Rybka_39 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Czesc! Jestem chyba 1 raz w tej galeryjce:razz: Śliczne masz sznupeczki!:loveu: Quote
Cheritka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 No to teraz będziemy czekać na zdjecia dzieci , u mnie za chwilkę będą :eviltong: (zdjęcia :eviltong:) Quote
malawaszka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 jak egzaminek/??? :kciuki: no i trzymam :kciuki: za zdrowe i śliczne dzieciaczki Raperkowe Quote
Doginka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 AnkaG napisał(a):Ale ciocia Dogionka przywiązna do przyszłych wnusiów. :lol: Ja poprostu kocham wszystkie szczonki bez wyjątku:loveu: eria napisał(a):e tam po Rapciu będą cudne:loveu::loveu: a gdziesik w necie tą sucz można obejrzeć ?;) Za 2 dni będzie u mnie na stronce, bo właścicielka suczki obiecała mi przysłać foto, a Kasieńka wklei mi na stronce w dziale szczeniaki, działu tego jeszcze nie ma, ale będzie:p:multi: gassira napisał(a):jak egzamin poszedł?bo już mnie kciuki bolą:evil_lol: eria napisał(a):no mnie już bolą zęby od pisania ołówkiem na klawiaturze :diabloti: furciaczek napisał(a):Wlasnie czekamy na wiesci:) Odpowiem Wam hurtem - ZDAŁAM EGZAMIN TEORETYCZNY NA PRAWO JAZDY:multi::multi::multi: - za 3 tygodnie odbieram prawko:multi::multi::multi: Cheritka napisał(a):No to teraz będziemy czekać na zdjecia dzieci , u mnie za chwilkę będą :eviltong: (zdjęcia :eviltong:) To sobie pooglądamy:loveu::multi: malawaszka napisał(a):jak egzaminek/??? :kciuki: no i trzymam :kciuki: za zdrowe i śliczne dzieciaczki Raperkowe Zdałam:multi: Rybka_39 napisał(a):Czesc! Jestem chyba 1 raz w tej galeryjce:razz: Śliczne masz sznupeczki!:loveu: Witam i zapraszam częściej:p Quote
AnkaG Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Teoretyczny czy praktyczny? :razz: Gratki. Quote
Doginka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Za 3 tygodnie odbieram Prawo Jazdy:sweetCyb::bigcool::B-fly::Cool!::cunao::laola::beerchug::drinka::multi: Nie mówiłam zbyt wiele, bo nie chciałam zapeszyć:diabloti: Quote
Doginka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 eria napisał(a):Brawo !!!!! Gratulacje !!!! Ale prawie zemdlałam, jak zobaczyłam egzaminatora - ALE CIACHO:loveu::crazyeye::mdleje:- nie mogłam się skupić na jeździe, bo co chwilę wzrok mi leciał na Niego - bosssssssssssssssssssski:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 eria napisał(a):DAWAJ FOTE ! :diabloti: Nie mam:placz::placz::placz: i sama z tego powodu rozpaczam:placz::placz::placz: - na egzaminie byłam sama i głupio by było robić fotkę chłopakowi:oops: - ale gorąco go wyściskałam, jak powiedział, że zaliczyłam egzamin z wynikiem pozytywnym:diabloti:;) - tak jakoś nie mogłam się odkleić - wykorzystałam chociaż chwilę - niby, że ze szczęścia:eviltong::p Quote
ariss Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Gratulacje ale cwaniara z Ciebie:evil_lol:tak wyściskać egzaminatora:evil_lol: Quote
eria Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Doginka napisał(a):Nie mam:placz::placz::placz: i sama z tego powodu rozpaczam:placz::placz::placz: - na egzaminie byłam sama i głupio by było robić fotkę chłopakowi:oops: - ale gorąco go wyściskałam, jak powiedział, że zaliczyłam egzamin z wynikiem pozytywnym:diabloti:;) - tak jakoś nie mogłam się odkleić - wykorzystałam chociaż chwilę - niby, że ze szczęścia:eviltong::p ja nie wiem czy Twój chop byłby zadowolony:diabloti: kurcze też mogłam wyściskać zabójczo przystojnego dzielnicowego (że niby z radości, że zboczenca złapał ):diabloti: Quote
