Edi100 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Z Nowym Rokiem lepsze życie rozpocznijcie wraz... Niech współpraca z Łaską Bożą przeobraża Was... Silni wiarą i nadzieją miłość nieście w świat... A dni lepsze zajaśnieją... Każdy będzie rad... Quote
Peter Beny Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Aga słodziutki jest nawet w tym kołnierzu :loveu::loveu::loveu: Quote
Aga_Mazury Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Peter Beny napisał(a):Aga słodziutki jest nawet w tym kołnierzu :loveu::loveu::loveu: ..bo ostródziaki to fajne chłopaki "som" ;) Quote
Vutz Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 CIOTECZKI kochane, zajrzyjcie proszę na ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101806 pomóżcie znaleźć jakiś dobry domek ?! ideałem byłby dom z ogrodem z możliwością wejścia do domu w Warszawie lub okolicach... :roll: Quote
Edi100 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 No jak tam zdrówka Pięknisia?:loveu: Jak łapinka? Quote
BajkaB Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Dopiero teraz mam chwilke,aby wkleić fotki z pobytu u dr.Gierka.Otó malutki pacjent na wizycie kontrolnej: Tak podróżujemy.. Ciepło i bezpiecznie Pora na kontrolę.. Co doktor zrobi? Moja łapeczka,ładna prawda? Goi się ładnie.. Aguś,zabierz mnie już do domku... Quote
Edi100 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ależ On dzielny:loveu:Cieszę się że łapeńka się goi:) Quote
marola Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Kochany, grzeczny Morisek :lol: A czy ta łapeczka zarośnie kłaczkami jak się zagoi? Quote
taxelina Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 deer_1987 napisał(a):A co w koncu ze stalym domem? Jakies wiesci? Quote
AguśSosnowiec Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 WITAM WAS W NOWYM ROKU!! :loveu: Niestety trochę się pochorowałam ostatnio, katar mnie chwycił i ból głowy, nie miałam siły na nic, na szczęście już jest lepiej. Sylwester minął nam spokojnie, podczas gdy petardy strzelały ze wszystkich stron, Morisek i Zuzia spali sobie w najlepsze na łóżeczku i żadne z nich nawet nie zareagowało:eviltong: Jeśli chodzi o łapeczkę to goi sie pięknie, codziennie kilka razy smaruję mu to przepisaną maścią, nic się tam nie babra, nie ślimaczy ani nic, więc -odpukać-jest ok :lol: NIESTETY Morisek jest łobuzem 1-go stopnia, no i już wykombinował w jaki sposób może się pozbyć znienawidzonej skarpetki z łapki- kołnierz wcale mu w tym nie przeszkadza:diabloti: Poprostu wyciąga łapkę jak najbardziej, pychol tak samo, a wtedy końcówką ząbków ledwo- ledwo dotyka koniuszków łapki i zawzięcie kombinuje przy skarpecie:mad: Dlatego teraz jest jeszcze bardziej pilnowany:mad: Fotki wkrótce, bo mam problemy z kompem:/ Jeśli chodzi o jego adopcję, to chętni są, wszystko się okaże po wizycie przedadopcyjnej. Quote
AguśSosnowiec Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Pragnę Wam donieść, że Moriskowi ząbki sypią się namiętnie:lol: Wczoraj późnym wieczorem wypadły 3, dziś rano juz jeden jest:diabloti: Nasz mały mężczyzna :loveu: Quote
ewatr Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Jej Morisku ty to juz prawie nastoletni chłopak jesteś :loveu: ale zeby tak wszystkie zęby na raz tracic no no :eviltong: Quote
marola Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Edi100']Jak tam Morisiątko:loveu:?[/quote] No właśnie, co słychać u Moriska? Quote
ewatr Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 A Morisiątko to gdzie sie podziało ???:oops: Quote
AguśSosnowiec Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ehh przepraszam Was za nieobecność, ostatnio mam trochę zakręcone dni. Jeśli chodzi o Moriska... Po jakże obfitym ząbkowaniu Morisiaczek poczuł się chyba troszkę aż ZA DOROSŁY:mad: Dlaczego? Otóż już zaczyna powoli przejawiać zainteresowanie Zuzią nie tylko jako swoją "nianią":diabloti: .... Mówiąc wprost: JUŻ TRZY RAZY PRZYŁAPAŁAM GO NA NIEUDOLNYCH PRÓBACH DOBRANIA SIĘ DO ZUZY!!!:-x:-x:-x Na dodatek ostatnio miałam "miłą" pobudkę. Obudziło mnie dziwne stukanie, takie dość szybkie. Za chwilę drzwi do mojego pokoju <które były przymknięte> otwierają się z impetem i kto wpada? Morisek, w szalonym pędzie, stukając kołnierzem o ziemię:diabloti: Wskoczył na łóżko i za chwilę ekspresowo zeskoczył i znowu- w długą! do drugiego pokoju! Poprostu akcja pt. "Był pies- nie ma psa" :cooldevi: Niestety ostatnio znowu łóżko miałam mokre.. Wiecie od czego..:shake: Oj Morisku niesforny, i tak Cię kochamy:loveu::loveu::loveu: Quote
marola Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote=AguśSosnowiec;9263341 Na dodatek ostatnio miałam "miłą" pobudkę. Obudziło mnie dziwne stukanie, takie dość szybkie. Za chwilę drzwi do mojego pokoju <które były przymknięte> otwierają się z impetem i kto wpada? Morisek, w szalonym pędzie, stukając kołnierzem o ziemię:diabloti: Wskoczył na łóżko Oj Morisku niesforny, i tak Cię kochamy:loveu::loveu::loveu: Wszyscy kochają Moriska, jest śliczny i jak widać mądrala z niego :lol: Aguś, ale taka pobudka to sama radość! Jak do mojego łóżka wpada zgraja ( w ilości sztuk 4, 3 małe + 1 duuuuży) potworków (piesków) i wszystkie się cieszą i przepychają, bo każdy chce się pierwszy przytulić, to aż mi serduszko się cieszy. To jest dużo lepsze niż zimny dźwięk trit, trit, trit budzika :cool3: Quote
Alpina Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Moje (sztuk pięć) nie wpadają do łóżka rano ....I mnie nie budzą.... Co mają wpadać...One już tam są... Śpią rozwalone a ja wiszę na jednym boku:evil_lol::evil_lol: I to ja muszę je budzić...:roll: Pozdrowionka dla Moriska urwisa...:loveu: Quote
AguśSosnowiec Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 No i szwy już ściągnięte :multi: Właśnie wróciliśmy od weta, za nieco ponad miesiąc będzie jeszcze tylko wyjmowany gwóźdź z łapeczki:lol: Morisek był tak grzeczny, wszystko dał sobie zrobić, nie protestował ani razu, dr Gierek bardzo go chwalił, ale nie ma się co dziwić- Morisek naprawdę był jak aniołek!!! :loveu: Został też już zaszczepiony na wściekliznę. No to teraz domki zgłaszać się i umawiać na wizyty przedadopcyjne, zostanie przeprowadzona surowa selekcja!:diabloti: Bardzo się cieszę, że już szwy zdjęte i wszystkie szczepienia porobione:lol: Morisek mój Ty Skarbie :loveu: Quote
Recommended Posts