Gemini666 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 śliczny :loveu::loveu::loveu:- a jak tam są zainteresowani małym? Quote
AguśSosnowiec Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Są są :) Zatem ciii.. Nie zapeszajmy :P Quote
ewatr Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ale wyprzystojnial Morisek :loveu::loveu::loveu: Quote
AguśSosnowiec Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 No i wychodzi na to, że w przyszłym tygodniu mamy wizytę przedadopcyjną..:loveu: Ale ciiii... Nie zapeszajmy :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
bea_m Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Cos z tego transportu psiaki szczęścia nie mają. Cent też siedzi jeszcze - znowu w dt. Telefony są no ale nie za bardzo jest z czego wybrać :( Quote
black_cat Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Trzymam kciuki za Moriska :) czy ktos mógłby podać czy nadal potrzebne są dla niego jakies wpłaty? jestem nowa, jeszcze nie przeczytalam dokladnie calego wątku, bede wdzieczna za informację Trzymaj się pieseczku Quote
irysek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 kawal chlopaz niego, to juz nie morisek, a MORIS. sliczny kudlatek. no i jak z tym domkiem? Quote
cytrynka10 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='AguśSosnowiec']A oto i nasz piękny młodzieniec :loveu: Morisek super chłopak z Ciebie Quote
AguśSosnowiec Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Moj kochany Morisek za niedlugo pozna swoja przyszla potencjalna Pańcie, niestety obecnie żyję raczej tym co wydarzyło się u p.Edytki i stadka BBBBB (p. Włodku.. :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108995 ), jesteśmy wszyscy wstrząśnieci tym co sie stalo:-( Pani Edytka pomagała mi odkąd Morisek do nas trafił- zrobiła mu wyprawkę, woziła nas na każdą wizytę u weta.. A teraz takie nieszczęście ją dotknęło:-( :-( :-( Mam nadzieje, że w tym tygodniu uda się wreszcie jechać do Państwa, którzy chcą bardzo Moriska, Pani dzwoniła do mnie ostatnio, ale nie mogłam odebrać (z góry przepraszam, że nie oddzwoniłam, miałam zajęty weekend:oops:) A Morisiątko bawi się ze swoją nową koleżanką (moja nowa tymczasowiczka- patrz: banerek:cool3:), a nawet zaczął się bawić w dobrego braciszka, który dba o malutką, myje ją, śpią razem, całują się nawet:razz: Ale kiedy trzeba to potrafi też ją ochrzanić:p No i oczywiście zazdrosny jest potwornie- żaden ze zwierzaków nie może się ze mną miziać, Morisek MUSI być w centrum uwagi, jak tylko głaskam kociaki, lub sunieczki, to on od razu przybiega, zaczepia łapkami i całuje tym swoim jęzorkiem- kochaniutki nasz królewicz:loveu: Quote
sleepingbyday Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 i ja też się interesuję... wszystko w porządku? bo jakaś niepokojąca cisza nastała... Quote
AguśSosnowiec Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Wybaczcie tą moją ciszę na tym watku, mam ostatnio dosc duzo zajec i nie zagladalam ostatnio na Moriskowy watek. Wizyta juz na bank w przyszlym tygodniu- nie umialysmy sie zgrac z Pania bo albo ja nie moglam, albo Panstwo teraz musieli nagle pilnie wyjechac. Jestesmy umowione na telefon w poniedzialek, mam nadzieje ze we wtorek sie wszystko wyjasni.. Sprawa nie jest taka hop siup, bo Panstwo mieszkaja kawalek ode mnie (duuuzy kawalek..)i dlatego przyjezdzaja po mnie i dopiero jedziemy do nich na ta wizyte. Jednak jzu samo to ze zaoferowali ze przyjada po nas to bardzo dobrze o nich swoiadczy, a jeszcze dzisiaj Pani napisala mi widaomosc, ze kupili z mezem dzialke- "tylko" 1,3 hektara wiec Morisiasty bedzie mial gdzie biegac i szalec- a zapewniam Was- ON TO UWIELBIA!!! Moglby brac udzial w jakichs zawodach bo bieganie to wrecz jego PASJA!! <dlatego jak dzis popoludniu dopisze pogoda to wybieramy sie na łąki kawalek ode mnie:eviltong:> Quote
AguśSosnowiec Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Mam pare RARYTASOW dla fanow Morisiatka!!! :loveu: Na poczatek zdjecia- ostatnie to juz chyba zdjecia Moriska u mnie, miejmy nadzieje ze nastepne beda w nowym domku!!!:loveu: Morisek przylapany na goracym uczynku! Te zielone obok to resztki do zabawki :diabloti: NIEWINNY!! :evil_lol: SZALENIEC!!!!! :diabloti: :lol: :lol: :lol: Quote
AguśSosnowiec Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 A teraz cos jeszcze- taki drobiazdzek.. FILMIK Z MORISKIEM!!!! http://pl.youtube.com/watch?v=R_C3giO7gkA Milego ogladania!!! :lol: Quote
egradska Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 czyli mamy rozumiec, że Morisek zacząl nowy etap w życiu? Quote
Gemini666 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 słodziak z niego nadal :) trzymamy kciuki Quote
AguśSosnowiec Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 PRAGNE OZNAJMIC WSZEM I WOBEC, ZE PO POL ROKU "TYMCZASOWANIA" U MNIE MORISEK DZIS POJECHAL DO SWOJEGO STALEGO DOMKU!!!!! Pani Asia:loveu:- ta sama ktora Moriskiem interesowala sie od poczatku, ktora zaplacila za operacje Moriska- od dzis jest nowa pańcią Morisiątka!!! Powiem krotko: Morisek trafil DO RAJU!!! Bedzie mieszkal na pieknej wsi, gdzie wszedzie jest spokoj, zielen, łaki, laski.. No poprostu tam jest PRZEPIEKNIE!!! Pani Asia byla bardzo przejeta czy aby napewno Morisek ja polubi, czy ja zaakceptuje!!:evil_lol: Posesja Państwa jest dokladnie ogrodzona, Morisek oczywiscie bedzie spal w domku, bron Boze na lancuch- ma swoje spanko i wszystko w domu, ale jesli tylko bedzie chcial- bedzie mogl hasac po posesji ile wlezie:diabloti: Poszlysmy z Asia na spacerek po przepieknych okolicach- smycz potrzebna nie byla, bo Moriś szedl ladnie przy nas, a jak mu sie rzucilo szyszke to z nia wariowal!:loveu: Gdybym miala choc cien watpliowsci- z pewnoscia nie zostawialabym tam Moriska, ale poniewaz watpliWosci nie bylo zadnych- MORISEK ZOSTAL W SWOIM NOWYM DOMECZKU, TAKIM JUZ NA ZAWSZE!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Zreszta wszystko tam juz na niego czekalo wiec jak moglabym go zabrac? :evil_lol: Byla miseczka z woda, miseczka z jedzonkiem, rozne inne smakolyki, lozeczko.. Wiec brakowalo tylko Morisiatka! :lol: No a zatem zostal tam... MORISEK ROZPOCZAL SWOJE NOWE ZYCIE!!!!!:loveu: Kochanie moje, moj Morisku najukochanszy! Niech Ci sie wiedzie w tym Twoim Nowym Życiu! Jestem pewna ze trafiles na ludzi ktorzy Cie pokochali.. Ciebie i Twoja malenka lapeczke, ktora jest Twoim najwiekszym skarbem.. <troche sie poplakalam piszac to, bo juz za nim tesknie, wiele razem przeszlismy, ale wierze ze moja kochana mordeczka trafila w dobre rece..> Quote
Recommended Posts