Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnkaG napisał(a):
Ale ciocia Dogionka przywiązna do przyszłych wnusiów. :lol:

Ja poprostu kocham wszystkie szczonki bez wyjątku:loveu:
eria napisał(a):
e tam po Rapciu będą cudne:loveu::loveu:
a gdziesik w necie tą sucz można obejrzeć ?;)

Za 2 dni będzie u mnie na stronce, bo właścicielka suczki obiecała mi przysłać foto, a Kasieńka wklei mi na stronce w dziale szczeniaki, działu tego jeszcze nie ma, ale będzie:p:multi:

gassira napisał(a):
jak egzamin poszedł?bo już mnie kciuki bolą:evil_lol:

eria napisał(a):
no mnie już bolą zęby od pisania ołówkiem na klawiaturze :diabloti:

furciaczek napisał(a):
Wlasnie czekamy na wiesci:)

Odpowiem Wam hurtem - ZDAŁAM EGZAMIN TEORETYCZNY NA PRAWO JAZDY:multi::multi::multi: - za 3 tygodnie odbieram prawko:multi::multi::multi:

Cheritka napisał(a):
No to teraz będziemy czekać na zdjecia dzieci ,
u mnie za chwilkę będą :eviltong:
(zdjęcia :eviltong:)

To sobie pooglądamy:loveu::multi:
malawaszka napisał(a):
jak egzaminek/??? :kciuki:
no i trzymam :kciuki: za zdrowe i śliczne dzieciaczki Raperkowe

Zdałam:multi:
Rybka_39 napisał(a):
Czesc!
Jestem chyba 1 raz w tej galeryjce:razz:
Śliczne masz sznupeczki!:loveu:

Witam i zapraszam częściej:p

Posted

Za 3 tygodnie odbieram Prawo Jazdy:sweetCyb::bigcool::B-fly::Cool!::cunao::laola::beerchug::drinka::multi:
Nie mówiłam zbyt wiele, bo nie chciałam zapeszyć:diabloti:

Posted

eria napisał(a):
Brawo !!!!! Gratulacje !!!!

Ale prawie zemdlałam, jak zobaczyłam egzaminatora - ALE CIACHO:loveu::crazyeye::mdleje:- nie mogłam się skupić na jeździe, bo co chwilę wzrok mi leciał na Niego - bosssssssssssssssssssski:loveu::loveu::loveu:

Posted

eria napisał(a):
DAWAJ FOTE ! :diabloti:

Nie mam:placz::placz::placz: i sama z tego powodu rozpaczam:placz::placz::placz: - na egzaminie byłam sama i głupio by było robić fotkę chłopakowi:oops: - ale gorąco go wyściskałam, jak powiedział, że zaliczyłam egzamin z wynikiem pozytywnym:diabloti:;) - tak jakoś nie mogłam się odkleić - wykorzystałam chociaż chwilę - niby, że ze szczęścia:eviltong::p

Posted

Doginka napisał(a):
Nie mam:placz::placz::placz: i sama z tego powodu rozpaczam:placz::placz::placz: - na egzaminie byłam sama i głupio by było robić fotkę chłopakowi:oops: - ale gorąco go wyściskałam, jak powiedział, że zaliczyłam egzamin z wynikiem pozytywnym:diabloti:;) - tak jakoś nie mogłam się odkleić - wykorzystałam chociaż chwilę - niby, że ze szczęścia:eviltong::p

ja nie wiem czy Twój chop byłby zadowolony:diabloti:

kurcze też mogłam wyściskać zabójczo przystojnego dzielnicowego (że niby z radości, że zboczenca złapał ):diabloti:

Posted

gassira napisał(a):
Gratulacje

ale cwaniara z Ciebie:evil_lol:tak wyściskać egzaminatora:evil_lol:

Ale on był cudny - prawie zemdlałam z wrażenia - czarne włosy, wysoki, przystojny, tylko oczu nie mogłam zobaczyć, bo był w okularach słonecznych:angryy: - ale był super uprzejmy i miły i wciąż się do mnie uśmiechał - to dodało mi otuchy i nie popełniłam żadnego błędu, bo głupio by było niezdać przy takim CIACHU:loveu::loveu::loveu:

Posted

eria napisał(a):
ja nie wiem czy Twój chop byłby zadowolony:diabloti:

kurcze też mogłam wyściskać zabójczo przystojnego dzielnicowego (że niby z radości, że zboczenca złapał ):diabloti:

Ja tylko mam nadzieję, że mój J nie czyta mojego fotobloga:cool3::diabloti:

Posted

gassira napisał(a):
Gratulacje

ale cwaniara z Ciebie:evil_lol:tak wyściskać egzaminatora:evil_lol:

Fajnie zbudowany chłopak - miał ok. 26/30 lat:loveu::loveu::loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahahaha no pięknie - jak ja zdawałam n prawko to same stare dziady były :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie pisałam, bo i po co - ale teraz się przyznam:oops: - 2 x oblałam i te 2x egzaminowali mnie nieprzyjemni Ch**e:angryy::angryy::angryy:
Ale ten dzisiejszy to mniodek:loveu::loveu::loveu:

Posted

ha! a ja zdałam za pierwszym razem :multi: dostałam takiego słowotoku ze stresu na jazdach, że facet nie zauważył jak najechałam na krawężnik :evil_lol: opowiedziałam mu chyba całe swoje życie i zycie swojej rodziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

AnkaG napisał(a):
Ja też zdałam za 3-cim razem. :evil_lol:

To dzisiaj praktyczny a nie toria jak napisałaś. :cool3:

Przejęzyczenie:diabloti:

malawaszka napisał(a):
ha! a ja zdałam za pierwszym razem :multi: dostałam takiego słowotoku ze stresu na jazdach, że facet nie zauważył jak najechałam na krawężnik :evil_lol: opowiedziałam mu chyba całe swoje życie i zycie swojej rodziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Obecnie na egzaminie nie wolno rozmawiać z egzaminatorem - tylko w wyjątkowych sytuacjach:razz::cool3:;)
gassira napisał(a):
Uciekam powoli do wyraka:bye:

Ja tak od godziny uciekam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

DOBRANOC:hand::hand::hand:

Posted

Ze stronką mam trochę zaległości, nie odpisałaś na maila ze współną galerią :evil_lol:
I myślę nad szczeniakami, bo w jednej linii się nie zmieszczą i będą musiały być chyba na dole, w drugiej linii :cool3:
Wybacz tylko, ale zbliżają mi się egzaminy i coraz mniej będę siedzieć, także błagam o trochę cierpliwości :cool3: