Pestka Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 http://i43.tinypic.com/2mk5n7.jpg uwielbiam takie dobki :loveu: http://i43.tinypic.com/o85eg8.jpg ale ten tez cudny :loveu: Quote
AnkaG Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 A ten sznupek na fotach przed szczeniaczkiem - nie mogę zacytować :angryy: - to jakiś taki szarawy. :cool3: Quote
Doginka Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='AnkaG']A ten sznupek na fotach przed szczeniaczkiem - nie mogę zacytować :angryy: - to jakiś taki szarawy. :cool3: Bo to chyba p&s;) Zobaczcie to - pieso-człowiek się urodził (kilka fot):crazyeye: [FONT=MS Shell Dlg 2]Dog gives birth to mutant creature that resembles human being (photo) - Pravda.Ru [/FONT] Quote
malawaszka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 matko boska - szkoda, że nic więcej tam nie napisali tylko same zdjcia - czy to możliwe, ze jakis pieprzony sk**** zoofil zapłodnił tą malutką sunię :placz::angryy: Quote
weszka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 O matko! Strasznie to wygląda jakoś... jak to się stało? Ciekawe czy może tak być jak napisałaś malawaszko... A miałam napisać że fajny ten ring pod namiotem i takie elegancko ustawione krzesełka :) Quote
Doginka Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 eria napisał(a):ojezuuuuu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Moje pierwsze słowa:crazyeye: malawaszka napisał(a):matko boska - szkoda, że nic więcej tam nie napisali tylko same zdjcia - czy to możliwe, ze jakis pieprzony sk**** zoofil zapłodnił tą malutką sunię :placz::angryy: Zadawałam sobie te same pytania:razz: Quote
malawaszka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 możliwe, że masz rację Irvier's - ale co za ludzie, że takie zdjęcia porobli i opublikowali :shake: Quote
Irviers Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Nie jest to możliwe- nawet gdyby doszło do zapłodnienia między gatunkami to zygota nie może się dalej rozwijać. To wynika ze zbyt dużej rozbieżności genowej. Takie krzyżówki są możliwe tylko u bardzo podobnych genetycznie zwierzat- np muł (krzyżówka konia i osła) Jak dla mnie to stworzonko wygląda jak poroniony ludzki plód.. :shake: Quote
Doginka Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 weszka napisał(a):... A miałam napisać że fajny ten ring pod namiotem i takie elegancko ustawione krzesełka :) tylko foty pod takim ringiem ciężko się robi;) malawaszka napisał(a):możliwe, że masz rację Irvier's - ale co za ludzie, że takie zdjęcia porobli i opublikowali :shake: A Ty byś fot nie porobiła jakby Ci któraś suńka takie dziwo urodziła?:razz: Irviers napisał(a):...Jak dla mnie to stworzonko wygląda jak poroniony ludzki plód.. :shake: Tak, tylko ludzki płód nie ma tyle sutek i ogona;) Quote
Doginka Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Irviers napisał(a):Na pewno nikt normalny tego nie zrobil.. brak słow :shake: I jeszcze ułożyli w pudełeczku na "pościeli":razz: Quote
Irviers Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Na pewno nikt normalny tego nie zrobil.. brak słow :shake: Quote
Justa Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Irviers napisał(a):Nie jest to możliwe- nawet gdyby doszło do zapłodnienia między gatunkami to zygota nie może się dalej rozwijać. To wynika ze zbyt dużej rozbieżności genowej. Takie krzyżówki są możliwe tylko u bardzo podobnych genetycznie zwierzat- np muł (krzyżówka konia i osła) Irvers ma racje. Pozatym kom jajowa wytwarza specjalne substancje, które zapobiegają zapłodneniu przez inny gatunek (szczególnie tak rozbieżny genetycznie) Quote
weszka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Lubię takie zdjęcia robiącego zdjęcia :) A ten mutancik przedziwny jednak... powinni moim zdaniem uśpić taki tworek bo nic z tego nie będzie pewnie. Ale najpierw sobie robią sensację kosztem takiego małego ciałka :( Quote
Doginka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Helga&Ares']cześć kochani - daaawno nas tu nie było. Postanowiłam odkurzyć, a w zasadzie zacząć od nowa naszą galeryję - zapraszamy:smile: TUTAJ LINK Już do Was zajrzałam;) [quote name='Tiesto_kennel']http://images41.fotosik.pl/142/dd29189591f814b3.jpg to chyba tu powinno być :P:P Jak najbardziej zgadzam się z Tobą:diabloti: [quote name='weszka']Lubię takie zdjęcia robiącego zdjęcia :) A ten mutancik przedziwny jednak... powinni moim zdaniem uśpić taki tworek bo nic z tego nie będzie pewnie. Ale najpierw sobie robią sensację kosztem takiego małego ciałka :( Ja też pewnie robiłabym fotki, ale chyba bym nie publikowała ich:shake: Quote
Recommended Posts