LeCoyotte Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 gratulacje:cool3::p eria napisał(a):uśmiałam się z tej 'ofiarnej pracy' :evil_lol::evil_lol::evil_lol: noo jakby conajmniej uratowała świat od zagłady muminków:evil_lol: Quote
Doginka Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Dziękuję WSZYSTKIM za gratki:loveu:;):multi: To jest ta suczka z Polski, z którą wygrał Gordon w porównaniu o Rasę:p JURA Szlachetka:loveu: Właśnie dzwoniłam do Ewy. Bała się długo rozmawiać, bo idzie sztorm i podobno straszna burza. Ewcia mówi, że niesamowity widok mają - biało, oświetlone burzowymi chmurami góry, ludzie zamykają okiennice:crazyeye:Ewa się bała:diabloti::razz: Quote
Doginka Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Dzisiaj: Gordon zdobył: V1, CAC, BOB i został Championem Montenegro:multi::multi::multi: Gassira zdobyła: V1, CAC, BOB i została Championem Montenegro:multi::multi::multi: Dziękujemy za Gratki i za mocno zaciskane kciuki:loveu::loveu::loveu: Quote
Dogha Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Gratulacje! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Doginka Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 AnkaG napisał(a)::laola: To jakie ma już tytuły Gordon? Widzisz mój banerek?:razz: Kliknij na www i wejdź w zakładkę "Moje Psy";) Jeszcze raz dziękuję WSZYSTKIM za gratulacje:loveu::loveu::loveu: Quote
AnkaG Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Twoja Miśka dziecinnieje :diabloti: Michał się tak bawił jak miał jakieś 7 lat. Weszłam na stronkę - fiu fiu Gordonek. :lol: Quote
Doginka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 AnkaG napisał(a):Twoja Miśka dziecinnieje :diabloti: Michał się tak bawił jak miał jakieś 7 lat. Weszłam na stronkę - fiu fiu Gordonek. :lol: Gordonek własnie wrócił:multi::multi::multi: Jutro rano będę go miała w domciu:multi: Teraz smacznie śpi z Gassirą:loveu: Quote
Vectra Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Graty za CH wysp bananowych :diabloti: hahahahaah sikam jak patrze na Rapera :evil_lol: przynajmniej wiem , że nie tylko ja mialam dziwne pomysły :cooldevi: Quote
malawaszka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 nie wytrzymałabym teraz już na pewno i pojechałabym po psa :lol: miałabym po spaniu :lol: Quote
Doginka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 malawaszka napisał(a):nie wytrzymałabym teraz już na pewno i pojechałabym po psa :lol: miałabym po spaniu :lol: Ja nie pojadę, bo Gordon tam ma kochankę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nie chcę mu robić przykrości, niech się chłopsiak pożądnie pożegna:diabloti: Quote
Doginka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Vectra napisał(a):Graty za CH wysp bananowych :diabloti: hahahahaah sikam jak patrze na Rapera :evil_lol: przynajmniej wiem , że nie tylko ja mialam dziwne pomysły :cooldevi: Dzięki za gratki:loveu: A te pomysły to Miśka ma na poczekaniu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Moje psidełko koffffffffffane:loveu::loveu::loveu: Cudna fota:crazyeye::loveu: Quote
ariss Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Narobiłam się na wystawie jak cholera,Sylwia już wie jak biegałm z ringu do ringu:roll: Bałam sie jak cholera, bo nawet psy które były same w stawce nie dostawały tytułów:shake: Opwieści dziwnej treści jak się wyśpie:eviltong: Quote
eria Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 wyśpij się i wklejaj duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo fot !!!! :loveu: Quote
weszka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Brawo! Brawo! Bardzo dzielnie się spisaliście! Gordonek już z mamusią??? Quote
ariss Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 weszka napisał(a):Brawo! Brawo! Bardzo dzielnie się spisaliście! Gordonek już z mamusią??? nie oddm go:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 weszka napisał(a):Brawo! Brawo! Bardzo dzielnie się spisaliście! Gordonek już z mamusią??? Zaraz bedzie w domku, tylko Ewa się wyśpi:evil_lol: ariss napisał(a):nie oddm go:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A mówiłam Ci zawsze, że Gordon ma jaja:diabloti:, a Raper to taka cipka milaśna:loveu:Jakbyś wzięła Rapera, to zaraz chciałabyś mi go oddać;) Quote
Recommended Posts