Jump to content
Dogomania

Kraków -cztery kocięta-Pepsi , Lolo , Fredzio i Elwis -wszyscy mają domy !!!

Recommended Posts

Posted

Pepsi już po wizycie u wetki
dostała jakieś zastrzyki -narobiła ponoć straszliwego krzyku :evil_lol: i tak się wyrywała , że musiał przyjść drugi wet do trzymania pannicy :-o

prawdopodobnie to stres , bo niczego się nie dopatrzyli .
Ufffff, jest lepiej , wieczorem ma dostać do jedzenia jakąś specjalną karmę .
Tyle wiem na szybko , wieczorem , na spokojnie może dowiem się coś więcej :lol:

p.s. cholery można dostać :cool3:, z nerw wyjść:mad: , piszę już trzeci raz i stale znika :comp26:

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: wygląda na to , że sytuacja opanowana :lol:
kociambra pospała , odpoczęła , trochę się przegłodziła i zaczęła rozrabiać na nowo !
ależ napędziła stracha Ani - przyznam , że i mnie też :cool3:

chłopaki natomiast właśnie domagają się posiłku :cool3: -głośno i niecierpliwie :razz:, więc pędzę nakarmić i utulić do snu :evil_lol:

Posted

Toska, niech ją obserwują, czasami po lekach kociuchy dostają takiego kopa, którego energię tracą na rozrabianie a na drugi dzień zmieniają się w szmatkę. Niech ją jakoś tonują, niech energia idzie w walke z choroba a nie ze wszystkim dokoła

Posted

Tweety napisał(a):
weszka, a co Ty tymi domami to jak z rękawa sypiesz? nie masz tam za mankietem jakiegoś maleńkiego dla 5-miesięcznej pięknej panny?:razz:

I dla czarno-białego pięknego pana co ma prawie dwa miesiące......

Posted

:lol: witam wszystkich słonecznie :lol:
przepraszam za milczenie wczorajsze , ale padł mi internet :mad: i dopiero dziś wieczorem fachowiec będzie naprawiał .
teraz piszę z pracy :lol:
Weszko :lol: , dzięki za meile -dziś będę odpisywać !!!
wczoraj była rodzinka oglądać kociaki -zobaczymy , co z tego będzie :roll:

a kocie chłopaki :loveu:
zdrowe :lol:, rozrabiają ile wlezie:lol: i rosną jak na drożdżach :lol:

i oczywiście pozdrawiają wszystkie ciocie gromkim MIAU !!!

Posted

chętnych wczoraj maglowałyśmy z przyjaciółką strrrraszliwie :cool3:, umowę adopcyjną kazałyśmy się nauczyć na pamięć :evil_lol:, pytań zadałyśmy tysiące :evil_lol: , kazałyśmy sprawę przemyśleć jeszcze sto razy !!!
ale czy to pomoże ulokować chłopaczyny w najlepszych domkach ? oby !!!

Posted

ale jest większa szansa, że to będzie odpowiedni dom:razz: Przecież wiesz, że żadne testy nie pomogą, jeżeli żadnej z nas nie ma na miejscu aby doglądnąć naszych tymczasowiczów:evil_lol:

Posted

dobry wieczór :lol:
już po wizycie fachowca od komputerów -jak widać wróciłam do świata dogomanii ale ona coś muli i muli :angryy:
Weszko :lol:, na jednego maila odpisałam i dostałam odpowiedź , że przygarnięte zostało już inne kocię :lol:

Młodzieńcy:loveu: niedawno skonsumowali kolację i przenieśli się z kuchni na moje pościelone już łóżeczko :evil_lol:
bynajmniej nie służy ono dżentelmenom do spania :eviltong: a wręcz przeciwnie -odbywają się właśnie na nim jakieś zawody sportowe wielodyscyplinowe - biegi , skoki , zapasy i wspinaczka .O udaniu się na nocny odpoczynek na razie nie ma mowy :evil_lol:
Fatalnie , bo powiem szczerze , o niczym innym w tej chwili nie marzę :placz:
Trudno , zachciało mi się kociąt , to cierp ciało......

Posted

Toska napisał(a):
dobry wieczór :lol:
już po wizycie fachowca od komputerów -jak widać wróciłam do świata dogomanii ale ona coś muli i muli :angryy:
Weszko :lol:, na jednego maila odpisałam i dostałam odpowiedź , że przygarnięte zostało już inne kocię :lol:

Młodzieńcy:loveu: niedawno skonsumowali kolację i przenieśli się z kuchni na moje pościelone już łóżeczko :evil_lol:
bynajmniej nie służy ono dżentelmenom do spania :eviltong: a wręcz przeciwnie -odbywają się właśnie na nim jakieś zawody sportowe wielodyscyplinowe - biegi , skoki , zapasy i wspinaczka .O udaniu się na nocny odpoczynek na razie nie ma mowy :evil_lol:
Fatalnie , bo powiem szczerze , o niczym innym w tej chwili nie marzę :placz:
Trudno , zachciało mi się kociąt , to cierp ciało......

Oj cierp ciało
padam na twarz a ten terrorysta wcale nie ma zamiaru spać.
Żeby sąsiedzi na policje nie dzwonili i TOZU nie zawiadamiali siedzę na dogomanii a on lota i skacze i biega.....(sąsiadom koty przeszkadzają nie mogą miauczeć i skakać)
Co jakiś czas włazi mi na kolana skubnie mnie ząbkami pomruczy i biegnie dalej.......:loveu::loveu:

SPAĆ SPAĆ buuuuuuuuuuuuuuu

Posted

Tweety ja zrobiłam kilka ogłoszeń i oczywiście ludziska zamiast dzwonić do Toski to piszą do mnie bo gdzieś tam jako wystawcy ogłoszenia pojawia się mój mail. Żebym tak sypała domkami to 6 mies. Odysek by nie siedział nadal w hotelu :(
Oby te potfoorki szybko się wyniosły ;) bo ciotka Toska nam z niewyspania padnie ;)

Posted

:evil_lol: oj padnie , padnie jak nic :evil_lol:
w pracy oczęta mi się przymykają :evil_lol:, głowa się koło południa kiwać zaczyna:evil_lol: , na ręce podrapane ludziska patrzą podejrzanie :evil_lol: -długo tak nie pociągnę :shake::evil_lol:

Posted

Toska napisał(a):
w pracy oczęta mi się przymykają :evil_lol:, głowa się koło południa kiwać zaczyna:evil_lol: , na ręce podrapane ludziska patrzą podejrzanie :evil_lol: -długo tak nie pociągnę :shake::evil_lol:

Ręce...... mi ten diablik Brodę podrapał.
Wyglądam jak bym wsadziła nie wiadomo gdzie......

Posted

męska decyzja podjęta :angryy: -małoletni o północy idą spać - nie ma zmiłuj :mad:
łobuzy :loveu: zostały odstawione do Weszkowego więzienia i odsiadka do 7 rano -bez odwołania .
Nawet protestów specjalnie nie słychać , obsiadły ciepłą butlę i zaraz będzie kimka :kociak::sleep2:
odzyskałam swoje łóżko :multi: -też się kładę zaraz :multi:

dobranoc :bye::sleeping:

Posted

Toska napisał(a):
męska decyzja podjęta :angryy: -małoletni o północy idą spać - nie ma zmiłuj :mad:
łobuzy :loveu: zostały odstawione do Weszkowego więzienia i odsiadka do 7 rano -bez odwołania .
Nawet protestów specjalnie nie słychać , obsiadły ciepłą butlę i zaraz będzie kimka :kociak::sleep2:
odzyskałam swoje łóżko :multi: -też się kładę zaraz :multi:

dobranoc :bye::sleeping:

Idę polować na Lucka dam mu kolacje i też się położę.

Dobranoc

Posted

Toska napisał(a):

nawet nie wiesz ile kocia mama moze wytrzymać:evil_lol:. Za 10 dni minie mi pól roku jak mam u siebie Miauciki a zaczynałam od ciężarnej Miauci a potem dodatkowo 6 maluchów, na dzień dzisiejszy mam jeszcze 3, od jutra 2:loveu:. Nie życzę Ci tego samego ale uspakajam, że powinnaś przetrzymać ten najazd hugenotów ze śpiewem na ustach:razz:

Posted

:lol: dobre południe wszystkim naszym fanom :lol:

ciociu Tweety :lol: , śpiew nie jest moją mocną stroną :evil_lol:, raczej preferuję niewyraźne mamrotanie pod nosem słów , których ucho ludzkie z ust damy słyszeć nie powinno :evil_lol: -oczywiście tylko w stanie wyższej konieczności , czy zdenerrrrwowania straszliwego :eviltong:
a przeciez przy kociakach człowiek się uspokaja , patrzy z rozczuleniem na te maleńkie ciałeczka , na te cudne łepetynki z wielkimi oczkami , na ich wszystkie igraszki ....
gdybym tylko mogła , to zostawiłabym u siebie wszystkie trzy łotrzyki , ale nie da rady :shake:

zakupiłam dziś rano koci drapak i wieczorem odbędzie się pierwsza lekcja poglądowa na temat " gdzie i jak grzeczni koci chłopcy ostrzą pazury "
zobaczymy , czy się sprawdzę w roli pedagoga :evil_lol:

Posted

Toska napisał(a):
:lol:
zakupiłam dziś rano koci drapak i wieczorem odbędzie się pierwsza lekcja poglądowa na temat " gdzie i jak grzeczni koci chłopcy ostrzą pazury "
zobaczymy , czy się sprawdzę w roli pedagoga :evil_lol:

ale nie obiecuj sobie za wiele i to nie dlatego, że nie sprawdzisz się jako pedagog :evil_lol: Rzadko kiedy kociuchy koncentrują sie lii jedynie na drapaczku aczkolwiek lubia go używać, jeżeli podejdzie im pod pazurki. U nas taki wiszący na ścianie to można sobie było wsadzić ... gdziekolwiek:razz: Natomiast bardzo spasowała noga od piętrowego łózka owinięta sznurkiem, zresztą ta druga, nieowinięta, też jest superowa:mad: