Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O matko! Strasznie to wygląda jakoś... jak to się stało? Ciekawe czy może tak być jak napisałaś malawaszko...

A miałam napisać że fajny ten ring pod namiotem i takie elegancko ustawione krzesełka :)

Posted

eria napisał(a):
ojezuuuuu :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Moje pierwsze słowa:crazyeye:
malawaszka napisał(a):
matko boska - szkoda, że nic więcej tam nie napisali tylko same zdjcia - czy to możliwe, ze jakis pieprzony sk**** zoofil zapłodnił tą malutką sunię :placz::angryy:

Zadawałam sobie te same pytania:razz:

Posted

Nie jest to możliwe- nawet gdyby doszło do zapłodnienia między gatunkami to zygota nie może się dalej rozwijać. To wynika ze zbyt dużej rozbieżności genowej.
Takie krzyżówki są możliwe tylko u bardzo podobnych genetycznie zwierzat- np muł (krzyżówka konia i osła)

Jak dla mnie to stworzonko wygląda jak poroniony ludzki plód.. :shake:

Posted

weszka napisał(a):
... A miałam napisać że fajny ten ring pod namiotem i takie elegancko ustawione krzesełka :)

tylko foty pod takim ringiem ciężko się robi;)
malawaszka napisał(a):
możliwe, że masz rację Irvier's - ale co za ludzie, że takie zdjęcia porobli i opublikowali :shake:

A Ty byś fot nie porobiła jakby Ci któraś suńka takie dziwo urodziła?:razz:
Irviers napisał(a):
...Jak dla mnie to stworzonko wygląda jak poroniony ludzki plód.. :shake:

Tak, tylko ludzki płód nie ma tyle sutek i ogona;)

Posted

Irviers napisał(a):
Nie jest to możliwe- nawet gdyby doszło do zapłodnienia między gatunkami to zygota nie może się dalej rozwijać. To wynika ze zbyt dużej rozbieżności genowej.
Takie krzyżówki są możliwe tylko u bardzo podobnych genetycznie zwierzat- np muł (krzyżówka konia i osła)

Irvers ma racje.
Pozatym kom jajowa wytwarza specjalne substancje, które zapobiegają zapłodneniu przez inny gatunek (szczególnie tak rozbieżny genetycznie)

Posted

Lubię takie zdjęcia robiącego zdjęcia :)
A ten mutancik przedziwny jednak... powinni moim zdaniem uśpić taki tworek bo nic z tego nie będzie pewnie. Ale najpierw sobie robią sensację kosztem takiego małego ciałka :(

Posted

[quote name='Helga&Ares']cześć kochani - daaawno nas tu nie było. Postanowiłam odkurzyć, a w zasadzie zacząć od nowa naszą galeryję - zapraszamy:smile: TUTAJ LINK
Już do Was zajrzałam;)

[quote name='Tiesto_kennel']http://images41.fotosik.pl/142/dd29189591f814b3.jpg
to chyba tu powinno być :P:P
Jak najbardziej zgadzam się z Tobą:diabloti:

[quote name='weszka']Lubię takie zdjęcia robiącego zdjęcia :)
A ten mutancik przedziwny jednak... powinni moim zdaniem uśpić taki tworek bo nic z tego nie będzie pewnie. Ale najpierw sobie robią sensację kosztem takiego małego ciałka :(
Ja też pewnie robiłabym fotki, ale chyba bym nie publikowała ich:shake: