Paulina_mickey Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Bardzo pięknie dziękujemy :Rose: Jesteście Kochane :calus: mam nadzieje że sie komuś spodoba:loveu: Quote
albiemu Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 baffi nie wiem czy dobrze kojarzę z innych wątków, ale przepraszam że pytam, czy jesteś pełnoletnia?? Quote
Akadna Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Baffi2 ma 12 lat (coś tak słyszałam:roll:) Quote
Marlena:) Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 W górę Morisku:multi:...jeżeli baffi ma 12 lat ,to przecież można pogadać z jej rodzicami,ale wątpię,by chociaż widzieli psiaka:lol:...Wiem jak to jest,bo już nie raz się nadziałam..cieszyłam się,ze jest szansa na domek,a tu milion wymówek..i dowiaduję się,ze jednak nie ma 2 dzieci,ale 13 lat :roll: ..ehh Trzymam kciuki za maluszka:loveu: Quote
Akadna Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Morisek szuka dombku..........:candle:......nadal..... Quote
albiemu Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ja wcale nie neguje wieku, ale wiem z doświadczenia, że tak jak piszecie - euforia kończy się na stanowczym zdaniu rodziców - NIE CHCEMY PSA W DOMU! ABSOLUTNIE! Co więcej ostatnio była sytuacja, że dorosła osoba chciała psa z ogo, gosc go przywiózł a teściowa kazała mu sie z nim wynosić .... Jak widać nie ma zasady.... Quote
lidka_park Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Marlena:)']Dla Moriska;) : http://ooomarlenaooo.wrzuta.pl/film/nyQbyPuTHB/moris_-_tylko_mnie_kochaj naprawde piękne... jeszcze raz dziękujemy :Rose: Quote
natija Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 wierze,ze Morisek znajdzie kochajacy domek,tzrymam mocno kciuki za niego... Quote
magdyska25 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 gratuluje tym co wpadli na pomysł zrobienia na wrzucie filmiku o Morisku..chwyta za serce...łzy popłynęły...gdyby był"normalny" napewno szybciutko znalazłby domek... ale przecież dzidziuś jest normalny!!!!! powiem nawet więcej jest niespotykany jedyny w swoim rodzaju!!!!!! Morisku gdzie Twoja mamusia?? :( Mam nadzieje że Niuniuś znajdzie szybciutko domek o którym baaardzo marzy... A nie można mu znależć domku tymczasowego żeby nie siedział w schronisku?? Quote
Paulina_mickey Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Morisku kochany hopaj po domek:loveu: Quote
baffi2 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 albiemu napisał(a):baffi nie wiem czy dobrze kojarzę z innych wątków, ale przepraszam że pytam, czy jesteś pełnoletnia?? nie jestem pełnoletnia. A czy to znaczy że niemogłabym przygarnąć psiaka...? nierozumiem o co chodzi... w czym problem...? Quote
Edi100 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 magdyska25 napisał(a):gratuluje tym co wpadli na pomysł zrobienia na wrzucie filmiku o Morisku..chwyta za serce...łzy popłynęły...gdyby był"normalny" napewno szybciutko znalazłby domek... ale przecież dzidziuś jest normalny!!!!! powiem nawet więcej jest niespotykany jedyny w swoim rodzaju!!!!!! Morisku gdzie Twoja mamusia?? :( Mam nadzieje że Niuniuś znajdzie szybciutko domek o którym baaardzo marzy... A nie można mu znależć domku tymczasowego żeby nie siedział w schronisku?? DT napewno by się przydał, tyle że brak :( Quote
albiemu Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 baffi2 napisał(a):nie jestem pełnoletnia. A czy to znaczy że niemogłabym przygarnąć psiaka...? nierozumiem o co chodzi... w czym problem...? Problem? Mam nadzieje nie będzie problemu ... zapytać chyba można - prawda?? :p Quote
baffi2 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 albiemu napisał(a):Problem? Mam nadzieje nie będzie problemu ... zapytać chyba można - prawda?? :p Można, można:p Quote
cytrynka10 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Morisek ja Cie kocham i martwie się teraz o Ciebie Quote
Klaudus__ Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Prawdziwe Serduszko kochane! Jakbym w domu takiej armii nie miała to już u mnie nyna w łóżeczku! Ale mam już taką bandę w domu, że masakra :-P Ale trzymam kciuki za "wspaniały" domek do tego ślicznego maleństwa! I jak będzie trzeba pomóc finansowo to również postaram się Skarbka wesprzeć. Ucałujcie Go ode mnie proszę... ;) Quote
cytrynka10 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='Klaudus__']Prawdziwe Serduszko kochane! Jakbym w domu takiej armii nie miała to już u mnie nyna w łóżeczku! Ale mam już taką bandę w domu, że masakra :-P Ale trzymam kciuki za "wspaniały" domek do tego ślicznego maleństwa! I jak będzie trzeba pomóc finansowo to również postaram się Skarbka wesprzeć. Ucałujcie Go ode mnie proszę... ;) ja mam tak samo gdyby nie psiaki i /Tata który by znów marudził Morisiek grzał by doopcie w ciepłym łóżeczku Quote
Matusz Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Morisek, kochany i wesoły :loveu::loveu: zobaczcie sami Quote
magdyska25 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 zdjęcia suuuuuuper. Szczególnie podoba mi się Morisek gdy pokazuje ząbki:) Czy Niuniek w ogóle staje na tej łapce. Pytam się bo na zdjęciu z innym psem ma ją podniesioną. Quote
Matusz Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='magdyska25']zdjęcia suuuuuuper. Szczególnie podoba mi się Morisek gdy pokazuje ząbki:) Czy Niuniek w ogóle staje na tej łapce. Pytam się bo na zdjęciu z innym psem ma ją podniesioną. chyba staje, tam akurat na tym zdjęciu biegnie ;) Quote
Recommended Posts