Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja mam wykładzinę, ciemny brąz, idealnie udaje panele ( 7 osób się nabralo!) i kurz widać strasznie, że nie powiem o walających się kłakach Foksika :mad:

Posted

Ale fajnie, działeczka, kominek. Doginko niezłe masz miny przy rozpalaniu w kominku :D
A tak w ogóle to Wy tam wszystko macie w tym domeczku! Nic tylko się wprowadzać!
Co do brudów na podłodze to już mi się nawet nie chce o tym gadać. Ja nie dośc że mam taką podłogę to jeszcze meble z ciemnego drewna - masakra! Ale tak juz było jak kupiłam więc trudno. Nie mam obsesji muzealnej czystości ;) ale conajmniej raz dziennie jest zamiatanie a odkurzacza i mopa najlepiej by było wcale nie chować.

Posted

[quote name='eria']na takich panelach to wszelaki kurz widać :diabloti:
http://i41.tinypic.com/5vnj46.jpg
To nie panele - to najprawdziwszy parkiet;)
[quote name='Tinka:)']na takich panelach po dwóch dniach od pożądnego sprzątania robią się koty kurzu :diabloti:
a jak się sprząta na odwal to robią się od zaraz :evil_lol:
A od czego moje sznupy mają mopiaste brody?:evil_lol:
[quote name='eria']ja mam wykładzinę, ciemny brąz, idealnie udaje panele ( 7 osób się nabralo!) i kurz widać strasznie, że nie powiem o walających się kłakach Foksika :mad:
Dlatego my mamy jasne podłogi:eviltong:;)

[quote name='weszka']Ale fajnie, działeczka, kominek. Doginko niezłe masz miny przy rozpalaniu w kominku :D
A tak w ogóle to Wy tam wszystko macie w tym domeczku! Nic tylko się wprowadzać!
Ja już też chętnie bym się wprowadziła do domku, ale jeszcze tam są pracownicy i Miś chce, żeby wszystko pokończyli jak należy, a my byśmy im tylko przeszkadzali;)
[quote name='malawaszka']w tym ja
A ja jeszcze nie:razz:
[quote name='AnkaG']Takie panele to małe piwo. Lepsze są czarne albo grafitowe podłogi. :evil_lol:
Mamy czarne schody:diabloti:

A teraz koniec o brudach;)
Raper ukończył Championa Polski:multi::multi::multi:
Dziękujemy za trzymane kciukaski:loveu::loveu::loveu:
Dziękujemy też Tiesto Bella Fraga, za fachowe poprowadzwnie Rapcia po CWC:p:multi::loveu:Marta DZIĘKUJĘ:loveu::loveu::loveu: