Cheritka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Doginka']Bo to chyba p&s;) Zobaczcie to - pieso-człowiek się urodził (kilka fot):crazyeye: [FONT=MS Shell Dlg 2]Dog gives birth to mutant creature that resembles human being (photo) - Pravda.Ru [/FONT] Po Czarnobylu dużo takich sie rodziło ;(, tu pewnie też jakaś elektrownia była obok. ;( Quote
AnkaG Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Maskara brrr. Czekamy na wieści z wystawy. Mamusia pewnie popłakuje za synusiem :diabloti: Quote
Doginka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Cheritka napisał(a):Po Czarnobylu dużo takich sie rodziło ;(, tu pewnie też jakaś elektrownia była obok. ;( Ooooo, cześć Ewcia;):loveu: AnkaG napisał(a): ...Czekamy na wieści z wystawy. Mamusia pewnie popłakuje za synusiem :diabloti: Mamusia to wpadła już w depresję tęsknotową i na wszystkich "warczy" :cool3:lub płacze:placz: Jutro się wystawiają:nerwy: Quote
weszka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Biedna mamusia. A syneczek tam pewnie szaleje! Quote
Doginka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 weszka napisał(a):Biedna mamusia. A syneczek tam pewnie szaleje! Szaleje z Gassirką:p AngelsDream napisał(a):No to kciukamy! AnkaG napisał(a):No to trzymamy jutro :lol: Trzymajcie kciuki dziewczynki, bo będą bardzo potrzebne;) Quote
LeCoyotte Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 malawaszka napisał(a):a ma chociaz konkurencje??? :lol: :roflt: niedługo na topie będzie championat Urugwaju i Mongolii:loveu::cool1: Quote
malawaszka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Doginka napisał(a): Trzymajcie kciuki dziewczynki, bo będą bardzo potrzebne;) a ma chociaz konkurencje??? :lol: Quote
Doginka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 malawaszka napisał(a):a ma chociaz konkurencje??? :lol: A skąd ja niby mam to wiedzieć?:niewiem::diabloti: Nie wiem, gdzie szukać listy wystawców lub stawki zgłoszonych psów:oops: Quote
malawaszka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 nie wierze, że nie wiesz :diabloti: :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='malawaszka']nie wierze, że nie wiesz :diabloti: :evil_lol: Przysięgam, że nie wiem i dlatego jutro bedę cała w stresie:razz: A tu coś Dla Was na dobranoc:p Quote
Doginka Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 To jest nasza konkurencja: Bon Jovi von Shamad Proszę trzymajcie kciuki, bo to ładny pies:loveu: Quote
malawaszka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ładny i niekopiowany :loveu: to teraz chyba zaważy to czy sędzie lubi kopiowane czy nie Quote
malawaszka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Doginka']Kciuki trzymaliście bardzo mocno:multi: Właśnie dzwoniła Ewa::multi: Gassira -V1, CAC, CACIB, BOB, czekamy na BOG;) Trzymajcie dalej kciuki:loveu: Gordon - V1, CAC, CACIB, BOB, czekamy na BOG;) Trzymajcie dalej kciuki:loveu: Tak więc mamy 2 x rasę:multi::multi::multi: o to już?:lol: więc jednak sędzie w mini woli kopiowane :lol: z jednej strony szkoda bo nigdy się kopiowanie nie skończy, a z drogiej strony gratulacje dla Gordonka :klacz: Quote
Doginka Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Kciuki trzymaliście bardzo mocno:multi: Właśnie dzwoniła Ewa::multi: Gassira -V1, CAC, CACIB, BOB, czekamy na BOG;) Trzymajcie dalej kciuki:loveu: Gordon - V1, CAC, CACIB, BOB, czekamy na BOG;) Trzymajcie dalej kciuki:loveu: Tak więc mamy 2 x rasę:multi::multi::multi: Quote
Doginka Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [FONT=MS Shell Dlg 2]Gordon wygrał z ładnym psem i suką z Polski:multi:, ale fotki suki nie mam:shake: Nawet nie wiem, co to za suczka, bo Ewa milczy - pewnie odezwie się już po BOG-u:p[/FONT] Quote
Justa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Gratki dla Gordonka, Gassiry i EWY rzecz jasna :loveu::multi: Quote
weszka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Super :multi::multi::multi: Brawo Gordon! Brawo Ewa! Brawo Gass! Wymiatają :multi::multi::multi: A no i córeczki też gratuluję :) hihi Quote
eria Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 uśmiałam się z tej 'ofiarnej pracy' :evil_lol::evil_lol::evil_lol: GRATULACJE!!!!!!:loveu::multi: Quote
Recommended Posts