Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z Nowym Rokiem lepsze życie rozpocznijcie wraz... Niech współpraca z Łaską Bożą przeobraża Was... Silni wiarą i nadzieją miłość nieście w świat... A dni lepsze zajaśnieją... Każdy będzie rad...

Posted

Dopiero teraz mam chwilke,aby wkleić fotki z pobytu u dr.Gierka.Otó malutki pacjent na wizycie kontrolnej:

Tak podróżujemy..

Ciepło i bezpiecznie

Pora na kontrolę..

Co doktor zrobi?

Moja łapeczka,ładna prawda?

Goi się ładnie..

Aguś,zabierz mnie już do domku...

Posted

WITAM WAS W NOWYM ROKU!! :loveu:
Niestety trochę się pochorowałam ostatnio, katar mnie chwycił i ból głowy, nie miałam siły na nic, na szczęście już jest lepiej.
Sylwester minął nam spokojnie, podczas gdy petardy strzelały ze wszystkich stron, Morisek i Zuzia spali sobie w najlepsze na łóżeczku i żadne z nich nawet nie zareagowało:eviltong:
Jeśli chodzi o łapeczkę to goi sie pięknie, codziennie kilka razy smaruję mu to przepisaną maścią, nic się tam nie babra, nie ślimaczy ani nic, więc -odpukać-jest ok :lol:
NIESTETY Morisek jest łobuzem 1-go stopnia, no i już wykombinował w jaki sposób może się pozbyć znienawidzonej skarpetki z łapki- kołnierz wcale mu w tym nie przeszkadza:diabloti: Poprostu wyciąga łapkę jak najbardziej, pychol tak samo, a wtedy końcówką ząbków ledwo- ledwo dotyka koniuszków łapki i zawzięcie kombinuje przy skarpecie:mad:
Dlatego teraz jest jeszcze bardziej pilnowany:mad:
Fotki wkrótce, bo mam problemy z kompem:/
Jeśli chodzi o jego adopcję, to chętni są, wszystko się okaże po wizycie przedadopcyjnej.

Posted

Ehh przepraszam Was za nieobecność, ostatnio mam trochę zakręcone dni. Jeśli chodzi o Moriska...
Po jakże obfitym ząbkowaniu Morisiaczek poczuł się chyba troszkę aż ZA DOROSŁY:mad: Dlaczego? Otóż już zaczyna powoli przejawiać zainteresowanie Zuzią nie tylko jako swoją "nianią":diabloti: ....
Mówiąc wprost: JUŻ TRZY RAZY PRZYŁAPAŁAM GO NA NIEUDOLNYCH PRÓBACH DOBRANIA SIĘ DO ZUZY!!!:-x:-x:-x
Na dodatek ostatnio miałam "miłą" pobudkę. Obudziło mnie dziwne stukanie, takie dość szybkie. Za chwilę drzwi do mojego pokoju <które były przymknięte> otwierają się z impetem i kto wpada? Morisek, w szalonym pędzie, stukając kołnierzem o ziemię:diabloti: Wskoczył na łóżko i za chwilę ekspresowo zeskoczył i znowu- w długą! do drugiego pokoju! Poprostu akcja pt. "Był pies- nie ma psa" :cooldevi:
Niestety ostatnio znowu łóżko miałam mokre.. Wiecie od czego..:shake:

Oj Morisku niesforny, i tak Cię kochamy:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote=AguśSosnowiec;9263341
Na dodatek ostatnio miałam "miłą" pobudkę. Obudziło mnie dziwne stukanie, takie dość szybkie. Za chwilę drzwi do mojego pokoju <które były przymknięte> otwierają się z impetem i kto wpada? Morisek, w szalonym pędzie, stukając kołnierzem o ziemię:diabloti: Wskoczył na łóżko
Oj Morisku niesforny, i tak Cię kochamy:loveu::loveu::loveu:
Wszyscy kochają Moriska, jest śliczny i jak widać mądrala z niego :lol:
Aguś, ale taka pobudka to sama radość! Jak do mojego łóżka wpada zgraja ( w ilości sztuk 4, 3 małe + 1 duuuuży) potworków (piesków) i wszystkie się cieszą i przepychają, bo każdy chce się pierwszy przytulić, to aż mi serduszko się cieszy. To jest dużo lepsze niż zimny dźwięk trit, trit, trit budzika :cool3:

Posted

Moje (sztuk pięć) nie wpadają do łóżka rano ....I mnie nie budzą....
Co mają wpadać...One już tam są... Śpią rozwalone a ja wiszę na jednym boku:evil_lol::evil_lol:
I to ja muszę je budzić...:roll:

Pozdrowionka dla Moriska urwisa...:loveu:

Posted

No i szwy już ściągnięte :multi:
Właśnie wróciliśmy od weta, za nieco ponad miesiąc będzie jeszcze tylko wyjmowany gwóźdź z łapeczki:lol: Morisek był tak grzeczny, wszystko dał sobie zrobić, nie protestował ani razu, dr Gierek bardzo go chwalił, ale nie ma się co dziwić- Morisek naprawdę był jak aniołek!!! :loveu:
Został też już zaszczepiony na wściekliznę.
No to teraz domki zgłaszać się i umawiać na wizyty przedadopcyjne, zostanie przeprowadzona surowa selekcja!:diabloti:
Bardzo się cieszę, że już szwy zdjęte i wszystkie szczepienia porobione:lol:
Morisek mój Ty Skarbie :loveu: