Jump to content
Dogomania

Kraków -cztery kocięta-Pepsi , Lolo , Fredzio i Elwis -wszyscy mają domy !!!

Recommended Posts

Posted

:lol: ciociu Wandul , się z Elviska nie śmiej , niedobra Ty :evil_lol:
żebyś usłyszała jak śpiewa :evil_lol: , zwłaszcza przed jedzeniem , jak mu już porządnie w brzuszku burczy :evil_lol:
dziewczynki strasznie pazerne na jedzenie:lol: , zwłaszcza Pepsi :loveu:-kończy pierwsza i zaraz się przystawia do innych talerzyków , trzeba ją trzymać :evil_lol:, a wyrywa się i krzyczy :diabloti:
chłopaki chlipią sobie powolutku , dostojnie , ale zawsze do końca .
Na razie towarzycho zdrowe , rośnie i dokazuje -tfu ,tfu-żeby nie zapeszyć :evil_lol:

uprasza się o trzymanie kciuków , no i domków szukanie !!!

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toska , gdziezbym smiała smiac sie ze swiatowej sławy iminnika piosenkarza:lol::lol::lol:ale przyznaj się , gdzie znalazłaś tego małego dinozaura- czyzby klon z DNA komara w bursztynie???:lol::lol::lol:

Posted

:lol: ciociu Wandul , oj grabisz sobie :cool3:, grabisz u Elviska :evil_lol: -klon komara :angryy:, też coś !!!!
toż to chłopak jak malowany , a że troszkę drobniejszej postury.... nie wszyscy muszą wyglądać jak Pudzian , no nie ?:eviltong:

:lol: ciociu Weszko , wielkie dzięki za klatkę -olbrzymkę :evil_lol:, no i za zaufanie :lol:
w końcu przyszła jakaś baba z ulicy , wzięła "drobiazg":evil_lol: pod pachę i ...szukaj wiatru w polu.....
wracałam do domu już bez przygód , bo oczywiście jadąc do Weszki błądziłam po osiedlu i krążyłam -matko , jak ten nasz Kraków się rozrasta , oczywiście skończył mi się gaz na środku wąskiej osiedlowej uliczki :angryy: ale żyję i znowu niańczę kocie dzieciątka :loveu:
zaraz zabieramy się do składania klatki i zobaczymy jak będzie się prezentował ten koci apartament w moim pokoju :lol:

Posted

Toska nie za ma co dziękować :oops: W końcu my dogomaniacy musimy sobie ufać. Zresztą jakby co to wiesz że macki dogo sięgają wszędzie :cool3:
Mam nadzieję że kociakom będzie tam dobrze, miejsca będą mieć a miejsca :)
Tylko uwaga na palce przy składaniu klatki!

Posted

dzień dobry mówią wszystkim cztery kocie ślicznoty :lol:

klatka rozłożona :lol:, apartament urządzony gustownie :lol: , faktycznie na paluchy trzeba uważać , ale obeszło się jakoś bez rozlewu krwi :evil_lol:

pierwsza noc na nowych śmieciach już za nami , nikt nie zgłaszał pretensji , więc sądzę , że mieszkanie się podoba :evil_lol:
pobudka była jak zwykle o 7 i stały cykl -toaleta , zabawa , śniadanko i znowu kimka :sleeping:
kuwetka jest teraz w klatce i pięknie wszyscy z niej korzystają :loveu:, miejsca jest dużo , więc jest i koszyk-sypialnia , gdzie same kociambry do spanka się gramolą -oczywiście ciepła butla do przytulenia obowiązkowa !

Tofcio siedzi przed klatką zafascynowany i dostaje rozbieżnego zeza :evil_lol:, żeby całą czwórkę mieć na oku :evil_lol: , ale musi być pod kontrolą

Tosia nie jest zbyt towarzyska , a jest za wielka , żeby ryzykować , więc niestety musi być zamykana , co jej sie bardzo nie podoba :angryy:

postaram sie jeszcze dziś wieczór ułożyć tekst ogłoszenia i wtedy poproszę dobre ciocie o poogłaszanie , gdzie tylko się da !
a czy któraś z Was ma może jakiś wzór umowy adopcyjnej i mogłaby mi przesłać ? na :[email protected]

pozdrowienia dla wszystkich tu zaglądających :lol: od Bandy Czworga:evil_lol:

Posted

a kiedy będzie odpływ ? wogóle będzie ?
już się pogodziłam z myślą , że muszę je odchować sama , bez DT , tylko co będzie , jak podrosną i nikt ich nie zechce ?
Takie cudne kocięta -kto pokocha Elviska , Fredusia , Lolę i Pepsi ???
i wszystkie inne ?

Posted

Toska napisał(a):
a kiedy będzie odpływ ? wogóle będzie ?
już się pogodziłam z myślą , że muszę je odchować sama , bez DT , tylko co będzie , jak podrosną i nikt ich nie zechce ?
Takie cudne kocięta -kto pokocha Elviska , Fredusia , Lolę i Pepsi ???
i wszystkie inne ?
mysle , że jak dasz ogłoszenia , to znajda domki - Kraków to duże miasto :lol::lol::lol:

Posted

Ciotko Tosko!!!
Aleś sobie życie urozmaiciła... :loveu: Poczwórnie :diabloti:
Przyznam, że fotki kotów musiałam oglądać dwa razy, zeby uwagę na kotki zwrócić... :oops: Bo takie cudo wytatuowane masz w domu :iloveyou::mdleje::oops:

Posted

Toska napisał(a):
BeataSabra , wiem , czytałam jego wątek !
niestety pomóc nie mogę , ale jeśli trzeba , to pisz tu o nim -może ktoś z Krakusów przeczyta !

Dzięki.

Potrzebuje pożyczyć od kogoś kennel lub tymczas dla wyprowadzonego kociaka (w tej chwili wychodzi z banalnego przeziębienia jeszcze 3 dni ma brać tabletki, odrobaczona dwa razy, kuwetkująca, jedząca sama).

Posted

ciociu Jagienko , to nie moje cudo, to cudo mojej córy :lol:
baardzo zdolny tatuartysta, pochwalę go-nagradzany na różnych konkursach :lol:
czyżbyś marzyła o tatuażu ?

Posted

Toska napisał(a):
ciociu Jagienko , to nie moje cudo, to cudo mojej córy :lol:
baardzo zdolny tatuartysta, pochwalę go-nagradzany na różnych konkursach :lol:
czyżbyś marzyła o tatuażu ?

:loveu::loveu::loveu:
jestem na etapie planowania rodziny :oops:, po urodzeniu dzieci chciałabym :cool3:
niech córa go nie puszcza!!! ;)

Posted

halo , halo :lol:, pobudka:lol: ,
miłe ciocie -kociaki czekają na odwiedziny :lol:
jeszcze nikogo tu u nas nie było :crazyeye:

a kocia banda powoli zaprzyjaźnia się z Tofciem :lol:, myziają go łapkami po wąsach :evil_lol:, obwą****ą kinol wepchany między kratki klatki :evil_lol: i nic się psiaka nie boją !
Tofcio macha swoim króciutkim ogonkiem i nie widać po nim złych zamiarów -wieczorem spróbujemy spotkania bez krat !

ciociu Jagienko :lol:, będziemy trzymać Kubę rękami i nogami , żebyś zdążyła :evil_lol:

Posted

:lol: witanko ciociu Weszko :lol:
aleś nam dogodziła tą klatką :lol: -brykać jest gdzie , spać też , toaleta jest na miejscu , no i co najważniejsze : kocia banda jest pod kontrolą :evil_lol:
Łobuzy rosną z nich niezłe , baby silne i rozrabiary :evil_lol:, chłopcy delikatniejsi ale wcale nie spojniejsi :evil_lol:
cała czwórka wspina się po kratkach pod sam sufit:crazyeye: i dyndają tam potem takie "owocki" :crazyeye:.Ale muszę przyznać , że nie opadają jak ulęgałki , tylko całkiem zgrabnie złażą na dół !