Toska Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 :lol: ciociu Wandul , się z Elviska nie śmiej , niedobra Ty :evil_lol: żebyś usłyszała jak śpiewa :evil_lol: , zwłaszcza przed jedzeniem , jak mu już porządnie w brzuszku burczy :evil_lol: dziewczynki strasznie pazerne na jedzenie:lol: , zwłaszcza Pepsi :loveu:-kończy pierwsza i zaraz się przystawia do innych talerzyków , trzeba ją trzymać :evil_lol:, a wyrywa się i krzyczy :diabloti: chłopaki chlipią sobie powolutku , dostojnie , ale zawsze do końca . Na razie towarzycho zdrowe , rośnie i dokazuje -tfu ,tfu-żeby nie zapeszyć :evil_lol: uprasza się o trzymanie kciuków , no i domków szukanie !!! Quote
BIANKA1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Trzymam kciuki , trzymam :thumbs: Za domki też :lol: Quote
wandul 66 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Toska , gdziezbym smiała smiac sie ze swiatowej sławy iminnika piosenkarza:lol::lol::lol:ale przyznaj się , gdzie znalazłaś tego małego dinozaura- czyzby klon z DNA komara w bursztynie???:lol::lol::lol: Quote
BIANKA1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Elwisek jest super :lol: Pewnie spotkanie z wodą tak go pogieło :evil_lol: Quote
weszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Komiczny jest Elvisek to prawda :) Ale cieszę się że tak Wam dobrze z kociakami idzie. No jeszcze tylko 4 słownie CZTERY domki znaleźć... Quote
Toska Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 :lol: ciociu Wandul , oj grabisz sobie :cool3:, grabisz u Elviska :evil_lol: -klon komara :angryy:, też coś !!!! toż to chłopak jak malowany , a że troszkę drobniejszej postury.... nie wszyscy muszą wyglądać jak Pudzian , no nie ?:eviltong: :lol: ciociu Weszko , wielkie dzięki za klatkę -olbrzymkę :evil_lol:, no i za zaufanie :lol: w końcu przyszła jakaś baba z ulicy , wzięła "drobiazg":evil_lol: pod pachę i ...szukaj wiatru w polu..... wracałam do domu już bez przygód , bo oczywiście jadąc do Weszki błądziłam po osiedlu i krążyłam -matko , jak ten nasz Kraków się rozrasta , oczywiście skończył mi się gaz na środku wąskiej osiedlowej uliczki :angryy: ale żyję i znowu niańczę kocie dzieciątka :loveu: zaraz zabieramy się do składania klatki i zobaczymy jak będzie się prezentował ten koci apartament w moim pokoju :lol: Quote
weszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Toska nie za ma co dziękować :oops: W końcu my dogomaniacy musimy sobie ufać. Zresztą jakby co to wiesz że macki dogo sięgają wszędzie :cool3: Mam nadzieję że kociakom będzie tam dobrze, miejsca będą mieć a miejsca :) Tylko uwaga na palce przy składaniu klatki! Quote
.Ania. Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ale ślicznoty :-). Weszka, mogą być nawet tylko 2 domki chętne, ale biorące po 2 maluchy ;-) i dla kociaków takie rozwiązanie chyba nawet lepsze. Quote
Toska Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 dzień dobry mówią wszystkim cztery kocie ślicznoty :lol: klatka rozłożona :lol:, apartament urządzony gustownie :lol: , faktycznie na paluchy trzeba uważać , ale obeszło się jakoś bez rozlewu krwi :evil_lol: pierwsza noc na nowych śmieciach już za nami , nikt nie zgłaszał pretensji , więc sądzę , że mieszkanie się podoba :evil_lol: pobudka była jak zwykle o 7 i stały cykl -toaleta , zabawa , śniadanko i znowu kimka :sleeping: kuwetka jest teraz w klatce i pięknie wszyscy z niej korzystają :loveu:, miejsca jest dużo , więc jest i koszyk-sypialnia , gdzie same kociambry do spanka się gramolą -oczywiście ciepła butla do przytulenia obowiązkowa ! Tofcio siedzi przed klatką zafascynowany i dostaje rozbieżnego zeza :evil_lol:, żeby całą czwórkę mieć na oku :evil_lol: , ale musi być pod kontrolą Tosia nie jest zbyt towarzyska , a jest za wielka , żeby ryzykować , więc niestety musi być zamykana , co jej sie bardzo nie podoba :angryy: postaram sie jeszcze dziś wieczór ułożyć tekst ogłoszenia i wtedy poproszę dobre ciocie o poogłaszanie , gdzie tylko się da ! a czy któraś z Was ma może jakiś wzór umowy adopcyjnej i mogłaby mi przesłać ? na :[email protected] pozdrowienia dla wszystkich tu zaglądających :lol: od Bandy Czworga:evil_lol: Quote
wandul 66 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 pozdrowienia dla Bandy czworga od Bandy siedemnasciorga:evil_lol::evil_lol::evil_lol:albo jakos tak , no , najwazniejsze , że 17:razz: Quote
BIANKA1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Pozdrowienia od Czarnej Mafi sześciorga :loveu: Quote
Toska Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 fiu , fiu :lol: , niezła ilość nas się tu zbiera :crazyeye: Quote
jotpeg Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 tak, tak, koty sa bardzo popularne, tylko nie rzucaja sie tak od razu w oczy, jak psy :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 jotpeg napisał(a):tak, tak, koty sa bardzo popularne, tylko nie rzucaja sie tak od razu w oczy, jak psy :evil_lol: Choć napływają w ilościach hurtowych :lol: Quote
Toska Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 a kiedy będzie odpływ ? wogóle będzie ? już się pogodziłam z myślą , że muszę je odchować sama , bez DT , tylko co będzie , jak podrosną i nikt ich nie zechce ? Takie cudne kocięta -kto pokocha Elviska , Fredusia , Lolę i Pepsi ??? i wszystkie inne ? Quote
BeataSabra Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Toska przepraszam że pisze tutaj ale do twoich kociaków ludzie zaglądają. 1,5 miesięczny kociak ma wyrok śmierci. Do jutra wet przetrzyma go u siebie w gabinecie potem ..... Przyniosła go paniusia i zażądała uśpienia kociak ma KK. Jego wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=83591 Quote
wandul 66 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Toska napisał(a):a kiedy będzie odpływ ? wogóle będzie ? już się pogodziłam z myślą , że muszę je odchować sama , bez DT , tylko co będzie , jak podrosną i nikt ich nie zechce ? Takie cudne kocięta -kto pokocha Elviska , Fredusia , Lolę i Pepsi ??? i wszystkie inne ?mysle , że jak dasz ogłoszenia , to znajda domki - Kraków to duże miasto :lol::lol::lol: Quote
Toska Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 BeataSabra , wiem , czytałam jego wątek ! niestety pomóc nie mogę , ale jeśli trzeba , to pisz tu o nim -może ktoś z Krakusów przeczyta ! Quote
Jagienka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ciotko Tosko!!! Aleś sobie życie urozmaiciła... :loveu: Poczwórnie :diabloti: Przyznam, że fotki kotów musiałam oglądać dwa razy, zeby uwagę na kotki zwrócić... :oops: Bo takie cudo wytatuowane masz w domu :iloveyou::mdleje::oops: Quote
BeataSabra Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Toska napisał(a):BeataSabra , wiem , czytałam jego wątek ! niestety pomóc nie mogę , ale jeśli trzeba , to pisz tu o nim -może ktoś z Krakusów przeczyta ! Dzięki. Potrzebuje pożyczyć od kogoś kennel lub tymczas dla wyprowadzonego kociaka (w tej chwili wychodzi z banalnego przeziębienia jeszcze 3 dni ma brać tabletki, odrobaczona dwa razy, kuwetkująca, jedząca sama). Quote
Toska Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 ciociu Jagienko , to nie moje cudo, to cudo mojej córy :lol: baardzo zdolny tatuartysta, pochwalę go-nagradzany na różnych konkursach :lol: czyżbyś marzyła o tatuażu ? Quote
Jagienka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Toska napisał(a):ciociu Jagienko , to nie moje cudo, to cudo mojej córy :lol: baardzo zdolny tatuartysta, pochwalę go-nagradzany na różnych konkursach :lol: czyżbyś marzyła o tatuażu ? :loveu::loveu::loveu: jestem na etapie planowania rodziny :oops:, po urodzeniu dzieci chciałabym :cool3: niech córa go nie puszcza!!! ;) Quote
Toska Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 halo , halo :lol:, pobudka:lol: , miłe ciocie -kociaki czekają na odwiedziny :lol: jeszcze nikogo tu u nas nie było :crazyeye: a kocia banda powoli zaprzyjaźnia się z Tofciem :lol:, myziają go łapkami po wąsach :evil_lol:, obwą****ą kinol wepchany między kratki klatki :evil_lol: i nic się psiaka nie boją ! Tofcio macha swoim króciutkim ogonkiem i nie widać po nim złych zamiarów -wieczorem spróbujemy spotkania bez krat ! ciociu Jagienko :lol:, będziemy trzymać Kubę rękami i nogami , żebyś zdążyła :evil_lol: Quote
weszka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Witam, witam i o zdrowie pytam ;) Choć jak czytam u kociej bandy wszystko ok. No i proszę jeszcze będzie komitywa z Tofciem! Brawo! Quote
Toska Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 :lol: witanko ciociu Weszko :lol: aleś nam dogodziła tą klatką :lol: -brykać jest gdzie , spać też , toaleta jest na miejscu , no i co najważniejsze : kocia banda jest pod kontrolą :evil_lol: Łobuzy rosną z nich niezłe , baby silne i rozrabiary :evil_lol:, chłopcy delikatniejsi ale wcale nie spojniejsi :evil_lol: cała czwórka wspina się po kratkach pod sam sufit:crazyeye: i dyndają tam potem takie "owocki" :crazyeye:.Ale muszę przyznać , że nie opadają jak ulęgałki , tylko całkiem zgrabnie złażą na dół ! Quote
Recommended Posts