Ka-Vanga Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Doginka napisał(a):Wiem:diabloti: - zawsze podziwiam Twoje szupeczki (jak akurat nie jestem na ringu):lol: nio to milo mi :buzi: Quote
Doginka Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 furciaczek napisał(a):Dziendobry:loveu: Cześć kochana :loveu: Nie będzie mnie aż do niedzieli wieczorem, bo boję się EMMY - mieszkam na szczycie i jakby zerwało dach, to chybabym padła na zawał:diabloti: A tak mamcia zrobi pyszny obiadek, a ja poleżę sobie przed tivilizorkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) A więc Żegnajcie do niedzieli wieczór - może będą fotki:p:hand: Ps. Może pomogę mamci w tym obiadku:razz: Quote
panienkabubu Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 O co w ogóle chodzi z tą emmą? jakaś piosenkarka czy cóś?:hmmmm: Quote
ariss Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 panienkabubu napisał(a):O co w ogóle chodzi z tą emmą? jakaś piosenkarka czy cóś?:hmmmm: błahahaahhaaahah...taka,że aż bębenki pękają;):evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 :mdleje: już mi marymek wrzuciła link:mdleje: A ja właśnie doświadczam, tak leje mocno, ze mi zaraz okna powybija :mdleje: Quote
Doginka Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='gassira']błahahaahhaaahah...taka,że aż bębenki pękają;):evil_lol: [quote name='panienkabubu']O co w ogóle chodzi z tą emmą? jakaś piosenkarka czy cóś?:hmmmm: Quote
Doginka Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Jestem zmęczona i dogo mi muli, ale właśnie się dowiedziałam, że będę ciocią i mam pozwolenie na wklejenie tej fotki: Mały Igorek w brzuszku mojej ciotecznej siostry:crazyeye::loveu: DOBRANOC:hand: Quote
furciaczek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Aaaaaaaaaa padlam :mdleje::loveu::mdleje::loveu::mdleje::loveu: Quote
malawaszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 WOW :mdleje: niesamowite są te USG 3D :crazyeye: cudny maluch :loveu: tfu tfu żeby nie zauroczyć ;) Quote
Doginka Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 furciaczek napisał(a):Aaaaaaaaaa padlam :mdleje::loveu::mdleje::loveu::mdleje::loveu: malawaszka napisał(a):WOW :mdleje: niesamowite są te USG 3D :crazyeye: cudny maluch :loveu: tfu tfu żeby nie zauroczyć ;) gassira napisał(a):jak cudownie to wyszło:loveu::crazyeye::loveu: ewka i haker napisał(a):ale cudnie to wyszlo tak dokladnie Helga&Ares napisał(a):cudniasty fotasek:loveu: Ja sama jestem pod wrażeniem zdjęć (bo mam ich więcej)z USG Ale ciocia Sylwia będzie rozpieszczać Igorka:multi::loveu::loveu::loveu: - On ma już 25cm:loveu::p Quote
ariss Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 właśnie zobaczyłam,że na Twoim banerku Gordon został zdyskryminowany:evil_lol: Quote
Doginka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 gassira napisał(a):właśnie zobaczyłam,że na Twoim banerku Gordon został zdyskryminowany:evil_lol: O qrcze, jak to???????:razz::cool3: Obrobię foty i trochę powklejam:diabloti: Quote
ewka i haker Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Doginka napisał(a):O qrcze, jak to???????:razz::cool3: Obrobię foty i trochę powklejam:diabloti: no to czekamy:loveu: Quote
Doginka Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 ewka i haker napisał(a):no to czekamy:loveu: Zaraz będą foty:razz: Quote
LeCoyotte Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 eria napisał(a):ale z nich już owieczki ! baranki:diabloti: kiedy odgruzowywanie?:cool3: Quote
eria Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 LeCoyotte napisał(a):baranki:diabloti: kiedy odgruzowywanie?:cool3: tyż fakt, żem je męskości pozbawiła :shake::evil_lol: Doginka zjaw się w mojej galerii bo Ci się cosik Foxi i z Figą pomieszała :D Quote
Recommended Posts