Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W górę Morisku:multi:...jeżeli baffi ma 12 lat ,to przecież można pogadać z jej rodzicami,ale wątpię,by chociaż widzieli psiaka:lol:...Wiem jak to jest,bo już nie raz się nadziałam..cieszyłam się,ze jest szansa na domek,a tu milion wymówek..i dowiaduję się,ze jednak nie ma 2 dzieci,ale 13 lat :roll: ..ehh
Trzymam kciuki za maluszka:loveu:

Posted

ja wcale nie neguje wieku, ale wiem z doświadczenia, że tak jak piszecie - euforia kończy się na stanowczym zdaniu rodziców - NIE CHCEMY PSA W DOMU! ABSOLUTNIE! Co więcej ostatnio była sytuacja, że dorosła osoba chciała psa z ogo, gosc go przywiózł a teściowa kazała mu sie z nim wynosić ....
Jak widać nie ma zasady....

Posted

gratuluje tym co wpadli na pomysł zrobienia na wrzucie filmiku o Morisku..chwyta za serce...łzy popłynęły...gdyby był"normalny" napewno szybciutko znalazłby domek... ale przecież dzidziuś jest normalny!!!!! powiem nawet więcej jest niespotykany jedyny w swoim rodzaju!!!!!! Morisku gdzie Twoja mamusia?? :(
Mam nadzieje że Niuniuś znajdzie szybciutko domek o którym baaardzo marzy...
A nie można mu znależć domku tymczasowego żeby nie siedział w schronisku??

Posted

albiemu napisał(a):
baffi nie wiem czy dobrze kojarzę z innych wątków, ale przepraszam że pytam, czy jesteś pełnoletnia??

nie jestem pełnoletnia. A czy to znaczy że niemogłabym przygarnąć psiaka...? nierozumiem o co chodzi... w czym problem...?

Posted

magdyska25 napisał(a):
gratuluje tym co wpadli na pomysł zrobienia na wrzucie filmiku o Morisku..chwyta za serce...łzy popłynęły...gdyby był"normalny" napewno szybciutko znalazłby domek... ale przecież dzidziuś jest normalny!!!!! powiem nawet więcej jest niespotykany jedyny w swoim rodzaju!!!!!! Morisku gdzie Twoja mamusia?? :(
Mam nadzieje że Niuniuś znajdzie szybciutko domek o którym baaardzo marzy...
A nie można mu znależć domku tymczasowego żeby nie siedział w schronisku??

DT napewno by się przydał, tyle że brak :(

Posted

baffi2 napisał(a):
nie jestem pełnoletnia. A czy to znaczy że niemogłabym przygarnąć psiaka...? nierozumiem o co chodzi... w czym problem...?

Problem? Mam nadzieje nie będzie problemu ... zapytać chyba można - prawda?? :p

Posted

Prawdziwe Serduszko kochane! Jakbym w domu takiej armii nie miała to już u mnie nyna w łóżeczku! Ale mam już taką bandę w domu, że masakra :-P Ale trzymam kciuki za "wspaniały" domek do tego ślicznego maleństwa! I jak będzie trzeba pomóc finansowo to również postaram się Skarbka wesprzeć. Ucałujcie Go ode mnie proszę... ;)

Posted

[quote name='Klaudus__']Prawdziwe Serduszko kochane! Jakbym w domu takiej armii nie miała to już u mnie nyna w łóżeczku! Ale mam już taką bandę w domu, że masakra :-P Ale trzymam kciuki za "wspaniały" domek do tego ślicznego maleństwa! I jak będzie trzeba pomóc finansowo to również postaram się Skarbka wesprzeć. Ucałujcie Go ode mnie proszę... ;)

ja mam tak samo gdyby nie psiaki i /Tata który by znów marudził Morisiek grzał by doopcie w ciepłym łóżeczku

Posted

[quote name='magdyska25']zdjęcia suuuuuuper. Szczególnie podoba mi się Morisek gdy pokazuje ząbki:)
Czy Niuniek w ogóle staje na tej łapce. Pytam się bo na zdjęciu z innym psem ma ją podniesioną.

chyba staje, tam akurat na tym zdjęciu biegnie ;)