eria Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Doginka napisał(a):Ja też już o szczonkach myślę, a jeszcze nie wiem na 100%, czy ta pani wybierze Rapcia jak zobaczy Gordona:razz: NIECH SPRÓBUJE GORDONA WYBRAĆ ! NIE POKAZUJ JEJ GO ! :diabloti: Quote
panienkabubu Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Stronka zrobiona, czekam na zastrzeżenia :loveu: Quote
ariss Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :crazyeye:łoł:crazyeye: i karteczka ode mnie jest na stronce:crazyeye::lol: jeszcze kosteczki od bgirl by tam pasowały! Quote
Helga&Ares Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Doginko śniłaś mi się dzisiaj :eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Nie, ja chcę obejrzeć szczylki po Rapciu! :evil_lol::razz: Quote
Izabela124. Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Witanko No i bedea szczeniory, jak fajnie Quote
Doginka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 panienkabubu napisał(a):Aaaa to już tak szybko??? Spotkanie i już krycie??? :evil_lol: Dodałam współną galerię, widziałaś? :loveu: Widziałam - Fajosko - Dzięki:crazyeye::loveu: panienkabubu napisał(a):Stronka zrobiona, czekam na zastrzeżenia :loveu: Wysłałam emilka:cool3: eria napisał(a):NIECH SPRÓBUJE GORDONA WYBRAĆ ! NIE POKAZUJ JEJ GO ! :diabloti: Saa zobaczy, bo Gordon jedzie w rezerwie, jakby Rapciowi się nie udało:evil_lol: gassira napisał(a)::crazyeye:łoł:crazyeye: i karteczka ode mnie jest na stronce:crazyeye::lol: jeszcze kosteczki od bgirl by tam pasowały! Na razie czekam na kosteczki:p - mam tylko jedną:loveu: Helga&Ares napisał(a):Doginko śniłaś mi się dzisiaj :eviltong: I pewnie wyśniłaś, że oblałam jutrzejszy egzamin:placz: Karolina_Nett napisał(a):Nie, ja chcę obejrzeć szczylki po Rapciu! :evil_lol::razz: Ja też:razz: Izabela124. napisał(a):Witanko No i bedea szczeniory, jak fajnie Ma nadzieję, że będą, bo Rapcio kryje pierwszy raz w życiu;) - ciekawe jak z jego płodnością:razz: Quote
AnkaG Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Doginka napisał(a): Ma nadzieję, że będą, bo Rapcio kryje pierwszy raz w życiu;) - ciekawe jak z jego płodnością:razz: I chęciami . :eviltong: Może sie panienka nie spodoba. Jaki egzamin jutro? Quote
eria Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :lol: a właśnie -co to za panna dla Rapcia ? pokaż no ciotka foty !! przecież dogociotki muszą ją zaakceptować ! jak się nam nie spodoba to nici !! :D Quote
Doginka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 AnkaG napisał(a):I chęciami . :eviltong: Może sie panienka nie spodoba. Jaki egzamin jutro? Panienka pokryta Rapciem:multi::multi::multi: - jutro poopowiadam, bo teraz muszę szybciutko wszystkich odwiedzić i kładę się spać, bo o 8 rano...:cool3: eria napisał(a)::lol: a właśnie -co to za panna dla Rapcia ? pokaż no ciotka foty !! przecież dogociotki muszą ją zaakceptować ! jak się nam nie spodoba to nici !! :D Już za późno na nici:evil_lol: - panienka pokryta:multi::multi::multi:, ale fotek nie mam, bo musiałam trzymać suczkę podczas krycia:p Będę miała fotki od właścicielki suczki;) A suczka to: BONI NI - PI Romanus Rex - w rodowodzie ma maść cz-s, ale po mojemu to p&s raczej jest i to z tych jasnych:razz: Eria DZIĘKI za śliczny avek:multi::loveu::multi::loveu: Quote
Doginka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 gassira napisał(a):ale jestem ciekawa tej suczki:cool3: Rozczarujesz się:razz::eviltong: - to przeciętnej urody suczka - miękki włos i siwy, dosyć duża i troszkę podtuczona, ale charakter ma super, no i wreszcie sprawdzę, czy Raper jest płodny:p DOBRANOC Ps. Chyba że na wystawie suczka prezentuje się lepiej, bo teraz jest zarośnięta;) Quote
ariss Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Doginka napisał(a):Rozczarujesz się:razz::eviltong: - to przeciętnej urody suczka - miękki włos i siwy, dosyć duża i troszkę podtuczona, ale charakter ma super, no i wreszcie sprawdzę, czy Raper jest płodny:p DOBRANOC Ps. Chyba że na wystawie suczka prezentuje się lepiej, bo teraz jest zarośnięta;) To czemu kryłaś taką kiepską suczkę?:crazyeye: Quote
Doginka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 gassira napisał(a):To czemu kryłaś taką kiepską suczkę?:crazyeye: Żeby sprawdzić płodność psa:eviltong::p Quote
ariss Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Doginka napisał(a):Żeby sprawdzić płodność psa:eviltong::p żebyś za kilka lat nie żałowała tej decyzji:roll: ale najważniejsze,żeby szczeniorki były zdrowe no i żeby wdały się w Rapcia;) a tak poza tym to raniutko przez sen trzymam mocno:bigok: Quote
Doginka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 gassira napisał(a):żebyś za kilka lat nie żałowała tej decyzji:roll: ale najważniejsze,żeby szczeniorki były zdrowe no i żeby wdały się w Rapcia;) a tak poza tym to raniutko przez sen trzymam mocno:bigok: ŻAŁOWAĆ NIE BĘDĘ - SUCZKA MA HODOWLANKĘ:p i szczonki mogą być ładniusie - co ja mówię - będą śliczne:loveu::eviltong::mad: Quote
ariss Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Doginka napisał(a):ŻAŁOWAĆ NIE BĘDĘ - SUCZKA MA HODOWLANKĘ:p i szczonki mogą być ładniusie - co ja mówię - będą śliczne:loveu::eviltong::mad: Pewnie,że będą:cool3: A tak na marginesie to znałam kiedyś niezbyt urodziwą sunię(nie pijąc do mamuśki Twoich szceniorów),która rodziła cudowne szczęnięta:loveu:Więc na to nie ma reguły;) Quote
Doginka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 gassira napisał(a):Pewnie,że będą:cool3: A tak na marginesie to znałam kiedyś niezbyt urodziwą sunię(nie pijąc do mamuśki Twoich szceniorów),która rodziła cudowne szczęnięta:loveu:Więc na to nie ma reguły;) Ja nawet kryłam Gordonem niezbyt urodziwą suczkę, a szczeniorki były cudo i nawet na klubówce Debi maiała I miejsce:loveu::multi::p - więc suczka może być mniej ładna, a może dawać cud szczonki:cool3: DOBRANOC - jutro egzam:placz: Quote
furciaczek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Mam nadzieje ze szczeniory beda cudne:loveu: Quote
Doginka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 furciaczek napisał(a):Mam nadzieje ze szczeniory beda cudne:loveu: Nawet jakby były garbate, to będą najpiękniejsze, bo Rapera:loveu: Quote
AnkaG Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ale ciocia Dogionka przywiązna do przyszłych wnusiów. :lol: Quote
eria Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 e tam po Rapciu będą cudne:loveu::loveu: a gdziesik w necie tą sucz można obejrzeć ?;) Quote
ariss Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 jak egzamin poszedł?bo już mnie kciuki bolą:evil_lol: Quote
eria Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 no mnie już bolą zęby od pisania ołówkiem na klawiaturze :diabloti: Quote
Recommended Posts