jest strasznie fajne ;) Quote
Marcin Z Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Witam,czy moze ktos pomóc w wymysleniu przydomka ? Najlepiej dotyczaca nazwa ma nawiazywac do Akity japonskiej i najlepiej cos z japonskiego/ Pozdrawiam Quote
Sandra&ABC Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Platinum już jest :) -Dogi niemieckie. Quote
FredziaFredzia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Marcin Z']Najlepiej dotyczaca nazwa ma nawiazywac do Akity japonskiej i najlepiej cos z japonskiego[/QUOTE] Japonskiego nie znam, ale wlasnie przyszlo mi do glowy takie kojarzace sie z jezykiem japonskim... [B]Akityashu, Akitashu,[/B] (Akitjaszu, Akitaszu)? ;) Quote
Moonlight Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Poszukuję ładnego i eleganckiego przydomka hodowlanego dla rasy Cavalier King Charles Spaniel. Jedno lub dwuczłonowego, najlepiej w języku angielskim- choć po polsku też mile widziane propozycje, aby był łatwy do zapamiętania. Mam łaciate Cavaliery ;) Przejżałam cały wątek, ale niestety to co mi się podoba jest już zajęte. Pomóżcie ;) Quote
gombar Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Sandra&ABC']Platinum już jest :) -Dogi niemieckie.[/QUOTE] O faktycznie, przepraszam... Quote
przeszlus Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jaki temacik :) ja nie zamierzam hodować ale może komuś pomogę :) Dla Japońca po Angielsku : Japanese Dream(Japońskie Marzenie) A wg mnie najlepsze to Ahishi wkońcu tak nazywa się akita Quote
Princess_York Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Dziewczyny proszę o pomoc bo dosłownie nie mam nic w głowie .. Przydomek dla Yorkshire Terriera nie po polsku ,najlepiej nic nie znaczące lub po łacińsku ;) . Coś co wpada w ucho ,pasuje do Yorka i jest orginalne . Z góry dziękuje :-D Quote
Princess_York Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 hmm .. konkretnie to nie wiem . Musi być to coś ,jak jakieś propozycje będą to od razu się zauważy to idealne ;) Marzy mi się Thunderstuck ale jest już w fci.be podobne ... Kończy się na s .. Quote
przeszlus Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 a to nie może być podobne,myślałem że nie mozę być takie same. Quote
Princess_York Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ja słyszałam że podobne też nie bo będzie się mylić czy coś takiego .. Quote
przeszlus Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Gdybym wiedział z czym ma się kojarzyć to juz trochę by było. A moze together is better (razem jest lepiej) Quote
Princess_York Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Krótsze .. Nie wiem może coś z dodatkiem pro ? . W nazwie musi być troche delikatności i nie może zabraknąć "powera" . Quote
Recommended Posts