Doginka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 gassira napisał(a):Gratulacje ale cwaniara z Ciebie:evil_lol:tak wyściskać egzaminatora:evil_lol: Ale on był cudny - prawie zemdlałam z wrażenia - czarne włosy, wysoki, przystojny, tylko oczu nie mogłam zobaczyć, bo był w okularach słonecznych:angryy: - ale był super uprzejmy i miły i wciąż się do mnie uśmiechał - to dodało mi otuchy i nie popełniłam żadnego błędu, bo głupio by było niezdać przy takim CIACHU:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 eria napisał(a):ja nie wiem czy Twój chop byłby zadowolony:diabloti: kurcze też mogłam wyściskać zabójczo przystojnego dzielnicowego (że niby z radości, że zboczenca złapał ):diabloti: Ja tylko mam nadzieję, że mój J nie czyta mojego fotobloga:cool3::diabloti: Quote
Doginka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 gassira napisał(a):Gratulacje ale cwaniara z Ciebie:evil_lol:tak wyściskać egzaminatora:evil_lol: Fajnie zbudowany chłopak - miał ok. 26/30 lat:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 hahahahaha no pięknie - jak ja zdawałam n prawko to same stare dziady były :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 malawaszka napisał(a):hahahahaha no pięknie - jak ja zdawałam n prawko to same stare dziady były :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie pisałam, bo i po co - ale teraz się przyznam:oops: - 2 x oblałam i te 2x egzaminowali mnie nieprzyjemni Ch**e:angryy::angryy::angryy: Ale ten dzisiejszy to mniodek:loveu::loveu::loveu: Quote
AnkaG Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ja też zdałam za 3-cim razem. :evil_lol: To dzisiaj praktyczny a nie toria jak napisałaś. :cool3: Quote
malawaszka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 ha! a ja zdałam za pierwszym razem :multi: dostałam takiego słowotoku ze stresu na jazdach, że facet nie zauważył jak najechałam na krawężnik :evil_lol: opowiedziałam mu chyba całe swoje życie i zycie swojej rodziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Malawaszka pewnie w oczy ci patrzył a nie na droge. :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 AnkaG napisał(a):Malawaszka pewnie w oczy ci patrzył a nie na droge. :evil_lol: a kto go tam wie - ja nie patrzyłam na niego tylko gadałam :evil_lol: Quote
Doginka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 AnkaG napisał(a):Ja też zdałam za 3-cim razem. :evil_lol: To dzisiaj praktyczny a nie toria jak napisałaś. :cool3: Przejęzyczenie:diabloti: malawaszka napisał(a):ha! a ja zdałam za pierwszym razem :multi: dostałam takiego słowotoku ze stresu na jazdach, że facet nie zauważył jak najechałam na krawężnik :evil_lol: opowiedziałam mu chyba całe swoje życie i zycie swojej rodziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Obecnie na egzaminie nie wolno rozmawiać z egzaminatorem - tylko w wyjątkowych sytuacjach:razz::cool3:;) gassira napisał(a):Uciekam powoli do wyraka:bye: Ja tak od godziny uciekam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: DOBRANOC:hand::hand::hand: Quote
furciaczek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 GRATULACJE!!!!! :loveu::loveu::loveu: Wiedzialam ze to sie tak skonczy:eviltong: Quote
panienkabubu Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ze stronką mam trochę zaległości, nie odpisałaś na maila ze współną galerią :evil_lol: I myślę nad szczeniakami, bo w jednej linii się nie zmieszczą i będą musiały być chyba na dole, w drugiej linii :cool3: Wybacz tylko, ale zbliżają mi się egzaminy i coraz mniej będę siedzieć, także błagam o trochę cierpliwości :cool3: Quote
Recommended Posts