Jump to content
Dogomania

Kraków -cztery kocięta-Pepsi , Lolo , Fredzio i Elwis -wszyscy mają domy !!!

Recommended Posts

Posted

Pochwalamy :) Może upchnij parkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powiedz że się lepiej we dwójkę sierotki wychowują. Skoro mają 2 dzieci to i 2 kociamberki być powinny. Przecież bidusia będzie miała smutno jak zostanie jedynaczką ;)

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakby chcieli więcej koteczków.:eviltong::eviltong:.. to u .Ani. jest chmara cała...i nasz biedak w hotelu :placz:

Posted

[quote name='Toska'].
Myślę ,że jak kitkę zobaczą to już po nich :evil_lol::evil_lol::evil_lol: , ale chce ją jeszcze tydzień przetrzymać z resztą bandy , żeby miała 6 tygodni .
co ciocie o tym myślą ?[/quote]

to jest dobry pomysł

Posted

Ciociu Tosko wyślij mi proszę smskiem swój numer (moja komórka 501 -801 553) to przekażę mojej przyjacólce która chce adoptować jedną Twoją pociechę maleńką kocią. Wszystko jej jedno czy kotek czy kotka. Domek super super!!!:multi::multi:

Posted

:lol: I już jesteśmy po wizycie przyszłej rodzinki naszej słodkiej rozrabiary Pepsi :lol:
Wszyscy przejęci bardzo , kociczką zachwyceni , dzieci spędziły godzinkę na kolanach w kuchni z kociakami :lol:
Wszystko już mają przygotowane dla malutkiej , doczekać się nie mogą :evil_lol:
Pepsi w piątek wieczorem pojedzie do nowego domku :multi:
Bardzo fajni ludzie , rozsądni , malutka będzie wysterylizowana w odpowiednim czasie :lol:
Myślę , że będzie jej tam dobrze :lol:

a trzech naszych muszkieterów nadal do wzięcia !!!

Posted

Tweety napisał(a):
no to chyba jakiś worek z adopcjami sie rozsypał, bo moje Miauciki dwa znalazły dom w ciągu tygodnia.
Bądź szczęśliwa kocinko w nowym domu!

Może mój Lucky znajdzie szybko domek...

Posted

dajcie ogłoszenie na alegratka.pl. Ja dałam w piątek i w sobotę zgłosiły się dwa domy po dwa Miauciki. Z małopolskiego jest tylko 35 ogłoszeń dotyczących kotów a jednak sporo osób tam zagląda . Głównie chodzi mi o tego kocurka z hotelu, przecież ona tam tyle czasu sam, malutki :-(

Posted

dobry wieczór :lol: mówią wszystkim Pepsi , Lolo , Elvis i Freddi :lol:
no i ciocia Toska oczywiście :lol:

no i już kończy nam się weekend :-( , ktoś wspominał coś o wypoczynku ??:cool3:
zapominam powoli , co to słowo znaczy :evil_lol:

kociaki :kociak: rozrabiają jak szalone , apetyt im dopisuje aż za bardzo , rosną jak na drożdżach :lol:
urządzają wyścigi po chałupie , gonitwy i zapasy , towarzyszą temu dzikie krzyki i groźne pomruki , przebiegają pędem kuchnię i przedpokój jak tabun dzikich koni -już mi się śni w nocy tupot kocich stóp :eek2:
Biedny Tofcio schodzi im z drogi , bo żadnego szacunku dla piesa nie mają :evil_lol:
Tosia natomiast niezadowolona coraz bardziej :cool3: - ileż można we własnym domu być zamkniętą w jednym pokoju przez jakieś kocie przybłędy:cool3:

Weszko :lol:, klatka drży w posadach :evil_lol: przy tych dzikich harcach :lol: , ale mam nadzieję , że przetrwa w całości :lol:

pozdrawiamy cieplutko wszystkich odwiedzających nasz wątek :loveu:
i pamiętajcie , że trzech małych temperamentnych przystojniaków poszukuje domów :lol:

Posted

BeataSabra napisał(a):

Pozdrowionka i smyranka zwłaszcza dla Tosi która siedzi w odosobnieniu.
Dobrej nocki.
Pa pa

Już myslałam, ze smyranko dla ciotki Toski.... :-o:diabloti::evil_lol::eviltong:
Nowy dzień Was wita kociaki, z nową siłą do szaleństw :loveu:

Posted

Jagienka napisał(a):
Już myslałam, ze smyranko dla ciotki Toski.... :-o:diabloti::evil_lol::eviltong:
Nowy dzień Was wita kociaki, z nową siłą do szaleństw :loveu:

hmmmmm :crazyeye::evil_lol::shake::evil_lol:

Posted

:lol: dzień dobry !
a co Wy to myślicie , niedobre , że ciotce Tosce smyranko się nie należy ??!!
za ten heroizm :evil_lol: w walce ;) z czterema potfforrami :loveu:
za te podrapane ręce i nogi ??!!
za ten wibrujący w uszach koci wrzask głodnej bandy ??!!
za te grzebania w kuwetce ??!!
za te taszczone tony żwirku , hektolitry mleka , kilogramy kleików i słoików z Gerberami , wory suchej karmy ??!!
no wstydziłybyście się :oops:, moje miłe :loveu:, żeby nawet małego smyranka mi żałować :crazyeye:

małe diabełki odkryły wczoraj wieczorem cudowną możliwość wlezienia do kosza ze śmieciami i teraz kolejka stoi , żeby się tam dostać :angryy:
o dziwo , najbardziej przepycha się najmniejszy i najsłabszy Fredzio :cool3: , bo przecież w koszu fajnie jest :eviltong:

I tak zaczynamy nowy tydzień , oby był dobry , czego Wam wszystkim życzę :lol:

Posted

na razie tylko grzebanie w koszu a to dopiero preludium do dalszych popisów i prezentacji możliwości. Jak masz w najbliższym czasie jakąś uroczystość gdzie goście będą pchać się z kwiatami to umów się z nimi niech lepiej przyniosą po worku żwirku kociego, bo ciężki kryształowy wazon z 18 różami stojący na komodzie to pestka dla nieco większych kociuszków. Mój rocznicowy bukiet runął "z siłą wodospadu" na parkiet. Wazon okazał się prawdziwie kryształowy, bo stłukł się w drobny maczek mieszając z płatkami zdewastowanych róż, tworząc malowniczą mieszaninę na podłodze. I nie chcecie wiedzieć jakimi słowami posługiwał się wówczas ofiarodawca tego kwiecia:evil_lol::oops: