Toska Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Pepsi już po wizycie u wetki dostała jakieś zastrzyki -narobiła ponoć straszliwego krzyku :evil_lol: i tak się wyrywała , że musiał przyjść drugi wet do trzymania pannicy :-o prawdopodobnie to stres , bo niczego się nie dopatrzyli . Ufffff, jest lepiej , wieczorem ma dostać do jedzenia jakąś specjalną karmę . Tyle wiem na szybko , wieczorem , na spokojnie może dowiem się coś więcej :lol: p.s. cholery można dostać :cool3:, z nerw wyjść:mad: , piszę już trzeci raz i stale znika :comp26: Quote
Tweety Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ja to mam zawał bankowy przez to kociuchy:mad: Pepsi, a w kuper nie chcesz, pieronie nieduży? Tak straszyć ciotki?:mad: Quote
weszka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 To ci histeryczka kocia! łomatko tak straszyć. Mam nadzieję że wszystko już opanowane. Quote
Toska Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 :lol: wygląda na to , że sytuacja opanowana :lol: kociambra pospała , odpoczęła , trochę się przegłodziła i zaczęła rozrabiać na nowo ! ależ napędziła stracha Ani - przyznam , że i mnie też :cool3: chłopaki natomiast właśnie domagają się posiłku :cool3: -głośno i niecierpliwie :razz:, więc pędzę nakarmić i utulić do snu :evil_lol: Quote
Tweety Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Toska, niech ją obserwują, czasami po lekach kociuchy dostają takiego kopa, którego energię tracą na rozrabianie a na drugi dzień zmieniają się w szmatkę. Niech ją jakoś tonują, niech energia idzie w walke z choroba a nie ze wszystkim dokoła Quote
weszka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Toska wczoraj wysłałam do Ciebie maila w sprawie kociaków. Niezbyt mi się podobał jego ton ale może akurat dobry domek by był. Quote
Tweety Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 jak wam mija niedziela, kociuszki? jakieś nowe straty w ludzich i mieniu?:razz: Toska, rozumiem, że odpoczywasz niańcząc maluchy:loveu: Quote
weszka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Toska podesłałam kolejnego maila w sprawie wiadomej ;) Podobają się maluszki. Byle na domki się to podobanie przełożyło. Quote
Tweety Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 weszka, a co Ty tymi domami to jak z rękawa sypiesz? nie masz tam za mankietem jakiegoś maleńkiego dla 5-miesięcznej pięknej panny?:razz: Quote
BeataSabra Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Tweety napisał(a):weszka, a co Ty tymi domami to jak z rękawa sypiesz? nie masz tam za mankietem jakiegoś maleńkiego dla 5-miesięcznej pięknej panny?:razz: I dla czarno-białego pięknego pana co ma prawie dwa miesiące...... Quote
Toska Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 :lol: witam wszystkich słonecznie :lol: przepraszam za milczenie wczorajsze , ale padł mi internet :mad: i dopiero dziś wieczorem fachowiec będzie naprawiał . teraz piszę z pracy :lol: Weszko :lol: , dzięki za meile -dziś będę odpisywać !!! wczoraj była rodzinka oglądać kociaki -zobaczymy , co z tego będzie :roll: a kocie chłopaki :loveu: zdrowe :lol:, rozrabiają ile wlezie:lol: i rosną jak na drożdżach :lol: i oczywiście pozdrawiają wszystkie ciocie gromkim MIAU !!! Quote
jotpeg Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 MIAU!!! trzymamy, zeby domy okazale sie nie tylko chetne, ale i godne TAKICH stworkow! :multi: Quote
Toska Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 chętnych wczoraj maglowałyśmy z przyjaciółką strrrraszliwie :cool3:, umowę adopcyjną kazałyśmy się nauczyć na pamięć :evil_lol:, pytań zadałyśmy tysiące :evil_lol: , kazałyśmy sprawę przemyśleć jeszcze sto razy !!! ale czy to pomoże ulokować chłopaczyny w najlepszych domkach ? oby !!! Quote
Tweety Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 ale jest większa szansa, że to będzie odpowiedni dom:razz: Przecież wiesz, że żadne testy nie pomogą, jeżeli żadnej z nas nie ma na miejscu aby doglądnąć naszych tymczasowiczów:evil_lol: Quote
Toska Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 dobry wieczór :lol: już po wizycie fachowca od komputerów -jak widać wróciłam do świata dogomanii ale ona coś muli i muli :angryy: Weszko :lol:, na jednego maila odpisałam i dostałam odpowiedź , że przygarnięte zostało już inne kocię :lol: Młodzieńcy:loveu: niedawno skonsumowali kolację i przenieśli się z kuchni na moje pościelone już łóżeczko :evil_lol: bynajmniej nie służy ono dżentelmenom do spania :eviltong: a wręcz przeciwnie -odbywają się właśnie na nim jakieś zawody sportowe wielodyscyplinowe - biegi , skoki , zapasy i wspinaczka .O udaniu się na nocny odpoczynek na razie nie ma mowy :evil_lol: Fatalnie , bo powiem szczerze , o niczym innym w tej chwili nie marzę :placz: Trudno , zachciało mi się kociąt , to cierp ciało...... Quote
BeataSabra Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Toska napisał(a):dobry wieczór :lol: już po wizycie fachowca od komputerów -jak widać wróciłam do świata dogomanii ale ona coś muli i muli :angryy: Weszko :lol:, na jednego maila odpisałam i dostałam odpowiedź , że przygarnięte zostało już inne kocię :lol: Młodzieńcy:loveu: niedawno skonsumowali kolację i przenieśli się z kuchni na moje pościelone już łóżeczko :evil_lol: bynajmniej nie służy ono dżentelmenom do spania :eviltong: a wręcz przeciwnie -odbywają się właśnie na nim jakieś zawody sportowe wielodyscyplinowe - biegi , skoki , zapasy i wspinaczka .O udaniu się na nocny odpoczynek na razie nie ma mowy :evil_lol: Fatalnie , bo powiem szczerze , o niczym innym w tej chwili nie marzę :placz: Trudno , zachciało mi się kociąt , to cierp ciało...... Oj cierp ciało padam na twarz a ten terrorysta wcale nie ma zamiaru spać. Żeby sąsiedzi na policje nie dzwonili i TOZU nie zawiadamiali siedzę na dogomanii a on lota i skacze i biega.....(sąsiadom koty przeszkadzają nie mogą miauczeć i skakać) Co jakiś czas włazi mi na kolana skubnie mnie ząbkami pomruczy i biegnie dalej.......:loveu::loveu: SPAĆ SPAĆ buuuuuuuuuuuuuuu Quote
weszka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Tweety ja zrobiłam kilka ogłoszeń i oczywiście ludziska zamiast dzwonić do Toski to piszą do mnie bo gdzieś tam jako wystawcy ogłoszenia pojawia się mój mail. Żebym tak sypała domkami to 6 mies. Odysek by nie siedział nadal w hotelu :( Oby te potfoorki szybko się wyniosły ;) bo ciotka Toska nam z niewyspania padnie ;) Quote
Toska Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 :evil_lol: oj padnie , padnie jak nic :evil_lol: w pracy oczęta mi się przymykają :evil_lol:, głowa się koło południa kiwać zaczyna:evil_lol: , na ręce podrapane ludziska patrzą podejrzanie :evil_lol: -długo tak nie pociągnę :shake::evil_lol: Quote
BeataSabra Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Toska napisał(a)::evil_lol: oj padnie , padnie jak nic :evil_lol: w pracy oczęta mi się przymykają :evil_lol:, głowa się koło południa kiwać zaczyna:evil_lol: , na ręce podrapane ludziska patrzą podejrzanie :evil_lol: -długo tak nie pociągnę :shake::evil_lol: Ręce...... mi ten diablik Brodę podrapał. Wyglądam jak bym wsadziła nie wiadomo gdzie...... Quote
Toska Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 męska decyzja podjęta :angryy: -małoletni o północy idą spać - nie ma zmiłuj :mad: łobuzy :loveu: zostały odstawione do Weszkowego więzienia i odsiadka do 7 rano -bez odwołania . Nawet protestów specjalnie nie słychać , obsiadły ciepłą butlę i zaraz będzie kimka :kociak::sleep2: odzyskałam swoje łóżko :multi: -też się kładę zaraz :multi: dobranoc :bye::sleeping: Quote
BeataSabra Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Toska napisał(a):męska decyzja podjęta :angryy: -małoletni o północy idą spać - nie ma zmiłuj :mad: łobuzy :loveu: zostały odstawione do Weszkowego więzienia i odsiadka do 7 rano -bez odwołania . Nawet protestów specjalnie nie słychać , obsiadły ciepłą butlę i zaraz będzie kimka :kociak::sleep2: odzyskałam swoje łóżko :multi: -też się kładę zaraz :multi: dobranoc :bye::sleeping: Idę polować na Lucka dam mu kolacje i też się położę. Dobranoc Quote
weszka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Śpijcie smacznie ludzie i zwirze :sleep2: Quote
Tweety Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Toska napisał(a)::evil_lol: oj padnie , padnie jak nic :evil_lol: w pracy oczęta mi się przymykają :evil_lol:, głowa się koło południa kiwać zaczyna:evil_lol: , na ręce podrapane ludziska patrzą podejrzanie :evil_lol: -długo tak nie pociągnę :shake::evil_lol: nawet nie wiesz ile kocia mama moze wytrzymać:evil_lol:. Za 10 dni minie mi pól roku jak mam u siebie Miauciki a zaczynałam od ciężarnej Miauci a potem dodatkowo 6 maluchów, na dzień dzisiejszy mam jeszcze 3, od jutra 2:loveu:. Nie życzę Ci tego samego ale uspakajam, że powinnaś przetrzymać ten najazd hugenotów ze śpiewem na ustach:razz: Quote
Toska Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 :lol: dobre południe wszystkim naszym fanom :lol: ciociu Tweety :lol: , śpiew nie jest moją mocną stroną :evil_lol:, raczej preferuję niewyraźne mamrotanie pod nosem słów , których ucho ludzkie z ust damy słyszeć nie powinno :evil_lol: -oczywiście tylko w stanie wyższej konieczności , czy zdenerrrrwowania straszliwego :eviltong: a przeciez przy kociakach człowiek się uspokaja , patrzy z rozczuleniem na te maleńkie ciałeczka , na te cudne łepetynki z wielkimi oczkami , na ich wszystkie igraszki .... gdybym tylko mogła , to zostawiłabym u siebie wszystkie trzy łotrzyki , ale nie da rady :shake: zakupiłam dziś rano koci drapak i wieczorem odbędzie się pierwsza lekcja poglądowa na temat " gdzie i jak grzeczni koci chłopcy ostrzą pazury " zobaczymy , czy się sprawdzę w roli pedagoga :evil_lol: Quote
Tweety Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Toska napisał(a)::lol: zakupiłam dziś rano koci drapak i wieczorem odbędzie się pierwsza lekcja poglądowa na temat " gdzie i jak grzeczni koci chłopcy ostrzą pazury " zobaczymy , czy się sprawdzę w roli pedagoga :evil_lol: ale nie obiecuj sobie za wiele i to nie dlatego, że nie sprawdzisz się jako pedagog :evil_lol: Rzadko kiedy kociuchy koncentrują sie lii jedynie na drapaczku aczkolwiek lubia go używać, jeżeli podejdzie im pod pazurki. U nas taki wiszący na ścianie to można sobie było wsadzić ... gdziekolwiek:razz: Natomiast bardzo spasowała noga od piętrowego łózka owinięta sznurkiem, zresztą ta druga, nieowinięta, też jest superowa:mad: Quote
Recommended Posts